pavel_vn Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Salut. Stiu ca pe Pajero motoarele diesel sunt super ok. M-ar interesa sa stiu cum sunt motoarele diesel pe Pinin. Sunt aceeasi conceptie? Sunt ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Re: motor pinin Dupa cunostintele mele pinin vine echipat doar cu motoare pe benzina, sti tu altfel? Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Re: motor pinin mda, se tot confunda GDI (Gasoline Direct Injection) cu TDI :grin: nu tot ce are "D" merge cu motorina :wink: parerea mea, dupa 1 an jumate cu un motor 2.0 GDI pe Pinin, este ca merge brici, consum decent pt genul ala de masina, pe sosea merge fain, la offroad trage suficient cat sa te scoata de oriunde. daca iti ajunge spatiul dintr-un Pinin, atunci e scula de masinuta, eu o recomand cu caldura, mi-a placut foarte mult. dar as recomanda cutie manuala, varianta cu 4x4 nepermanent, si motorul de 2.0 nu cel de 1.8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayer_maryus Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Re: motor pinin mda, se tot confunda GDI (Gasoline Direct Injection) cu TDI :grin: nu tot ce are "D" merge cu motorina :wink: parerea mea, dupa 1 an jumate cu un motor 2.0 GDI pe Pinin, este ca merge brici, consum decent pt genul ala de masina, pe sosea merge fain, la offroad trage suficient cat sa te scoata de oriunde. daca iti ajunge spatiul dintr-un Pinin, atunci e scula de masinuta, eu o recomand cu caldura, mi-a placut foarte mult. dar as recomanda cutie manuala, varianta cu 4x4 nepermanent, si motorul de 2.0 nu cel de 1.8. va salut am eu 1,8 gdi de masina de strada si in afara de tacheti care au un zgomot aparte :grin: motorul nu a vazut decat intretinere 150.000km si consuma mai putin decat cele normale pe benzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel_vn Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Re: motor pinin Multam frumos de raspunsuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaf Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Re: motor pinin mda, se tot confunda GDI (Gasoline Direct Injection) cu TDI :grin: nu tot ce are "D" merge cu motorina :wink: parerea mea, dupa 1 an jumate cu un motor 2.0 GDI pe Pinin, este ca merge brici, consum decent pt genul ala de masina, pe sosea merge fain, la offroad trage suficient cat sa te scoata de oriunde. daca iti ajunge spatiul dintr-un Pinin, atunci e scula de masinuta, eu o recomand cu caldura, mi-a placut foarte mult. dar as recomanda cutie manuala, varianta cu 4x4 nepermanent, si motorul de 2.0 nu cel de 1.8. De ce anume preferi cutie manuala si nu automata ? Din punctul meu de vedere treaba sta asa: Automata este clar un moft in offroad. Este muuuult mai ok decat manuala. Intr-un oras precum Bucuresti...nici sa nu aud de manuala cu 1000 de semafoare si trafic bara la bara, intretirerea la o manuala intradevar e mai costisitoare, dar sa nu uitam ca se face la aproximativ 60.000 KM(ulei + filtru). Motorul este protejat cu o cutie automata, deoarece este tinut numai in cuplu, turat fiind doar la nevoie. Nu stiu ce sa zic, eu ti-am dat si avantaje si dezavantaje. Astept pareri si despre cea manuala, desigur si pro si contra. Pajero Pinin 2.0 GDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Re: motor pinin De ce anume preferi cutie manuala si nu automata ? Am mentionat ca prefer manuala in teren. Poate si din obisnuinta, dar imi pare mai "ascultatoare" la cererile mele, decat una automata. Pentru strada, prefer si eu automata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts