suculetz Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 exista, sunt eficiente, unde pot gasi? multam Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: statii cb cu antena telescopica Nu cred ca exista. Fizic nu vad cum ai acorda o astfel de antena . :wink: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: statii cb cu antena telescopica ? Exista,am eu una,e model mai vechi dar o sa-i fac poze si pun aici toate datele. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: statii cb cu antena telescopica ? Se pare ca exista, dar din cate stiu si cativa milimetri conteaza si ma gandesc ca daca din graba nu o ridici complet nu o sa faca treaba prea buna. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va mai ramane din ea la viteze mari sau daca o agati prin crengi pentru ca nu are cum sa fie flexibila. In general sunt facute pentru statiile portabile gen Midland Alan 42 nu pentru a fi puse pe masina. Majoritatea se numesc Handheld telescopic cb antenna. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suculetz Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: statii cb cu antena telescopica ? [ATTACH=CONFIG]97447[/ATTACH] Se pare ca exista, dar din cate stiu si cativa milimetri conteaza si ma gandesc ca daca din graba nu o ridici complet nu o sa faca treaba prea buna. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va mai ramane din ea la viteze mari sau daca o agati prin crengi pentru ca nu are cum sa fie flexibila. In general sunt facute pentru statiile portabile gen Midland Alan 42 nu pentru a fi puse pe masina. Majoritatea se numesc Handheld telescopic cb antenna. problema mea este de fapt urmatoarea, am un jimny si ma chinui sa o tin in masina, in interior, e mai mult decat incomod, de asta as fi vrut sa iau una telescopica si terminam balciu Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate