Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tough phones

vitalies

Postări Recomandate

Re: Tough phones

nick67, nu rupe capul omului! A descoperit o protectie un pic mai solida pentru IPhone si ne-a dat si noua de stire, ca poate ne intereseaza. Nu cred ca cineva intentioneaza sa sparga nuci cu aifone-le, sau sa bata cuiele de la cort, chiar daca husa pare tough.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 282
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pentru chibiti:

http://www.griffintechnology.com/survivor

Exista baterii de back-up sau incarcatoare de masina. Daca ai nevoie de ceva mai solid se gasesc solutii.

Avantajele sunt multiple, incepand cu faptul ca ai toate facilitatile pe care ti le da un smartphone (apropo, Griffin nu este al companiei Apple).

Pentru cei care nu au pus mana pe obiectul in discutie ii rog sa se abtina. Pentru cei care cred ca este o solutie pentru ce au ei nevoie recomand cu incredere.

Cateva teste: http://youtu.be/I1F5DJwUil4

Imi cer scuze :) celor care folosesc telefoanele in conditii mai dure!

PS

Imi cer scuze si ca nu pun botu' la merketing de tip ebay! :)

Editat de sommelier
Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda!
Link spre comentariu

Asta transforma ipnone intr-un tough phone.

Daca ziceai doar ca husa aia iti protejeaza iPhone-ul, era altceva, dar sa zici ca-l face "tough"...

Husa aia il protejeza la lovituri "pe husa", dar ramane expus ecranul care este foarte mare, fiind smartphone, si se sparge foarte usor, trebuie doar scapat banal, de la orice inaltime. Husa il ajuta doar in cazul in care cade pe o suprafata perfect plana si atinge cu toata suprafata husei pe sol. Dar daca sunt bolovani, s-a terminat cu protectia aia. Cum se gasesc in teren, in natura. In oras, nu ai nevoie de husa aia, pe de alta parte.

La fel, in masina nu ai nevoie de telefon rezistent, dar ai nevoie cand esti pe un traseu de munte, sa zicem, si ai nevoie de lanterna cateva ore, cea de pe telefon. Sau mergi cu cortul 2-3 zile... caz in care ai nevoie de 3 baterii, daca vrei sa folosesti iPhone-ul. :)

Nu mai vorbesc de faptul ca-l mai poti scapa in apa, in noroi, sau sa mai si calci pe el, cu piciorul sau cu masina...

Cam asta inseamna un "tough phone"... iar un simplu "i" adaugat lui "phone" nu e suficient :)

Mai bine nu puneai linkul ala, sa vad cum au legat strategic iPhone-ul cu sfoara ca sa-i acopere ecranul si sa-l protejeze in felul asta :)) Totusi am descoperit ca are si o sticla rezistenta la husa, ceea ce e de bine. Dar cu aruncatul pe iarba iar s-au descalificat de la categoria "tough"...

Iarasi, fara suparare... :)

Link spre comentariu

Mda, vechea problema romaneasca: "pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti"

Postul meu a fost un raspuns pentru "dilema" in care se afla Optimus:

"@ALL: Are cineva Sony Ericsson Xperia Active? Cum se comporta in realitate? Nevoile zilnice ma cam imping spre un smartphone, si din toate (cele cat de cat rezistente) singurul care imi inspira incredere este Xperia Active, care pe langa calitatea oferita de producatori (S+E) suporta si Android 4.0. E drept ca nu are rezistenta telefoanelor imbracate in cauciuc, dar pt utilizare "obisnuita" este numai bun."

Deci cam asta e, la revedere...

Link spre comentariu

Ideea era ce se poate face dintr-un smartphone cu un tough case. Uita-te la toate filmuletele de prezentare si vei vedea ca este cea mai buna solutie RPC si facilitati. Succes!

Link spre comentariu

Bun, acum am inteles intentia ta si iti multumesc pt sfat. Este intr-adevar o solutie de protejare a telefonului, pana la un punct.

Totusi nu este ceea ce caut, as prefera un telefon rezistent prin el insusi, fara adaosuri, si nicidecum iPhone. Asa am Sonim-ul, care este beton si beneficiaza de o garantie exceptionala. Si se pare ca pana la urma pun emailul pe el si gata...

Link spre comentariu

Exista modalitatea de a face un i-Phone water/snow/dirt/shockproof.

Este o husa facuta de firma http://www.lifeproof.com/en/ . ...si nu numai atît; Aceasta firma ofera si un alt gadget care ofera i-Phone-ului o proprietate pe care (din pacate) Sonim & co. nu o are: flotabilitate. Se numeste Lifejacket.

Asadar, "dotat" cu cele doua accesorii, orice i-Phone se transforma în ultimativul telefon outdoor (bine..., pîna la semnal si baterie)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=40qzN13cXaM

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

na, acuma fiecare dupa nevoie

personal am avut destule telefoane superrezistente si cam toate au cedat in final, daca nu s-au spart in final, unele s-au stricat, sau au fost depasite moral.

Acum pot spune despre ce folosesc de apropae un an (1 mai 2012)

Motorola defi plus

a luat trante deosebit de dure, nu a avut niciodata nimic, nu sa miscat simul, nu a sarit bateria, nu sa inchis dupa nici o scapare pe beton sau altele mai grave.

Il folosesc zi de zi, la mine in atelier e un praf deosebit de mare. Am vorbit cu el sub dus de mai multe ori, iar cand e murdar il spal ca pe orice lucru murdar, sub jet de apa cu periuta de maini.

In acest moment arata ca nou, dar am avut grija de 2 lucru CAND L=AM LUAT (nou).

Inainte sa il primesc de la vodafone am comandat de pe net o husa de latex si 5 folii de protectie.

cand l\a,m primit, prima data am dat jos folia originala si imediat am pus folia de protectie si apoi am pus husa de silicon.

Ambele au rolul de a proteja telefonul de zgarieturile fine care te enerveaza dupa p perioada, in plus, ajuta si la contacte dure (husa).

O data la o luna sau la 2 luni, schimb folia de protectie.

Telefonul este mereu nou.

Bateria tine cam 2 zile, dar pot sa ii fac si o mega upgrade, cu o baterie de 3 ori mai mare...ma mai gandesc la asta.

In rest... intradevar, folosesc funtiile de smart, nu e un moft, dar se poate instala un program care sa reduca functiile la just a phon, cand doresti asta.

Intradevar, am luat incarcator de masina, cand merg pe mai multe zi;le sa il pot incarca, dar in rest...supertelefon

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Salutare la toata lumea!

Daca in meterie e OFFROAD sunt 0, in materie de telefoane tough pot sa va impartasesc din experientele mele:

Intradevar DEFY-ul este destul de rezistent, insa are si el minusurile sale: bateria este slaba de defy simplu (primul model) si ceva mai buna pe DEFy+ (modelul ulterior) {atenie, la v--fone bagasera acum jumate de an DEFY+ dar care avea acumulator de Defy simplu}...Defy insa are valoare SAR foarte mare!! La o utilizare normala, eu aveam dureri de cap de la acest telefon! Si nici soft-ul nu este prea grozav!

Xperia Active, este si el ok..mai ales la protectia pentru apa fiindca este gandit ca o capsula pentru baterie si componentele interne...insa are ecranul destul de mic...insa foarte clar (tehnologia Sony Bravia Display) .

Acum eu folosesc Sony Experia Go....care in materie de apa are protectie foarte ok...dar este mai finut si nu este rezistent la socuri.

PS mai exista si Samsung Galaxy Xcover....car este si el un compromis OK..intre rezistenta si Smartphone.

M-am orientat spe acest gen de telefoane fiindca sunt fan Android si ies foarte des la pescuit (deci am nevoie de rezistenta la apa si praf).

Insa ATENTIE, nici unul dintre acestea NU SUNT REZISTENTE LA SOCURI IN ADEVARATUL SENS....o husa siliconica poate ajuta....dar nu in cazul in care pica pe ecran!

Cine vrea un telefon care sa se "asorteze cu un OFFROADER"....ar trebi zic eu sa se indrepte spe telefoanele de la SONIM:

XP3400 Armor, XP1300 Core,XP3 Enduro..etc....

Nu prea se gasesc in Romania, nu au ecrane de 4 inch....si am impresia ca nici sisteme de operare....insa sunt cu adevarat DURE!

Link spre comentariu

sau cumpara unul dinasta

sigur ar fi fost o varianta foarte tentanta daca nu aveam deja luat defy

pare o combinatie intre un sonim si un smart suficient de destept

http://www.geekbuying.com/item/AGM-Rock-V5-3G-Android-Phone-Dual-SIM-3-2-Inch-Screen-GPS-Rugged-Waterproof-Dustproof-Shockproof-mobile-312521.html

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

In materie de telefoane rezistente, eu mi-am facut urmatoarea parere (fiind si genul care cand vrea sa-si ia ceva, sapa mult si bine sa priceapa mai intai ce si cum):

Singurul PRODUCATOR de telefoane rezistente (exclus smartphone-uri) este Sonim. Stau foarte bine la capitolul hardware si foarte prost la capitolul software, dar excelent la servicii in garantie si probabil si post garantie. Produsele lor sunt rezultatul unor cercetari minutioase, teste reale, executie foarte buna in productie. Pacat ca nu gasesc o solutie mai buna pentru soft, dar cred ca la asta lucreaza doar angajati americani, daca aveau niste romani si indieni pentru programare, chiar dadeau lovitura! :)

Pentru a sustine cele afirmate mai sus, va dau 2 filmulete:

[video=youtube;YFLIzzO_-5c]http://www.youtube.com/watch?v=YFLIzzO_-5c&feature=player_embedded

Am un XP1300 Core de aproape 1 an, si in afara ca e cam mare pt buzunarele mele, nu am ce-i reprosa. A avut probleme cu softul de cand l-am cumparat, gen: nu-i puteam seta ton personalizat pt SMS, pentru alarma, si nu salva cuvintele noi introduse cand editam cu T9. Nu era mare chestie, dar ma enerva ideea ca nu functiona ca lumea. L-am dat in service si au facut reinstalare cu ultima versiune de soft, pt ca m-am plans de baterie care ma tinea de fapt 19 ore convorbire fata de 18 ore cat dau ei oficial, dar nu eram multumit ca nu tinea "multe zile" (doar vreo 6-9 zile), mi-au schimbat bateria cu una mai mare, din generatia lui XP3. Acum ma tine mai mult baterie, intre 8 si 14 zile, depinde cat vorbesc + lanterna zilnic + internet zilnic. Softul este cam rudimentar, e drept, puteau sa faca si ei mai mult, dar e tipic american: fara multe "complicatii". I-au gasit ei si o tasta dezlipita si mi-au schimbat carcasa toata, mai putin capacul de la baterie. Asa ca dupa juma de an telefonul meu arata tot ca scos din cutie. In general aud faze urate cu garantia la telefoane, ceea ce la Sonim se pare ca nu se intampla.

Acum ma gandesc ca mai bine imi luam XP3300 Force ca sa am si camera foto si gps, ca in cateva situatii mi-ar fi prins bine sa le am la mine.

Apoi au inceput sa apara tot felul de telefoane "rezistente" care unele copiaza aproape perfect modelele Sonim precedente, probabil unele sunt facute sub vreo licenta de la Sonim, si multe altele sunt copiate pur si simplu. Daca te uiti atent la specificatiile lor si compari cu "originalul" sunt clar sub Sonim. Daca te mai gandesti ca specificatiile alea sunt si umflate, si mai ales ca nu rezista in timp la valorile promise, e clar cat valoreaza. Am tot vazut multe modele, majoritatea mentionate aici pe forum, si va asigur ca nu am vazut nici un telefon de talia celor de la Sonim. Ma refer ca specificatii, si sigur ca si in fapt lucrurie stau la fel.

Surprinzator, sau poate nu, apar o multime de "branduri" care "produc" telefoane rezistente care culmea, seamana izbitor cu Sonim, dar sunt aproape indentice intre ele, aceste "branduri", ceea ce ne poate duce cu gandul ca sunt facute de fapt de acelasi "producator" si branduite diferit pt comerciantii destepti, poate cu mici diferente de design, minime, care nu implica costuri suplimentare de productie. Este binecunoscuta aceasta practica, dealtfel... Ma indoiesc ca aceste "branduri" noi pot dovedi cumva cercetarile si testele pe care le fac pentru a produce aceste telefoane. Ca imagine pot semana cu un Sonim, dar calitatea materialelor si tehnologia folosita la turnare, asamblare, etc, sigur nu este aceeasi. Bineinteles ca astea iau ochiul cu dual-sim (lucru bun, in sine), baterie de capacitate mai mare, in unele cazuri (dar care tine mai putin decat cea de la Sonim, chiar din specificatiile lor), toate sunt "full": camera foto, gps, etc...

Daca brandurile astea se vor dovedi fiabile, si ofera servicii de calitate in garantie si post garantie, m-as bucura, sincer. Si ar fi util ca cei care le detin, sa ne impartaseasca din experienta lor cu ele, si dupa 1 an de utilizare sau mai mult.

O alta categorie sunt smartphone-urile rezistente, dar cum nu detin asa ceva, ma abtin, cu toate ca si la astea aceleasi "branduri" vin cu oferte. De fapt cu "oferta", ca la fel, pare ca e acelasi telefon la toti, parca-i facut de aceeasi mama, pardon, fabrica.

Aici, cel mai destept si bine construit mi se pare SonyEricsson Xperia Active, l-am avut in mana dar din pacate nu se putea testa, fiind expus pt vanzare. Configuratie buna, integrarea de Android desteapta (timescape), multe functii outdoor, ca sa zic asa, protectie foarte buna la apa, wetfingers, etc. Pacat ca ma dispera pe mine Google cu prostiile tot mai dese si grave pe care le face, de mi-e sila de ei si Androidul lor.

La capitolul smartphone, inca se mai pot face lucruri faine, dar astept din partea producatorilor consacrati sa scoata telefoane rezistente pe bune. Am mai citit zilele trecute ca nush'ce companie vrea sa faca un sistem de operare pt smartphone-uri bazat pe Linux si care o sa fie cu mult peste iOS si Android. Abia astept sa se petreaca asta, si poate da Dumnezeu sa faca Ericsson telefoane din nou, singuri, ca SONY deja produc singuri.

Si ultima categorie descoperita recent, sunt carcasele care te mai linistesc daca ai telefon de sticla precum iPhone, nu-l mai spargi din prima, e ca la jocuri, mai primesti bonus cateva "vieti" :)

• Like 1
Link spre comentariu

Eu am un Xperia Active de o saptamana, inainte am avut iphone 4 caruia i-am spart de 3 ori ecranul intr-un an....

Desi are caracteristici mai slabe ca iphone4 eu sunt multumit. Ecranul e mai mic dar se vede bine, are android 4.0.4, mail si browsing fara probleme.

Sta mai prost ca iphone4 la semnal wireless, dar mai bine la gsm.

Rezista la apa, adica l-am bagat intr-un pahar plin si a primit apel.

Presupun ca e rezistent la socuri, e un film pe net in care da unu cu ciocanul in ecran si nu se sparge...

Bateria ma tine la fel, adica 2 zile, e misto ca are incarcator microUSB si se potriveste de la alte gageturi.

Revin cu infomatii daca e cazul :h5

Link spre comentariu

Hello!

Cam asa e...cei de la SONIM sunt "mama lor".

Insa, dupa cum spunem ...stau prost la soft.

Copiile..DUal SIM...? Ce sa zic....acum 2-3 ani am avut 3 dual-sim-uri de astea......dar nu TOUGH...si nu cu android....Erau pe o platforma proprie lor MTK..parca...unul luat din romanaia din ALTEX si 2 de pe ebay...si am fost relativ multumit de ele....pana au picat..dupa aprox 1 an si ceva...si evindent ca le am si acum acasa pt ca nu se baga nimeni sa le repare.

Deci....DUAL SIM..si TOUGH.....sunt chinezisme.....dar care pot oferi surprize placute....mai ales daca sunt si cu android! Marea lor problema e ca nu se pot vedea live inainte de cumparare (cine le poate vedea live isi poate face o idee mult mai buna daca merita).

Insa...pentru cine e dispus la un compromis....intre tough si stil....va dau un hint cu ce folosesc eu acum, si pe care l-am ales in detrimentul altor marci actuale....dar nu "extreme"...ci doar mai soft...pe care le-am descris in postul de mai sus.

SONY XPERIA GO....aprox 300 USD....si se gaseste si la noi.....si iata cam ce se poate face cu el:

Link spre comentariu

Revin cu infomatii daca e cazul :h5

Chiar te rog, sunt interesat despre calitatea apelurilor, asta fiind singurul aspect mai negativ din ce am citit prin review-uri. dar probabil l-au comparat cu alte telefoane, asta neinsemnand ca e praf la apeluri. L-am mai gasit pe ultimul loc intr-un TOP 5 smartphone-uri rezistente, dar sigur ala care a facut topul e imbecil, pt ca daca faceai comparatie la configuratie (procesor, memorie, densitate de pixeli, tehnologie, soft) si rezistenta, ar fi fost pe locul 2 in cel mai rau caz. Probabil l-a vazut ca e cel mai mic si gata, asta a fost...

Link spre comentariu

Salutare,

Pentru cine vrea un telefon rezistent - dar doar telefon - isi ia Sonim.

Pentru cine mai vrea si altceva de la aparat, isi ia Defy, Xperia sau alte CAT B10 de la Caterpillar.

Am XP 3300, nimic de reprosat, doar mici probleme de soft - l-am luat chiar la lansare - si are o vizita in service dupa un an ca s-a dezlipit cauciucul ala de pe el. In rest nimic, este strict un telefon - dai, primesti telefoane, SMS, poate si mail (dar la mail nu m-am bagat, asa ca nu comentez). Eu il folosesc la munca (aveam reclamatii de la sotie ca nu ii respund la telefon asa ca mi-a luat un XP 3300 ca a vazut ea ca scoate 105 dB si nu am cum sa nu aud telefonul ---> de atunci nu am mai ratat un apel ...).A cazut in zapada, noroi, beton, l-a calcat camionul, vola, a cazut de pe macara, nu are nici pe dracu ... - dar nu poti sa dai cu "dejtu' pe ecran" .

Daca vrei sa intri si pe net sau sa dai cu "dejtu' pe ecran" nu iei Sonim, e clar.

Asta e parerea mea proprie si personala.

cu stima,

Mircea

take care of your "yota" and your "yota" will take care of you ....

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

...dar sunt aproape indentice intre ele, aceste "branduri", ceea ce ne poate duce cu gandul ca sunt facute de fapt de acelasi "producator" si branduite diferit pt comerciantii destepti, poate cu mici diferente de design, minime, care nu implica costuri suplimentare de productie. Este binecunoscuta aceasta practica, dealtfel...

LOL de LOL !!! :ha:

Amaratii astia nu si-au permis decat sa "produca" un logo mic pe care l-au lipit pe carcasa:

JCB sunt ceva mai bogati, si si-au permis sa investeasca in culoarea galben la plastice, design diferit al capacului din spate si ambalaj personalizat:

Cei mai bogati sunt cei de la CAT care si-au permis un design personalizat al carcasei si ambalajului, si pare-se o interfata personalizata la Android:

Castigator detasat: chinezul care-i serveste pe toti.

Pacalitul detasat: clientul care-l plateste pe chinez. Adica plateste mai mult decat face, in principal plateste brandul care-i vinde chinezarie. Macar sa cumpere direct de la chinez, la sfert de pret. :wink:

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Salutare !

De cateva zile caut sa imi cumpar un telefon de "apocalipsa" :ha: si am ramas indecis la doua modele, Sonim 3300 si Evolve gladiator care are o baterie de 3600 mah (si imi face rau de tot cu ochiul bateria imensa). Partea neplacuta este ca nu gasesc Sonim pe nicaieri in Romania ca sa nu mai zic de Bucuresti iar Evolve imi da emotii deoarece nu sunt asa de cunoscuti. Aveti ceva sfaturi ?

288791.evolve-gx790-gladiator.jpg.825791a6597cf0673da710d1d5799a3f.jpg

Editat de mариус
Link spre comentariu

Sonim se gasesc pe toate gardurile online. Eu l-am luat de la MarketOnline. La Evolve ala intr-adevar e atractiva bateria, numai sa si tina cat zice acolo. Oricum, sunt tot copii dupa Sonim...

Tu te-ai uitat pe manualul acestui telefon?! :ha:

Daca nu ai facut-o, iti dau eu niste citate:

- Telefonul mobil EVOLVE Gladiator a fost clasificat la gradul de protectie IP68,

ceea ce înseamna ca, în anumite conditii bine definite (în cadrul standardului

international IEC 60529; conditii de testare: temperatura de 15-35 °C,

presiunea de 86-106 kPA, 1 metru coloana de apa, timp de 30 de minute),

acesta este rezistent la praf si la apa. În ciuda acestei încadrari, telefonul Dvoastra

nu poate fi nicidecum considerat a fi total rezistent la apa.

Compara cu specificatiile de la Sonim!

- Nu scufundati intentionat aparatul telefonic în apa, evitati contactul acestuia

cu apa si nu-l expuneti actiunii umezelii sau a temperaturilor prea scazute sau

prea ridicate.

Este sau nu este rezistent la apa?!

- Protejati aparatul telefonic de actiunea umiditatii si a aburilor. În cazul în

care în aparat patrunde umiditate, aceasta poate cauza supraîncalzirea,

scurtcircuitarea sa sau deteriorarea întregului aparat.

Idem sus.

- Acest aparat telefonic este un echipament electronic complicat. În vederea

evitarii deteriorarii sale, protejati-l de lovituri, de tratamentul dur si nu-l

expuneti actiunii câmpurilor magnetice.

Este sau nu rezistent la socuri?!

- În cazul în care aparatul telefonic este atins de umezeala sau scapat în apa, nu

apasati tastele, ci stergeti-l cu o cârpa curata si uscata.

La fel, este sau nu rezistent la apa?! Eu apas pe butoane la Sonim in apa, fac apeluri sau raspund la apeluri cu el scufundat in apa... Deci?!

- Orice reparatie efectuata asupra aparatului telefonic îi poate diminua gradul

de protectie fata de praf si apa.

Deci ce faci, nu-l duci la service daca ai probleme cu el? ca sa nu pierzi "protectia" la praf si apa?1 LOOOOLLLL!!!!!!!!!!!!

- Descrierea utilizarii si aplicatiilor aparatului telefonic poate diferi de

prezentul manual de utilizare, în functie de firmware-ul utilizat si de

operatorul GSM.

Asta e cea mai tare, mi-e si jena sa o comentez... Adica iei o scula, dar e posibil sa fie altceva decat ai crezut tu ca vei cumpara, iar ei nu au nici o vina, ca te-au prevenit. WTF?!?!?!

Deci, oameni buni, treziti-va! :ha:

Link spre comentariu

Ai mare dreptate, nu am citit manualul. In schimb am dat mailuri la toate gardurile online si raspunsul a fost acelasi "Produsul nu mai este pe stoc bla bla bla". Pe market online nu se mai gasesc decat cateva baterii si accesorii pentru Sonim. Mai sap pe internet poate poate am noroc si intr-un colt uitat de lume plin de praf si umezeala imi gasesc si eu caramida.

Link spre comentariu

eu am un samsung m110... :old peste care am trecut cu toyota. merge si acum. este telefonul care a scapat de 2 copii si inca functioneaza. m-a costat 300lei acum 4 sau 5 ani... si a meritat.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Daca aia nu-l au, inseamna ca nu se mai gaseste pe stocul importatorului. Si vad ca l-au si scos de pe site. Sfatul meu este sa mai astepti putin, sigur va fi adus din nou. Sincer, chiar nu merita sa arunci banii pe Evolve ala si alte porcarii, daca chiar vrei un telefon ca lumea si cu garantie reala, ia-ti Sonim.

Mai vazusem dupa aia un text in "manualul" ala, cu alte 2 aberatii:

§ Continutul prezentului manual este furnizat fara nici un fel de garantie.

Producatorul nu asigura nici un fel de garantie de exactitate sau fiabilitate cu

privire la continutul manualului.

§ Producatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau de a retrage complet

oricând, fara înstiintare prealabila, prezentul manual de utilizare.

Mai mult ca sigur vor sa se scoata in situatiile in care chinezu' ii lasa balta si ei raman fara obiectul muncii, adica vanzarea de gunoaie, si nu mai pot asigura "service" sau cum se cheama porcareala asta la ei.

Sonim da garantie reala de 3 ani pt orice defect, fie de fabricatie, fie de exploatare in conditiile date de ei, care sunt "extreme" comparativ cu nimicurile "promise" de Evolve.

Cat despre baterie, tot ei spun ca "Aceasta este o baterie speciala, de capacitate ridicata, iar amplasarea sa incorecta poate cauza deteriorarea ireversibila a aparatului telefonic." Adica poti monta bateria si incorect in telefon? O poti pune pe orice parte si in orice poztie? Sau ce vor sa spuna cu asta?

Sa-ti mai dau o aberatie de la Evolve:

Formarea si preluarea unui apel telefonic

Pentru ca apelantul sa fie afisat în mod corespunzator, este necesar ca numerele

de telefon sa fie salvate în lista de numere a aparatului telefonic în format

international (+420…).

Deci au si soft de cacao...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare