Vizitator gruncar Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Salut, Am o problema pe care nu prea stiu cum sa o rezolv. Am o vitara 1.6 din 1996 si siguranta generala a masinii (cea de 80 A) s-a ars. Siguranta se afla langa baterie impreuna cu alte doua sau trei sigurante de 30 si 50 A. Am intrebat la multe magazine si raspunsul a fost stupefiant - nu am mai vazut asa ceva. Asa ca va intreb a fost cineva nevoit sa o schimbe, daca da unde as putea gasi o asemenea siguranta? - eu sunt din Bucuresti. In momentul de fata merg cu o improvizatie dar nu e ok. Multumesc pentru ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Sigurante generale La o simpla cautare pe ''Goagal' dupa 'siguranta auto 80A' gasesti sigurante intre 5A si 150A la diferiti comercianti. Pune o poza cu cea veche sa vedem cum arata. Eu zic sa vezi si de ce s-a ars ca nu cumva cu improvizatia ta sa ia foc instalatia. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Sigurante generale Iti fac cadou siguranta aia, lasa mi pe PM datele de contact si iti trimit prin Fan Curier cel tarziu joi. Te salut 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Sigurante generale Ai vazut ce prieteni saritori ai si tu habar nu aveai de asta! Daca ai facut tu scurt din greseala,e o.O schimbi si...gata.Daca s-a ars dintr-un motiv anume,cauta MUSAI cauza.Eu acum am patit la una acelasi lucru,i-am pus o sarmulita si merge de rupe!!!Mai mult mi-a luat pana sa aflu de ce nu mai am curent!Ca sarma am pus-o in 5 secunde!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Sigurante generale daca nu gasesti - fa-ti un drum pe la AlPadrino - au zeci de modele de sigurante Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gruncar Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Sigurante generale Salut, @adamu: intr-adevar nu stiam ce prieteni saritori am. Pe aceasta cale ii multumesc din nou lui Roly pentru sigurante. Sper sa apuc sa pun si o poza cu ele sa nu ma mai acuze colegii de forum ca nu gugalesc inainte de a pune o intrebare. Am si gugalit si am si intrebat pe la mai multe magazine de piese. La Al Padrino nu am ajuns - dar e de investigat. De ars stiu de ce s-a ars :D, nu e o problema permanenta. Multumesc din nou! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate