urszilla Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 urszilla a implinit 105 mii km si cica trebe schimbata distributia. asta implica si pompa de apa? poate cineva ma sfatuieste ce , cum, de unde...sau macar un link sa cetim multumiri anticipate urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: distributia la vigo Da si tu mai multe date despre masina. Ce an e? De regula, Toyota recomanda 100.000 mile (160.000 km) sau 10 ani. Sper sa nu gresesc. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: distributia la vigo scuze toyo hilux 4x4 an 2007 , 2.5 d4d, double cab, 105000 km la service toyota mi s-a spus ca la 105 000 tebuie schimbata distributia si sunt curios daca asta implica si pompa de apa urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: distributia la vigo Vezi singurel :h5:Toyota Hilux.pdf Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: distributia la vigo In Romania se schimba la 105.000 km; in Japonia la 150.000 km. Eu la Landcruiser-ul 120 am schimbat la 105.000 desi stiam informatia de mai sus. Am preferat sa dorm linistit decat sa fac o economie relativa. Decizia iti apartine ! GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: distributia la vigo multumim domnului marse!!! am studiat materialul si nu scrie nimik de pompa de apa...care presupun ca nu are legatura cu distributia. curiozitatea mi-a starnit-o proforma de la service care acoperea vreo 6 kituri de distributie ( rola, curea, intinzator) si am crezut ca intra la schimbare si pompa de apa.. @ razvan gtc: multam de sfat...o sa le schimb, asa cum recomanda toyota romania, desi nu inteleg politica asta de revizii si schimburi mai dese ca oriunde ... urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: distributia la vigo nu inteleg politica asta de revizii si schimburi mai dese ca oriunde ... :ha: era un cantec in tineretile noastre cantat de ABBA ceva ' money, money,money:uameni Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) Re: distributia la vigo :ha::ha: da mai frate...da-s cam mari diferentele...ma ustura...okii, ca sa zic asa revin la pompa de apa ( creca am ramas cu pata de la dacie, unde schimbam una pe an) ...asta se schimba asa, ca uleiul, la nu-stiu-cati km? sau cand se strica? si ...daca acu e buna, sincer mi-e frica sa o schimb, ca sigur nu va mai fi ca din fabrica... aj-tatimaaa!!! :grin: Editat Ianuarie 20, 2011 de urszilla urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: distributia la vigo Pompa de apa se schimba atunci cand cade. Totusi este uzual conceptul de a o schimba impreuna cu distributia atunci cand pentru a demonta pompa trebuie sa demontezi si distributia; este o munca partial comuna si economisesti niste manopera. Daca la demontarea distributiei se observa ca pompa are joc in ax sau a inceput sa curga atunci se inlocuieste; daca nu, se poate lasa. Atentie, este un risc pe care ti-l asumi! GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabi4x4 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: distributia la vigo Poate totusi cineva sa dea un pret informativ la piese si manopera la operatiunea asta, eventual comparativ cat ar fi la reprezentanta si cam cat ar costa piesele in alta parte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Iunie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: distributia la vigo nu sunt sigur daca te mai intereseaza pretul, pe mine ma costa kit distributie si pompa in jur de 900 lei. manopera, daca e sa sa ne luam dupa timpul necesar, adik maxim 2 ore, nu poate fi mai mult de 200 lei urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: distributia la vigo Eu tocmai ce am schimbat ulei motor + grupuri si toate filtrele la 90.000 Km, in service Toyota pretul era in jur de 2000 RON. Am luat eu aceleasi piese Jako si acelasi ulei Mobil1 5w-30 (2*4 l - 1 ramas rezerva) si m-a ajuns 800 RON + 200 manopera in care au fos tincluse si alte mici chitibusuri. De obicei am schimbul de ulei si filtre gratuit de la magazinul unde cumpar piesele, dar la autoutilitare cica nu ar fi valabila oferta; oricum diferenta de pret de la reprezentanta mi se pare aberanta. danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelucry Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: distributia la vigo Da un ochi pe programul online UNIX ,si acolo iti alegi kit.Recomandat Jakoparts . - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate