trooper Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Deci, m-am hotarat: vand Range-ul, a obosit saracul. Mecanicul mi-a zis ca de cati ani lucreaza el la Range-uri n-a vazut bara "panhard" distrusa ( bucsile) si m-a'ntrebat:"ai iesit in offroad?" pai la ce plm ii zice Range Rover daca nu se gandeste nimienea ca iesi cu ea in off?! Si-atunci... am zis: consiliu de familie! Buuuun. ce masina de familie cumparam? 1 - avem 1 buc copil 14 ani, 1 buc copil 4 luni si inca unul la anu' 2 - bagaje cat cuprinde,,,sufrageria 3 - trebe 4x4, ca nu ne place sa fim legati de asfalt in concedii si "drumuri" 4 - drumuri cat mai multe ca ne-am saturat de stat acasa si n-am sefi 5 - confort caaaat de mult- ca-mi place. 6 - putere cat mai multa ca si asta-mi place 7 - benzina ca nu-mi place dieselul 8 - automatica - ca-s cam puturos in concediu si weeked-uri 9- minim 5 usi 10 - cat mai capabila in offroad 11 - banii, da-i in ma-sa ca eu ii fac - la imprimanta :lol: s-asa am zis: Mitsubishi Pajero 3,8 V6 Ma duc la dealer, aleg culoare ext, culoare tapiterie, s.a.m.d., ajung acasa si-i zic nevestimi crezand ca se bucura: uite masina ce -am gasit, culoare frumoooaasaaa, piele bej, bla bla bla. Se uitaaaa, iar se uitaaaa - eu mooor- si zice :"da ala frumosu' de l-am vazut acu' doua zile la Brasov ce era?" eu:" Wrangler, mama..." ea:" da' tare frumos era" eu :" mama da cam zgaltaie, si nici asa de luxos nu e..." ea:" da' cat costa?" eu :" pai mai putin ca Pajero" ea:" ce culori au?" concluzie: nici in visurile mele cele mai frumoase nu credeam ca ma voi plimba cu familia prin munti si vai intr-un Rubicon. Caci da! voi lua un Jeep Wrangler Unlimited Rubicon! Si acum problema: in Romania nu aduc varianta pe benzina de 3,8 aut ci doar pe cea diesel. ce ma FAC? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Daca vrei sa iti bati joc de bani, atunci pui mana si iti importi tu unul din State vorbeste cu Oresti, el stie amanuntele astea ... dar o sa te futa aia la RAR cu toata poola indoita, ca trebuie sa omologhezi tu tot ... motor cu Euro si tot asa ... ... eu as lua un LC100, de undeva de prin Germania ... una ca a lui Miron ... in aia chiar esti "barosan" ... sa stii ca am om, daca vrei sa ne uitam dupa masini nemtesti ! ... PS : Rubiconul asta, de-l vrei tu, nu se aduce nicaieri in Europa ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 ... eu as lua un LC100, de undeva de prin Germania ... una ca a lui Miron ... in aia chiar esti "barosan" ... asta e solutia. Nu-ti bate joc de tineretile tale :grin: Wrangler e gunoi. Sora'mea are un Rubicon nou ... trancane ca si camioneta mea, la 9000 km a inceput sa se umple cu apa la fiecare ploaie, stropitoarea spate nu mai mergea si scaunu din dreapta s-a rupt. KAKA. LC 100, 4.2 TD, automat, full option ... ia uite ce i s-ar potrivi unui boier http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... 955&__lp=3 &scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortO rder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1 .modelId=19&makeModelVariant1.modelDescription=100&vehicleCategory= Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minPrice=20000&transmission=AUTOMATI C_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNR EPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 :g :g :g :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 ... eu as lua un LC100, de undeva de prin Germania ... una ca a lui Miron ... in aia chiar esti "barosan" ... sa stii ca am om, daca vrei sa ne uitam dupa masini nemtesti ! ... PS : Rubiconul asta, de-l vrei tu, nu se aduce nicaieri in Europa ? ... 1- sa ma ierte cei cu LC100, dar are si un var d'al meu, am condus-o, nu-mi place. 2- Koala, sa ma ierti si tu dar nici Patrolul tau nu-mi place. in privinta confortului si a senzatiei de boier cred ca ceva pt Americani mi-ar fi potrivit, un Lexus d'ala mare. Rubicoul imi place nu pt confort si lux - ca nu poate fi vb de asa ceva in el. in cel mai bun caz Grand-ul- ci pt capacitatile in offroad, pt dif blocabile, pt ca "seamana" cu IMS-ul, pt ca mi-se potriveste mai bine ca "spirit". Acum cinstit: in Range parca nu eram EU - desi curu-mi zicea bogdaproste-si cand coboram din el nu eram din acelasi film... sunt mai taran, de! PS Koala, da, se aduce in austria, in Germania, ai vre-o ideee? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... 46&tabNumb er=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.so rtOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=12600&makeModelVarian t1.modelId=11&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=PETROL&minFirstR egistrationDate=2007-01-01&transmission=MANUAL_GEAR&negativeFeatures =EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsSt ring=&doorCount=FOUR_OR_FIVE&lang=de&pageNumber=1 :bean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 @ floriandan: nu e Rubicon, e Sahara. diferenta e maareee. Rubiconul are punti HD, rapoarte beton ( 4.1), reductor HD, diferentialele fata - spate blocabile ( true look ), bara stabilizatoare decuplabila electric, s.a.m.d. :bean Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 @trooper: vb cu supunere si umilinta : in primul rand este vb de buget, degeaba ne dam noi cu parerea asa pe neve. in Germania colcaie de Wrangler Unlimited Rubicon noi, cu motor de 3.8, culori pe alese si la un pretz bun.si este megacool ,in afara de eventual un troliu nu ii mai trebuie nimic. daaar : este o masina mica (chiar varianta lunga) si destul de incofortabila, lasand la o parte plasticul infect. sigur k, daca nu iti plac nici nissan si nici toyota, ramane o singura masina (dk vb de second hand).si anume un MB G 500.ai motor V8 benzina cum iti place tie,lux si loc cat cuprinde,3 blocante si posibilitatea sa-i pui gume de 33" AT fara sa modifici NIMIC.am sarit intentionat peste modelul de 3200 cmc benzina,costa cam tot la fel ,consuma cam tot la fel dar e mult mai bashit. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... 420&__lp=7 &scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sort Order=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVaria nt1.modelId=161&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeatures =EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsA sString=&lang=de&pageNumber=1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 da boier, ia-ti g-u' ca face bine. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 multumesc de sfaturi, G-ul miar placea si mie insa am uitat sa va spun ca a mea nevasta vrea masina noua si bugetul este de aprox 40.000 fara TVA. Asa ca ...G-ul mai asteapta - unul nou- Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Daca insisti .... Unlinited-ul este mai ieftin dar are in dotari si rapoartele de 4.1 + pachete de optiuni de aprox. 4000 usd fata de baza. Unlimited 14 mile Rubicon 290 mile Ambele cu 3.8 6cyl. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Daca insisti .... Unlinited-ul este mai ieftin dar are in dotari si rapoartele de 4.1 + pachete de optiuni de aprox. 4000 usd fata de baza. Unlimited 14 mile Rubicon 290 mile Ambele cu 3.8 6cyl. OK??????? Si cum ma poti ajuta? da, Rubiconul ala verde praz il vreau :h5 Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Daca insisti .... Unlinited-ul este mai ieftin dar are in dotari si rapoartele de 4.1 + pachete de optiuni de aprox. 4000 usd fata de baza. Unlimited 14 mile Rubicon 290 mile Ambele cu 3.8 6cyl. OK??????? Si cum ma poti ajuta? da, Rubiconul ala verde praz il vreau :h5 31.000 EUR + TVA + TPI (nu stiu daca iese euro 4 sau 3) Are 205 HP, nu stiu cat au astea omologate in europa .... FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 8) FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Re: Gata! o vand si-mi iau Jeep ia-ti un range rover :tr pai tocmai ce si-a dat duhul. pe el vreau sa-l schimb. si.... tocmai ce am venit de la reprezentanta, sunt niste jegosi, am vrut sa-mi pun curul intr-un Wrangler d'ala diesel si nu au! tocmai in mai, asa ca sa ma duc pana la Viena sa-l vad "live" si sa nu-mi placa cum stau in el nu prea-mi vine. Asa c-am intrat si la LandRover si cred ca DA. maine ma hotarasc intre Range si Mitsu. A! mai trec si pe la Domautomobile sa vad de un Lexus d'ala mare V8 benzina - normal! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate