Ryder Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Tin minte ca am avut o problema majora in a gasi pivoti inferiori pt feroza mea. De fapt problema nu era cu gasitul lor ci cu pretul: mi se cereau 600 ron/bucata, ceea ce mi s-a parut usor exagerat. Pana la urma am comandat din UK, 500 ron/perechea. Nici asa nu era f bine, pt ca din banii astia cam 150 ron era pretul transportului. Daca e cineva interesat, peste cca 2 sapt imi vine un prieten din UK si il pot ruga sa aduca de acolo mai ieftin. Practic transportul ar fi gratuit. PM pt detalii. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Pivoti inferiori Feroza Ah. Vorbim sambata neaparat ca vreau si eu ceva din uk. Mai exact arcuri de foi de la Milner. 100 de lire ambele cu tot ce trebuie. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate