Astral Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Niste idioti..... Imi cer scuze ca au fost compromise niste topicuri frumoase, cum e si cel de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60140-S-a-consumat-gratarul-din-16.01.2011-...&p=664057&viewfull=1#post664057 dar probabil si altele, unde am mai pus poze de pe Photobucket....... Le-as pune din nou din calculator daca as mai sti macar care anume poze erau, dar n-au lasat nici macar codul pozei......imbecilii.....Pe contul meu de Photo-kkt exista toate pozele...... Ciudat este ca nu le-au ras pe toate......cum naiba "band exceed" si unele poze au ramas si pe altele mi le-au ras ca link ? Ce ma enerveaza ca putea macar sa ma avertizeze pe mail sau la ultimul up-load sa apara un mesaj gen : mai aveti spatiu doar pt X Mb de poze..... Cum naiba as putea sa fac sa fie vizibile din nou pozele de pe link ? In afara de varianta sugerata de ei de "Up-grade la Pro" care probabil e contra-cost.....si numai la astia nu le mai plateam...... Mai bine s-ar numi dracului PhotoBOChet ca numai ala de ia banii cu japca.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... In urma postarii tale am verificat limitele contului meu de fotogaleata. E putin perversa chestia, limita de 500Mb e afisata deseori in interfata de administrare, ca sa iti poti gestiona pragul, dar limita de transfer de 10G e amintita in treacat undeva la stats. Am aflat, cautand pe forumuri, ca limita asta de transfer a fost initial de 25G, apoi a "crescut" la 10G lunar, dincolo de asta e pe bani. Pozele din link vor reveni la normal la inceputul lunii viitoare, pentru o vreme. E o politica de marketing comuna sa oferi servicii gratuite pentru a crea dependenta pentru ca apoi sa strangi surubul sau sa treci la servicii platite. Din cate stiu nu prea functioneaza, clientii nu se grabesc sa dea bani pe ceea ce inainte aveau gratuit. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Multumesc mult de info ! Am dat si eu click azi-noapte sa vad cat m-ar costa distractia, e vreo 1,5$/luna si dupa ce am vrut sa inchid mi-a aparut alta fereastra in care imi dadeau "galeata" gratis, full, dar imi propuneau sa ma inscriu la alte achizitii de tot felul de nazbatii de programele...... Astept luna viitoare, vad ce poze am pus si sterg de pe photobucket ce-mi prisoseste ca sa mai fac loc...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Nu e vorba de cat ai limita la ei pe site. E vorba despre banda care o consuma pozele tale. Nu e vorba doar despre astea din topicul cu gratarul. Daca ai multe poze puse pe net si sunt vizualizate de multa lume asa patesti. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Da, e chiar asa, devii victima propriului succes.:) E clar ca problema semnalata de Astral nu provine din topicul asta cu gratarul. Probabil intreg contul a fost mult vizionat in luna asta si gratarul a fost doar bomboana de pe coliva. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Solutia la acest "rahat" este o arhiva personala 100% privata ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... De acord, dar asta inseamna sa ai o conexiune foarte buna la un server 24/7. Smecherii astia te mai nadesc si cu utilitare de corectie, functii de atasare a locatiei si localizare pe harta, taguri pe poze, prezentari tip slideshow. Si furnizorii de soft sau hosting pentru blog sau CMS au suport pentru gazdele astea cunoscute de poze, galeria ta personala e mai greu de integrat in continutul web. Nu e asa usor sa reproduci chestiile astea in o colectie privata pe care sa o oferi online. Mai usor e sa jonglezi cu conturile de fotogaleti, flikere si picase. If you can't beat'em, join'em! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Prea multe accesari ale pozelor, bat in lemn, pana acum n-am patit cu ei asa ceva si am in jur de 800 de poze, toate cu resize la 800x600. Dar am mai vazut la altii problema cu accesarile. Per total mi se pare mai ok decat imageshack sau tinypic. Tinypic mi-au inlocuit o poza cu a unuia ce isi pozase un tatuaj :ha: In postul tau original apare link-urile spre poze, iar photobucket nu redenumeste decat daca ceri anume. Asa ca, in link-ul oricarei imagini ce o urci apare si numele pozei. Vezi mai jos exmplu :) "Uite ba sa nu zici ca sunt baiat rrrau.....ti-am gasit si numarrrul ! " http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/FUNDENI_19_01_2011/[u][b]IMG_5553[/b][/u]1024x768.jpg Cam aia ar fi poza de dupa comentariul respectiv, IMG_5553. Mai mult, daca accesezi link-ul respectiv, poti vedea poza. http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/FUNDENI_19_01_2011/IMG_55531024x768.jpg '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Aici ai link-uri cu numele pozelor.linkuri topost.txt Editat Ianuarie 20, 2011 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Acum au f**** link-urile catre extern, deci nu se mai pot vedea pozele ! Si mai nasol e ca nu pot sa-mi iau pozele de acolo ! Vroiam sa le inlocuiesc pe cele de aici, unde am mai pus link-uri din photokkt si care poze acum nu se mai vad ! Cum incerc sa le downloadez, cum imi apare o eroare de kkt ! Niciunul dintre albume nu mi-l pot da jos, oricat as incerca ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Si eu vreau sa-mi inlocuiesc fotografiile de pe forum. Cum pot edita postarile anterioare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Bag p××a , mi-au kkt topicul Natura si aventura la care am lucrat pe perioada a mai multi ani :(. Problema e ca au numai un plan tarifar de 400 $ pe an. Daca ar mai fi si o alta varianta.... Sincer 400$ mi se pare cam mult :(. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Si eu vreau sa-mi inlocuiesc fotografiile de pe forum. Cum pot edita postarile anterioare ? Nu se pot edita decat timp de cateva minute dupa ce ai scris postarea.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Bag p××a , mi-au kkt topicul Natura si aventura la care am lucrat pe perioada a mai multi ani :(. Problema e ca au numai un plan tarifar de 400 $ pe an. Daca ar mai fi si o alta varianta.... Sincer 400$ mi se pare cam mult :(. Tu poti sa-ti downloadezi albumele ? Cate o poza, la bucata, se pot da jos, dar un album intreg, indiferent cate poze contine, eu n-am reusit. Banuiesc ca e o strategie ca sa te tina inca acolo si sa nu renunti si, intr-un final, poate bagi mana in buzunar si le dai bani.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 24, 2017 Partajează Postat Septembrie 24, 2017 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Tu poti sa-ti downloadezi albumele ? Cate o poza, la bucata, se pot da jos, dar un album intreg, indiferent cate poze contine, eu n-am reusit. Banuiesc ca e o strategie ca sa te tina inca acolo si sa nu renunti si, intr-un final, poate bagi mana in buzunar si le dai bani.... Sincer sa fiu , de nervos ce am fost nici nu am incercat nimic. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Septembrie 24, 2017 Partajează Postat Septembrie 24, 2017 (editat) Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... De pe un forum VW de Anglia am incercat sa salvez cateva poze care sunt normal pe Photobucket. Pe forum se vad, click dreapta si save-as. Mi le-a salvat ca poze fara continut (albe). Toate. Eu folosesc imgbox.com pentru poze. Deocamdata e gratuit. Editat Septembrie 24, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 24, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2017 Re: Alt rahat numit PHOTOBUCKET.......... Problema apare cand se atinge un anumit nivel, peste care iti blocheaza posiblitatea ca link-uri puse in alte parti (3rd party hosting) sa mai aiba pozele vizibile. Exemplificarea este aici : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate