Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie kit ambreiaj

bursul

Postări Recomandate

Se pare ca tb sa-l inlocuiesc si am gasit mai convenabil ,deocamdata cele doua oferte:

-valeo-480 lei

-sachs-680 lei.

Care ar fi solutia mai buna pe care ar trebui sa o aleg ?

Un pret decent pt.montaj care ar fi ?

Multumesc !

Mitshubishi pajero sport ,2500cmc ,115 cp,an 2000
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 ani mai târziu...

Re: sfat achizitie kit ambreiaj

Din cele 2, eu as alege Sachs. Manopera e cam (exclus reprezentanta) 150-250 ron.

Revin cu aceeasi pb insa am de ales intre valeo 490 si luk 610,cit despre manopera acu am gasit intre 350 si 450 .

Pareri ,va rog !

Multumesc !

Link spre comentariu

nu l-am schimbat de atunci ca m-a dus pina acum cu huruitul rulmentului de rigoare.

aaaaa... a mai trebuit sa schimb pe linga kit (valeo-fabricat in korea )si un rulment(ceva gen 6300 parca ) care la firmele auto costa vreo 100 lei si dura 1 saptamina si l-am gasit la un magazin specializat in rulmenti cu 17 lei.Ce uameni :(

Problema este alta !

Cind sa iau masina din service I-am facut o mica proba si la un moment dat s-a auzit un zgomot pe la cutie-zic eu

Am oprit-o am cuplat 4x4 si troncanea de parca o luase la fuga cardanul

Inapoi la service si .... ca daa "s-au desfacut niste suruburi,... "-sefu,dar idiotul de mecanic a recunoscut ca a uitat sa le stringa.

Iar alta proba ,de data asta a cuplat fara nici un zgomot si problema,daaaaaaaar nu cupla 4x4 "la greu" :(

Daa, ca mai este intilnita problema asta la 4x4 care schimba discul,ca maneta poate are ceva vreo saiba ,...

Azi m-am dus ,fericit sefu "gata s-a rezolvat problema .. " ,fac proba la rece,pisici sa intre usor ca inainte doar cu muschii de la sala si folosindu-te si de picioare." Ca daca dau jos plasticul din interior de la mijloc ce mascheaza maneta de viteza sa vad ce usor intra "-de parca am adus-o fara ala Hmmmm :(

Mi-am bagat ...(in gind) si am plecat repede inainte sa explodez spunind sa ma anunte cind rezolva CORECT problema.

Sint eu ciudat sau aia sint zgirciti(ca angajeaza personal prost pregatit) si idioti ??

Ce-i de facut ?

Multumesc !

Editat de bursul
Link spre comentariu

Mda, cam nasol... Pai daca nu ai platit inca, ia-ti masina de la ei si du-o la un service adevarat sa ti-o puna aia la punct. Daca ai platit deja... complicata treaba...

Ma bate si pe mine un gand sa schimb ambreiajul ca deja a cam obosit, dar cel mai probabil voi pune Xtreme Outback la un service de 4x4.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare