Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suceava 16.01.11

Klez

Postări Recomandate

Am fost si w.,e. asta, si cel trecut pe dealuri prin zona. Dar, parca a fost mai "piperat" tura asta, mai ales ca ultimele 2 zile a ploat cu galeata. Deci, vorbim de tura asta. Participanti: Eu - Mitsu Pajero mk 1 / Adi P. - Mitsu Pajero mk 1 / Marius "MediorSv" - Mitsu Pajero mk 2 / Mugur - Toyota Surf / Iulian - Daihatsu Rocky. A fost distractiv, 6 ore de namoale :grin:. Zona vizata: N-V de Pensiunea Caprioara, prin padure in N, Mitocul Dragomirnei, gratar pe-un deal + un bonus mic (al draq benzina aia, ca buna mai era), apoi in S spre burdujeni sat, pe dealurile de deasupra bdj-ului, iar prin padure, apoi la asfalt :br

Trupa pe masura, distractia si mai si. Oameni pe care te poti baza si la bine si la rau, dar mai ales la bine :ha: . Eu ca de obicei am fost incaltat cu AT-uri sterse, cele mai sterse din toti, incerc sa fac performanta cu patinajul artistic :x

Poze si filmulete si alte detalii, pe diseara ca deocamdata tre sa fac o baie, am namol si-n c*r :ha:.

Marius a avut noroc ca a plecat mai repede, ca a avut treaba. Eu am avut noroc de masina. Damage report a fost "chilipir" : Adi nu-i mai incarca bateria, ori era scurtcircuitata. Iulian a ramas fara frana (teava sparta) a indoit nitel bara fata, oricum tre sa-i fac alta copie ARB zilele astea. Mugur a ramas fara tripla st spate (a imprastiat-o de bullbarul meu) si fara pozitia st fata (a imprastiat-o in bara lui Iulian) . Mdah... Revenim :uameni

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Suceava 16.01.11

Zii adevarul ca tzuica de pruna v-a lasat fara frane......:x

Trupa de baieti ca lumea ,proaspati virusati......

KLEZ ca de obicei traverseaza perpendicular ravenele.....

u9O5_Fz3KBQ

BIN46Wo5u8Q

m4UKfClXBhA

NbWYHsi-C3k

NlvLZfHDDo0

Editat de Astral
ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

Re: Suceava w.e.

:uameni Parca imi pare rau ca n-am venit si eu. Puneam lanturile sa le mai scot rugina de pe ele:2dr

Pe unde se chinuia Iulian la urma, era sa o pun eu cu cardanul pe-o parte w.e. trecut :grin: . Am abordat stilul Kamasutra, luand-o pe-o parte in ravena la o incrucisare de punte, dupa ce am bagat nasul in groapa, mi-a alunecat si fundu... De altfel, foarte confortabila pozitia la volan pe la vreo 45 de grade pe-o laterala. W.E. viitor vin si eu. Promit sa nu mai sudez sambata fara masca :ha::br

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare