Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

schimb becuri mersul cu spatele !?

mihaicostineanu

Postări Recomandate

Re: schimb becuri mersul cu spatele !?

Daca ai Mitsubishi Pajero MK2 si becurile pentru manche-arriere le ai in tripla , atunci deschide usa de la port-bagaj si o sa vezi 3 suruburi care tin tripla , pe fiecare parte . Le desfaci si o scoti ; becurile se sschimba prin spate . Succes ! :grin:

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai Mitsubishi Pajero MK2 si becurile pentru manche-arriere le ai in tripla , atunci deschide usa de la port-bagaj si o sa vezi 3 suruburi care tin tripla , pe fiecare parte . Le desfaci si o scoti ; becurile se sschimba prin spate . Succes ! :grin:

Salut Alex si multumesc ! masina este in doua portiere, ma rog trei, 1996, volan dreapta si cand am cautat acolo in spatele triplei nu am vazut dacat ornamentul de plastic mare care acopera tot ! Ca sa ajung la tripla trebuie sa demontez o gramada ! Am desfacut eu niste surubele mici (trei la numar) dar am vazut ca se misca doar ornamentul de pa stop si nu stopul in sine !

Link spre comentariu

Ornamentul tine stopul, stopul are o garnitura de cauciuc intre corp plastic si caroserie. E posibil sa se fi "lipit" acel cauciuc de caroserie. Misca tripla incet stanga/dreapta sa-si dea drumul. La montaj, e bine sa pui niste vaselina pe zona de contact intre tripla si caroserie.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Ornamentul tine stopul, stopul are o garnitura de cauciuc intre corp plastic si caroserie. E posibil sa se fi "lipit" acel cauciuc de caroserie. Misca tripla incet stanga/dreapta sa-si dea drumul. La montaj, e bine sa pui niste vaselina pe zona de contact intre tripla si caroserie.

Asa este ! Cand am desfacut acele suruburi tripla se misca putin dar m-am temut sa trag mai tare sa nu rup ceva. Logic ar fi sa trag spre mine, spre spatele masinii, nu ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare