Klez Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Am fost si w.,e. asta, si cel trecut pe dealuri prin zona. Dar, parca a fost mai "piperat" tura asta, mai ales ca ultimele 2 zile a ploat cu galeata. Deci, vorbim de tura asta. Participanti: Eu - Mitsu Pajero mk 1 / Adi P. - Mitsu Pajero mk 1 / Marius "MediorSv" - Mitsu Pajero mk 2 / Mugur - Toyota Surf / Iulian - Daihatsu Rocky. A fost distractiv, 6 ore de namoale :grin:. Zona vizata: N-V de Pensiunea Caprioara, prin padure in N, Mitocul Dragomirnei, gratar pe-un deal + un bonus mic (al draq benzina aia, ca buna mai era), apoi in S spre burdujeni sat, pe dealurile de deasupra bdj-ului, iar prin padure, apoi la asfalt :br Trupa pe masura, distractia si mai si. Oameni pe care te poti baza si la bine si la rau, dar mai ales la bine :ha: . Eu ca de obicei am fost incaltat cu AT-uri sterse, cele mai sterse din toti, incerc sa fac performanta cu patinajul artistic :x Poze si filmulete si alte detalii, pe diseara ca deocamdata tre sa fac o baie, am namol si-n c*r :ha:. Marius a avut noroc ca a plecat mai repede, ca a avut treaba. Eu am avut noroc de masina. Damage report a fost "chilipir" : Adi nu-i mai incarca bateria, ori era scurtcircuitata. Iulian a ramas fara frana (teava sparta) a indoit nitel bara fata, oricum tre sa-i fac alta copie ARB zilele astea. Mugur a ramas fara tripla st spate (a imprastiat-o de bullbarul meu) si fara pozitia st fata (a imprastiat-o in bara lui Iulian) . Mdah... Revenim :uameni OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) Re: Suceava 16.01.11 Zii adevarul ca tzuica de pruna v-a lasat fara frane......:x Trupa de baieti ca lumea ,proaspati virusati...... KLEZ ca de obicei traverseaza perpendicular ravenele..... u9O5_Fz3KBQ BIN46Wo5u8Q m4UKfClXBhA NbWYHsi-C3k NlvLZfHDDo0 Editat Ianuarie 18, 2011 de Astral ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) Re: Suceava 16.01.11 Si la CAMPULUNG a fost activitate...... Editat Ianuarie 18, 2011 de Astral ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) Re: Suceava 16.01.11 Tehnologia astA http://www.youtube.com/watch?v=nCHgvkQfu7U Editat Ianuarie 18, 2011 de madiorsv ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Suceava 16.01.11 Bravo, bravo! Foarte frumos! Adevarul e ca vremea impune iesiri, mai ales ca aveti trasee pe alese :grin:! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Suceava 16.01.11 Si la CAMPULUNG a fost activitate...... asa da ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Suceava 16.01.11 Bineinteles un carnat....cu tzuica de pruna ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Suceava 16.01.11 La voi se poate :x tzuica ?? :banana:banana:banana Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Suceava 16.01.11 Of course :grin: Ca doar nu suntem jurati si nevestele ne lasa :ha::x OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Suceava 16.01.11 Maine testam o padure noua........a nins un pic ........va fi interesant!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Suceava 16.01.11 Daca imi permiteti: SUNTETI DATI DRACU!!! Respect! Si la CAMPULUNG a fost activitate...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Suceava 16.01.11 Asa da :gr1 Ce zone Frumoase. Bravo:1 http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 (editat) Re: Suceava 16.01.11 A fost ceva zapada azi...... pe invers........ http://www.youtube.com/watch?v=evbZ1YAsSI4 si una Rapida cu IULIAN http://www.youtube.com/watch?v=di3VfZvgwxU Editat Ianuarie 23, 2011 de madiorsv ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Suceava w.e. :uameni Parca imi pare rau ca n-am venit si eu. Puneam lanturile sa le mai scot rugina de pe ele:2dr Pe unde se chinuia Iulian la urma, era sa o pun eu cu cardanul pe-o parte w.e. trecut :grin: . Am abordat stilul Kamasutra, luand-o pe-o parte in ravena la o incrucisare de punte, dupa ce am bagat nasul in groapa, mi-a alunecat si fundu... De altfel, foarte confortabila pozitia la volan pe la vreo 45 de grade pe-o laterala. W.E. viitor vin si eu. Promit sa nu mai sudez sambata fara masca :ha::br OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate