bratu romeo Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Salut, Cheia de contact de la CAN-AM se poate defecta daca este introdusa invers de mai multe ori in contact. S-a mai intamplat cuiva asa ceva ? Multumesc Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Problema cheie contact CAN-AM Daca o bagi cu ciocanu sau cu dalta ai sansa sa defectezi contactul... din cate stiu eu cheia intra intr-un singur fel... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Problema cheie contact CAN-AM Cheia are o "catare" pe partea de cauciuc. Intra si invers, dar se pare ca se defecteaza cipul daca se introduce de prea multe ori cu "catarea" in pozitia opusa decat cea corecta Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate