suculetz Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 pot pune flanse cu anvelope 205/70 fara complicatii...? si un sfat de achizitie anvelope 205/70 cu un profil mai aratos imi poate da careva? multam frumos Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Ce flanse se pot pune la Jimny ? Eu am pe masina flanse 32mm si SIMEX resapat 205x70R15. Pe spate nu ating, iar pe fata ating in aparatorile de noroi din partea dreapta ... probabil este o defectiune la mine pe fata! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suculetz Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) Re: Ce flanse se pot pune la Jimny ? Din cate stiu rEsapatele ajung sa fie un pic mai mari decat dimensiunea initiala, si atunci inseamna ca ar incapea fara sa atinga, mai astept sfaturi. Editat Ianuarie 20, 2011 de Astral Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Ce flanse se pot pune la Jimny ? Pt ce vrei flanse?? Pt designul masinii sau ti-e frica ca te rastorni ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Ce flanse se pot pune la Jimny ? Eu le-am pus pentru design pe masina de strada! :ha: Masina este standard si unica modificare sunt flansele! Nu pot sa scad sub 10l/100km consum nici daca merg super economic! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Ce flanse se pot pune la Jimny ? Mai bine iti iei niste jante putin mai late.... ceva la 8j. Eu am 7j si sunt OK pt simex.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suculetz Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Ce flanse se pot pune la Jimny ? Pt ce vrei flanse?? Pt designul masinii sau ti-e frica ca te rastorni ?? in primul ptr stabilitate si in al doilea rand design comsumul nu cred sa aiva legatura cu flansele, nu? iar in ceea ce privesc jantele nu vreau sa le schimb, masina e noua (1000 km) si chiar arata bine, sunt cele din tabla. ma gandeam si altfel, daca pe janta de 15 pot sa gasesc anvelope mai late care sa intre cu flanse fara sa scimb suspensia. daca ma puteti ajuta cu un sfat si in privinta asta, va rog, cauciuc pe 15 dar mai lat si cu un profil mai agresiv dar totusi care se preteaza la 80% asfalt :grin: :tk Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Ce flanse se pot pune la Jimny ? Ba are......:ha:.....pt ca vrei stabilitate mai mare, care stabilitate o vrei pt ca pui roti mai mari si pe care o obtii punand flanse, iar rotile mai mari cresc consumul.....deci are legatura ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Ce flanse se pot pune la Jimny ? :gStie Astral ce stie:old. Daca o sa pui guma lata pe janta stock de jimny o sa arate putin ciudat,o sa aiba balon mare. Tu decizi:old. Ai putea sa incerci ceva de la BFG sau Sahara de 215/70/15. sa nu iei pe 75 ca iti atinge fata in contra-aripi la bumperele din oras, iar spatele iti atinge pe inclinari mici. Daca vrei un MT bun ,fara sa o inalti 5cm nu scapi:wink:. Poti sa-ti pui prelungiri la amortizoare si un fel de tampon sub arcuri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dobos Gyorgy Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Ce flanse se pot pune la Jimny ? Eu am 5 cm suspension lift si flanse de 6 cm pe ax si nu imi atinge nici cu 195/80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate