Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce se intimpla cu amenzile din Ungaria?

Vizitator costinell

Postări Recomandate

Vizitator costinell

Salut

Am o hartie de plata pentru 3000 de forinti ca nu am avut euro la mine sa ii dau militianului, si mita in bani romanesti nu a vrut.

Pentru proiectoare aprinse, desi ceata alterna cu zonele clare, noaptea, ma rog nu conteaza...

Ce se intimpla cu amenzile de ungaria daca nu sunt platite?

Nu mi-au cerut acele masinii, ci numai buletinul si permisul.

Multam de informatii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce se intimpla cu amenzile din Ungaria?

nu stiu daca te ajuta, dar eu am luat 2 amenzi in ungaria , in oct.2009.

una de la politie si una de la parcari (primarie ??)

- cea de la politie am platit-o la posta prin mandat postal (la ei in ungaria, mandatul postal mi l-a dat politaiul odata cu amenda)...

- cea de la primarie nu am platit-o pana in ziua de azi, si nu am primit nimic acasa in romania.

totusi inclin sa cred ca amenda de la politie o sa o primesti acasa....

bafta!

Editat de Dacus_Malus

Suzuki Vitara 1990

Toyota Prius Hybrid 2006

Citroen C25 Autorulota 1990

Link spre comentariu

Cel mai bine ai face sa ignori amenda. Deocamdata fiscul din romania nu te poate obliga sa achiti o amenda in favoarea altui stat, nu are nici un interes. Nu stiu insa ce se poate intampla daca la o viitoare calatorie in ungaria vei fi verificat si vor vedea ca ai o amenda neachitata pe teritoriul ungariei. Nu stiu nici ce fel de baze de date au ei, insa la noi politia nu poate vedea pe loc daca ai platit amenzile aplicate de ea si nici nu te pot forta in vreun fel sa le platesti.

Eu am primit amenda in germania pt parcare si evident ca nu am platit-o: am un prieten care a primit o instiintare din austria la domiciliul din romania cum ca a fost sanctionat pt depasirea vitezei in viena, si asta se intampla prin primavara anului trecut si cam atat.

Link spre comentariu

Vizitator costinell

Nu stiu cind iti verifica buletinul la intrare daca nu le au inregistrate pe nume si daca te pot opri sa intri in Ungaria.

Nu am luat mult, 3000 forinti, vreo 45 ron daca am calculat bine, dar ca idee...

Link spre comentariu

Nu stiu cind iti verifica buletinul la intrare daca nu le au inregistrate pe nume si daca te pot opri sa intri in Ungaria.

Nu am luat mult, 3000 forinti, vreo 45 ron daca am calculat bine, dar ca idee...

Da, te pot verifica. Daca li se pare ceva dubios cu tine "scaneaza" actul de identitate. In cazul in care exista ceva amenzi de achitat iti pot refuza accesul in tara lor.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Dar cu amenzi de circulatie la vecinii bulgari are cineva experienta?(cele 'nerezolvate pe loc' :grin:); nu de alta dar s-au cam nesimtit traseistii de acolo si m-a batu gandul o data, la o 'negociere', sa le dau cu sec....

Din cate cunosc: cu amenzile din BG ptr cetateni straini nu exista baze de date INCA, accesabile de catre autoritati pe strada. Dar am inteles ca se pregatesc si ei in acest sens si va exista un sistem care va functiona din ianuarie 2012. :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare