White Wolf Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Este vorba despre Nissan Patrol G60. http://www.totonz.com/wp-content/uploads/2010/08/1969-Nissan-Patrol-L60-Front-Picture.jpeg Personal nu am vazut niciuna live, dar mi-ar placea foarte mult una la mine in curte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 mami, mami uite o toyota rosie!!! :grin::grin: PS foarte frumos, cred ca le numeri pe cateva degete pe cele ramase. asta daca nu pui la socoteala pe cele care sunt moarte de rugina si pierdute prin diverse jungle din malayezia etc. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Se pare ca in Olanda si in Elvetia au mai ramas cateva ... Numai ca sunt mai ruginite decat cele din junglele orientale ... Ar fi un proiect interesant si inedit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Este unul in Constanta, nu stiu dc are cont aici pe forum, insa il vezi in pozele si filmarile de la iesiri. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 @koais, ma ajuti cu un link? Nu am gasit poze s ifilme cu batranul Patrol. Multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 pfff...ori iau toate pozele care s-au postat pe weekend in dobrogea si toate filmarile.... ori, mai simplu, da-i PM lui Forte si intreba-l. Sigur stie. :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Asteptam vesti, poze... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 sunt multe pe america si nu numai , chiar si pe mobile.de sau olanda la vanzari auto , reconstruite sau nu .... apar sub denumirea de patrol G60 , L60 sau datsun 60 YWuuwYGBQJU&feature=related cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 http://www.carsales.com.au/all-cars/results.aspx?Ns=pCar_RankSort_Int32|1||pCar_PriceSort_Decimal|1||pCar_Make_String|0||pCar_Model_String|0&N=1247%201282%201252%201246%204294963846%204294963358%201216%20939&SearchAction=N&Qpb=true&sid=125D2A49BCA3&Nne=20 Foarte misto masinuta, pacat ca-s asa rare. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Domn' Lucian, multam fain de pont! M-am uitat un pic la exemplarele de prin Olanda. Preturile nu-s chiar exagerate. Oricum, am citit mai mult despre acest model (celebru ptr uratenia lui la americani - sursa Wikipedia) si am descoperit lucruri interesante! Prea potenta off road nu cred c-ar fi, in schimb ar face perechea ideala cu o Toyota BJ la o plimbare pe forestiere. Asa, doar de poze si "senzatii vechi". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Frumoasa!!! Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biggy Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 :grin: Tare masina ... potrivita unui oldcarmaniac ... "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Multumesc! Mi-ar placea tare mult! Pana una alta, chiar sunt curios sa vad una live. Pozele de pe net sunt hrana pentru suflet, dar in realitate senzatiile cred ca sunt altele. Pana una alta, inca o poza cu una putin modificata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 http://bringatrailer.com/2008/11/10/40-year-owner-1964-nissan-patrol-l60-soft-top/ cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Ar mai fi si asta ... http://bringatrailer.com/2010/03/10/the-anti-fj-black-plate-1964-nissan-patrol/ Domn' Lucian, mi-ai facut Duminica mai frumoasa ... Thanx!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan terrano 1 Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 masinile astea sunt piese de muzeu.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 masinile astea sunt piese de muzeu.. .......Si cu atat mai mult sunt demne de admirat atunci cand unii pasionati le redau tineretea si le fac sa functioneze in parametrii normali....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
livia si noro Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 ce pacat ca traim in ROMANIA si tre sa platim taxe de poluare si impozite .daca ar fi altfel eu unul numai restaurare de masini vad in garajul meu. altfel ne multumim cu faptul ca putem sa admiram si atat.:x Cine nu are loc de mine, sa se inghesuiasca ! Ford Maverick -W.W.O.C.-RM.VALCEA :jp1:rsp :rsp Crazy Wolf->0740130543 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan93 Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 sunt vechi masinile acestea,psoibil sa mai fie cateva exemplare in toata lumea...:wink: In timpul liber joc jocuri cu masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 25, 2011 Autor Partajează Postat August 25, 2011 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 Aici imi permit sa te contrazic ... nu a fost un model exotic - pe unele piete s-au comercializat in masa ... Sunt multe inca in lume ...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Cumpar Patrol G60 Daca vrei sa si faci ceva in afara de schimbat planetare care oricum nu gasesti nu monta TB 42 pe ea . Puntile nu-s facute pentru ea 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Cumpar Patrol G60 Oare ar merge punti de K160? Ma gandesc ca ar fi mai usor de modificat suportii arcurilor ... ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Cumpar Patrol G60 Eu din cate stiu puntile fata de k160 sunt bine de tot subdimensionate. Cele mai reusit sunt cele de y60. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dodoktm Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 are cineva o poza varog?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: Exista in Romania asa ceva ? Nissan Patrol G60 are cineva o poza varog?? Da si tu click pe link-urile de la posturile #15 si #16...........sau un search pe Google....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate