Vizitator Miaita Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Salutare! Sa va explic pe scurt: trebuie sa-mi iau o masina (s-o schimb pe actuala, un Vw Golf) si nu stiu ce sa fac. Am mult mai mare nevoie de o masina de strada si ma gandesc la un Golf 4. Dar vreau si imi plac masinile de teren, ca atare ma gandesc si la un Suzuki Samurai. Si nu stiu ce sa fac, avand in vedere ca nu mi le permit pe amandoua acum. Daca iau intai Golf-ul, trebuie sa mai astept 1 an ca sa imi iau si un Samurai. Daca imi iau acum un Samurai... nu ma mai gandesc la Golf :) Dar, repet, merg mai mult pe asfalt si nici nu vreau sa ma deplasez cu viteza melcului pe autostrada. Asa ca am niste intrebari la care astept un raspuns urgent: 1. Cu ce viteza se poate merge in limitele unui confort si consum decent cu Samurai-ul pe asfalt? 2. Ce consum are un motor de 1.3 si 70 CP? In oras, in afara si in teren? 2. Ce probleme are un model din 1986, daca il iau mai bag multi bani in el sau pot sa-l folosesc lejer fara prea multa bataie de cap? (Nu ma refer la imbunatatiri ci probleme legate de tinichigerie, mecanica etc) Masina care m-a bagat in boala si m-a facut sa ma sucesc (eram hotarat sa-mi iau Golf-ul intai) e aici http://www.autovit.ro/vs2cautaauto.php? ... t&sens=ASC (Samurai-ul de 3.500 euro din '86, din Arad, moto 1.3 si 70 de cai). Multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Samuraiul!!! si mai stai un an pentru Golf :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Daca iti iei Golful, probabil o sa fii mai multumit de consum, viteza, nimicuri de-astea. Dar de cate ori vei trece pe langa o masina de teren o sa te intepe inima :grin: In schimb, daca iti iei Samuraiul, s-ar putea sa nu te satisfaca confortul (arcurile pe foi), si altele, dar sincer, cand vei trece pe langa un Golf, nici nu vei mai intoarce capul. si asta e TOT ce conteaza.Sincer. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Daca iti iei Golful, probabil o sa fii mai multumit de consum, viteza, nimicuri de-astea. Dar de cate ori vei trece pe langa o masina de teren o sa te intepe inima :grin: In schimb, daca iti iei Samuraiul, s-ar putea sa nu te satisfaca confortul (arcurile pe foi), si altele, dar sincer, cand vei trece pe langa un Golf, nici nu vei mai intoarce capul. Sincer. off topic :p Gabitzu, pe unde ai umblat, ca nu te-am mai vazut p'aci? Sau crezi ca nu-ti observam lipsa? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 off topic :p Gabitzu, pe unde ai umblat, ca nu te-am mai vazut p'aci? Sau crezi ca nu-ti observam lipsa? Tot off-topic: Mersi, boierule ! Dupa cum poate stiai, din august am fost prin tari straine, la "specializare", si daca am venit acasa de sarbatori, crede-ma ca n-am intrat nici 2 minute pe net (In buna traditie Club4x4, am testat boggerele pe zapada :grin: ). acum sunt iar la mare departare, asa ca intru din nou pe forum ... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Miaita Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Si... nimeni nu poate sa-mi raspunda? :cry: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 suna la proprietarul masinii ... :idea: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Nu glumim, SAMURAIUL! De viteza nu o sa ai parte, mai mult de 100 nu ai cum :P De adrenalina in schimb cat cuprinde. Super oameni si distractie. Cu Samuraiul vei ajunge sa vezi toata tara, pe langa soselele asfaltate. Merita! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Miaita Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 suna la proprietarul masinii ... :idea: ... Vroiam sa stiu de la altii pentru ca proprietarul umfla cifrele ca s-o vanda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Sincer, intre Samurai si Golf 4, eu as alege .... Jimny. Un Jimny luat din germania (pe autovit preturile nu sunt deloc corecte) nu cred ca te costa mai mult ca un Golf 4 cinstit. In schimb, e la fel de puternic off-road ca si Samuraiul, plus ceva maruntisuri moderne (elicoidale, injectie, etc). Daca nu te satisfac ofertele gasite la Jimny, oricum nu ma baga in seama, ramane valabil ce am zis mai sus: Samuraiul !!!! Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Re: intrebari Samurai AS LUA GOLFUL.........................GLUMEEEEEESC ------SAMURAIUL-------NICI NU M AS GANDI am avut golf este o masina foarte buna dar nu are nici o legatura cu samuraiul :hi http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Consumul samuraiului e intre 7 si 10. Poti merge cu 90-100 km/h linistit,prinde si 120 dar mai chinuit,iar peste 100 o simti un pic instabila.(pana te acomodezi cu ea :grin: ) E o masina fiabila,rezistenta si care are ceva special :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 ca posesor de "ultimul samurai", la model ma refer, pot sa spun ca e ok. mi-a trebuit ceva timp sa ma obisnuiesc cu el ca de e mic si nu prea are confort. daca te decizi sa cumperi unul te sfatuiesc sa alegi unul cat mai nou daca se poate cu motor euro3 de 80cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 samuraiele sunat mai zgomotoase si mai inconfortabile decat alte masini. mai ales modelul pe care l-ai arata tu care un SJ este si mai rigid si mai instabil. nu poti sa faci comparatie intre un golf si un samurai. avantajele pe care le are le vezi interen, unde este un catarator innascut. parerea mea este ca merita sa iei un samurai. are personalitate si o sa te faca sa razi,si o sa te duca in locuri unde nici un golf nu te duce 8) dar eu personal as opta macar la un model fab dupa 88, posibil pe injectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Miaita Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Oameni buni, am tot stat si m-am framantat... In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturi. Chiar m-ati ajutat. In al doilea rand vreau sa precizez ca eu nu fac o comparatie intre Golf si Samurai sau orice alta masina de teren. Nu e nimic de comparat, sunt total diferite. Eu am vorbit despre Golf doar ca sa va explic dilema mea. Si acum concluzia: iau Golf-ul si pe urma Samurai-ul :( Inca nu sunt 100% convins, dar spre varianta asta inclin. Pentru ca, asa cum ati zis, mi-ar trebui un Samurai mai nou, deci am nevoie de timp sa strang bani. Si pentru ca merg mult mai mult pe asfalt decat in teren, si pentru ca mai am si alte probleme de rezolvat acum, dupa care sa investesc ceva in pasiunea asta care se numeste off road. Si daca iau Samurai-ul stiu sigur ca n-o sa ma las pana nu-l prepar cat de cat. Si azi vreau aia, maine ii mai trebuie aia... inaltata, o bara, un troliu... si uite asa raman celelalte probleme nerezolvate. Si intre timp poate se mai si ieftinesc :) PS: daca as lua Jimny l-as folosi si ca masina de teren si de strada pentru ca nu prea ma vad sa am bani prea curand si de una d'ailalta. Si e un pic cam micut ca sa-l folosesc pt drumurile pe strada :( Stiti voi: la mare cu prietena/prietenii - portabagajul plin de rucsaci :( , la tara cu familiunea - spatiu nexam. Si tot asa Va foarte multumesc si scuze daca v-am dezamagit, dar ratiunea a invins pasiunea :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate