night bird Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Pe langa casa.... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 faina iesire !!! chiar azi spuneam ca imi este dor de duca prin noroaie !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 parca mi-s cunoscute locurile.. :lol: si mie masina ta !!! :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 inca cateva "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 DanKRP poate ti-au fost plasate in subconstient de catre masinuta ta.... asta da comunicare intre masina si pilot... :lol: D-nu Katooo, tot pe deasupra casei tale am umblat... Uite aici o poza interesanta... sa nu credeti ca-i claie... e un vehicul camuflat. ceva 10x10 !!!!! E dat dracu... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 tare masinuta cea fanoasa !!! :ga night mergi pe burta si nu spui nimic !! nu puteai sa dai un tel? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Kato, sa nu-mi spui ca ai fost in zona :oops: "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 :h5 :h5 :h5 bravo! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 ...si pt ca un weekend nu se poate numi reusit fara un sborr, iacata'l :lol: :D "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 nu dar am fost la un fir de par sa plec vineri !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 foarte frumos :grin: @ nightbird-M-u tau s-a mai implinit un pic, parca are muschi 8) ca sa nu mai zic de dantura. ce mocasini are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 foarte faina iesire si poze foarte reusite.vad ca in ciuda ghetii pana la urma ati dat si de ceva noroi........La mai mare..... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 faina iesirea ...faine pozele....si M-ul ....fara cuvinte :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Fain, arata bine cu noile cauciucuri. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Frumoasa iesire si poze! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Bravo Oli!!! Pe unde ai fost de rev? 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Senchiu tuturor pt aprecieri, nu a fost cine stie ce iesirea, da acuma am avut timp de poze...alte dati, e de zeci de ori mai fain, da n-apuc sa fac nici macar o poza. Cat despre "SMS-u" asa cum ai spunea o mai tanara colaboratoare(din generatia GSM), doamne multam, in sfarsit a devenit prieten de incredere... si sunt foarte mandru de el :wink: ionutz, ceva muschi a mai facut, i-am dat steroizi in ultimu an, iar botosheii sunt TSL S-Swamper care permit sa le desumflu pana la 0,5 bar fara sa dejanteze(am verificat) :h5 Ghita YO2LZP, de revelion am facut ceva "on road" prin tara lu Mozart(sau mai de actualitate, prin tara lu KTM). Erau trasee vagoanee, pe care ma manca sa intru, da mi-era morcov de militie.(am auzit ca-i mare rau premiu) uite ce-am vazut p'acolo : "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 era f normal ce ai vazut acolo...pe langa tara lui KTM....mai e si tara lui PINZGAUER :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Superb! :shock: ...adrenalin addiction and poetry Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Piu ce dor mi-e de un zbor :grin: Bravo,arata f bine M-ul :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 super fain !sa va fie de bine !! :B :1 abia astept sa aterizez prin zona sa ne mocirlim un pic :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate