mihaicostineanu Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Va salut, ma poate ajuta cineva in legatura cu schimbatul becurilor ? pajero din 1996; nu vad nimic inafara plasticelor ! Trebuie demontate toate alea ca sa ajung la tripla si sa fac schimbul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: schimb becuri mersul cu spatele !? Daca ai Mitsubishi Pajero MK2 si becurile pentru manche-arriere le ai in tripla , atunci deschide usa de la port-bagaj si o sa vezi 3 suruburi care tin tripla , pe fiecare parte . Le desfaci si o scoti ; becurile se sschimba prin spate . Succes ! :grin: Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaicostineanu Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: schimb becuri mersul cu spatele !? Daca ai Mitsubishi Pajero MK2 si becurile pentru manche-arriere le ai in tripla , atunci deschide usa de la port-bagaj si o sa vezi 3 suruburi care tin tripla , pe fiecare parte . Le desfaci si o scoti ; becurile se sschimba prin spate . Succes ! :grin: Salut Alex si multumesc ! masina este in doua portiere, ma rog trei, 1996, volan dreapta si cand am cautat acolo in spatele triplei nu am vazut dacat ornamentul de plastic mare care acopera tot ! Ca sa ajung la tripla trebuie sa demontez o gramada ! Am desfacut eu niste surubele mici (trei la numar) dar am vazut ca se misca doar ornamentul de pa stop si nu stopul in sine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: schimb becuri mersul cu spatele !? Ornamentul tine stopul, stopul are o garnitura de cauciuc intre corp plastic si caroserie. E posibil sa se fi "lipit" acel cauciuc de caroserie. Misca tripla incet stanga/dreapta sa-si dea drumul. La montaj, e bine sa pui niste vaselina pe zona de contact intre tripla si caroserie. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaicostineanu Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: schimb becuri mersul cu spatele !? Ornamentul tine stopul, stopul are o garnitura de cauciuc intre corp plastic si caroserie. E posibil sa se fi "lipit" acel cauciuc de caroserie. Misca tripla incet stanga/dreapta sa-si dea drumul. La montaj, e bine sa pui niste vaselina pe zona de contact intre tripla si caroserie. Asa este ! Cand am desfacut acele suruburi tripla se misca putin dar m-am temut sa trag mai tare sa nu rup ceva. Logic ar fi sa trag spre mine, spre spatele masinii, nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate