White Wolf Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Este vorba despre Nissan Patrol G60. http://www.totonz.com/wp-content/uploads/2010/08/1969-Nissan-Patrol-L60-Front-Picture.jpeg Personal nu am vazut niciuna live, dar mi-ar placea foarte mult una la mine in curte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schultz Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 mami, mami uite o toyota rosie!!! :grin::grin: PS foarte frumos, cred ca le numeri pe cateva degete pe cele ramase. asta daca nu pui la socoteala pe cele care sunt moarte de rugina si pierdute prin diverse jungle din malayezia etc. KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted January 18, 2011 Author Share Posted January 18, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Se pare ca in Olanda si in Elvetia au mai ramas cateva ... Numai ca sunt mai ruginite decat cele din junglele orientale ... Ar fi un proiect interesant si inedit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Este unul in Constanta, nu stiu dc are cont aici pe forum, insa il vezi in pozele si filmarile de la iesiri. Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted January 19, 2011 Author Share Posted January 19, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 @koais, ma ajuti cu un link? Nu am gasit poze s ifilme cu batranul Patrol. Multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 pfff...ori iau toate pozele care s-au postat pe weekend in dobrogea si toate filmarile.... ori, mai simplu, da-i PM lui Forte si intreba-l. Sigur stie. :h5 Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Asteptam vesti, poze... http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipoveanu Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 sunt multe pe america si nu numai , chiar si pe mobile.de sau olanda la vanzari auto , reconstruite sau nu .... apar sub denumirea de patrol G60 , L60 sau datsun 60 YWuuwYGBQJU&feature=related cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 http://www.carsales.com.au/all-cars/results.aspx?Ns=pCar_RankSort_Int32|1||pCar_PriceSort_Decimal|1||pCar_Make_String|0||pCar_Model_String|0&N=1247%201282%201252%201246%204294963846%204294963358%201216%20939&SearchAction=N&Qpb=true&sid=125D2A49BCA3&Nne=20 Foarte misto masinuta, pacat ca-s asa rare. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted January 23, 2011 Author Share Posted January 23, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Domn' Lucian, multam fain de pont! M-am uitat un pic la exemplarele de prin Olanda. Preturile nu-s chiar exagerate. Oricum, am citit mai mult despre acest model (celebru ptr uratenia lui la americani - sursa Wikipedia) si am descoperit lucruri interesante! Prea potenta off road nu cred c-ar fi, in schimb ar face perechea ideala cu o Toyota BJ la o plimbare pe forestiere. Asa, doar de poze si "senzatii vechi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrs Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Frumoasa!!! Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 :grin: Tare masina ... potrivita unui oldcarmaniac ... "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Multumesc! Mi-ar placea tare mult! Pana una alta, chiar sunt curios sa vad una live. Pozele de pe net sunt hrana pentru suflet, dar in realitate senzatiile cred ca sunt altele. Pana una alta, inca o poza cu una putin modificata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipoveanu Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 http://bringatrailer.com/2008/11/10/40-year-owner-1964-nissan-patrol-l60-soft-top/ cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Ar mai fi si asta ... http://bringatrailer.com/2010/03/10/the-anti-fj-black-plate-1964-nissan-patrol/ Domn' Lucian, mi-ai facut Duminica mai frumoasa ... Thanx!:br Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan terrano 1 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 masinile astea sunt piese de muzeu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 masinile astea sunt piese de muzeu.. .......Si cu atat mai mult sunt demne de admirat atunci cand unii pasionati le redau tineretea si le fac sa functioneze in parametrii normali....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
livia si noro Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 ce pacat ca traim in ROMANIA si tre sa platim taxe de poluare si impozite .daca ar fi altfel eu unul numai restaurare de masini vad in garajul meu. altfel ne multumim cu faptul ca putem sa admiram si atat.:x Cine nu are loc de mine, sa se inghesuiasca ! Ford Maverick -W.W.O.C.-RM.VALCEA :jp1:rsp :rsp Crazy Wolf->0740130543 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan93 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 sunt vechi masinile acestea,psoibil sa mai fie cateva exemplare in toata lumea...:wink: In timpul liber joc jocuri cu masini Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Aici imi permit sa te contrazic ... nu a fost un model exotic - pe unele piete s-au comercializat in masa ... Sunt multe inca in lume ...:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Re: Cumpar Patrol G60 Daca vrei sa si faci ceva in afara de schimbat planetare care oricum nu gasesti nu monta TB 42 pe ea . Puntile nu-s facute pentru ea 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted September 2, 2011 Author Share Posted September 2, 2011 Re: Cumpar Patrol G60 Oare ar merge punti de K160? Ma gandesc ca ar fi mai usor de modificat suportii arcurilor ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Re: Cumpar Patrol G60 Eu din cate stiu puntile fata de k160 sunt bine de tot subdimensionate. Cele mai reusit sunt cele de y60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodoktm Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 are cineva o poza varog?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 are cineva o poza varog?? Da si tu click pe link-urile de la posturile #15 si #16...........sau un search pe Google....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts