thx Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Si eu sunt de acord cu locatia si perioada. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Si eu sunt pentru:h5 Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Si eu sustin ideea. Si perioada si zona imi convin cu toate ca preferam un pic mai departe de casa, (imi plac locurile noi) dar daca pentru restul participantilor e in regula subscriu si eu. Daca pot sa va ajut cu organizarea tinand cont de faptul ca sunt din Targu Mures, adica 54 km distanta aveti toata disponibilitatea mea. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Sunt mai bine de 3600 vizualizari pe aceasta tema insa foarte putine propuneri concrete. Daca am reusit sa stabilim unde este centrul tarii eu as face urmatoarea propunere ;Primul weekend din luna Mai la Sighisoara . Va rog sa mai faceti si voi alte propuneri privind perioada si locatia iar mai apoi vom vedea cu ce ramanem ! Cu plecaciune , Sky , acum m-am uitat pe calendar si prima zi din Mai este Duminica pe 1 Mai adica in week end. Hai sa incercam in week end-ul 6 Mai ( Vineri ) 8 Mai ( Duminica ). De 1 Mai mai pleaca omul si cu familia pe la o bere un gratar , la mare...etc. Ce ziceti? Editat Februarie 26, 2011 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Pai...ala e primul weekend din mai 7,8. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Este adevarat ca puteam fi mai explicit . Intr-adevar si eu am considerat ca este vorba de primul weekend care cuprinde toate cele trei zile ale lunii Mai . Evident este vorba de 6,7,8 Mai . Poate era mai corect sa spun :Intalnire la Sighisoara in prima zi de Vineri a lunii Mai . Oricum urmeaza sa vedem daca locatia si perioada convine tuturor . Discutia ramane deschisa ... Cu plecaciune , Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
poritescu adrian Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 este bine si in mai.doar programul de munca ma poate impiedica...in rest ''sa ne vedem cu bine''.respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 500 de vizualizari mai tarziu si entuziasmul a disparut ... Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Atata 'organizare dezorganizata' si pana la coada nu o sa iasa nimic! Sa se stabileasca odata,locatia si data,indiferent daca convine sau nu cuiva,apoi cine poate veni sa confirme,eventual si cu ceva bani,intr-un cont!(asa sa se faca confirmarea,nu pe povesti!FAPTE nu VORBE!) Nu foarte multi,simbolic,asa de 'omenie'! Daca nu vine cel/cei care au dat banii,se va cosidera o sponsorizare/donatie pentru cei prezenti! Max,preia initiativa si deschide un cont ;) Atata 'organizare dezorganizata' si pana la coada nu o sa iasa nimic! Sa se stabileasca odata,locatia si data,indiferent daca convine sau nu cuiva,apoi cine poate veni sa confirme,eventual si cu ceva bani,intr-un cont!(asa sa se faca confirmarea,nu pe povesti!FAPTE nu VORBE!) Nu foarte multi,simbolic,asa de 'omenie'! Daca nu vine cel/cei care au dat banii,se va cosidera o sponsorizare/donatie pentru cei prezenti! Marius G,preia initiativa si deschide un cont ;):br:tk:cl Eu nu pot sa ma pronunt inca! Editat Martie 7, 2011 de Astral Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Marea intalnire sa transformat in ,,marele circ dezorganizat,, :br:br:br:br:br:br:br:br:br:br:uameni:uameni Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Sa nu credeti ca daca nu am mai scris nimic nici nu am facut nimic. (Catalin A. poti sa circotesti cit vrei- oricum te-am taiat de pe lista-oricum ti-ai vandut Landul). Deci data ramine batuta in cuie - weekend 6-8 mai 2011, da? Zona Agnita este super numai ca lipseste cu desavirsire cazarea. (cititi AGNITA LADIE''S RIDE si observati capacitatea de cazare limitata din zona-25 masini). Ne mutam la Sighisoara. O sa fie o cupa acum in aprilie si poate ar fi indicat sa vizitam in avans zona. Am localizat Hotel Denis http://www.cazaretransilvania.ro/Danes1h.html unde se face cazarea la aceasta cupa. Se pot caza in total vreo 100 persoane. Voi mai discuta si cu alte persoane care s-au ocupat de intilniri in zona pentru a ne putea face o idee de cheltuielile cu partea de acomodare in zona. Va tin la curent. Sunteti bineveniti cu idei. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Din cite am citit pana acum a2a varianta din site-ul pe care l-am scris mai sus (Motel Dracul) ar fi mai incapatoare si mai frumoasa. Multumesc Cristian S pentru ponturi de pe Club Audi. Daca poti vorbi cu colegii tai din Tg. Mures care au organizat ar fi super. MirceaMS orice ajutor este binevenit avand in vedere ca esti din zona. Deci data a ramas 6-8 mai 2011. Lista este cea din primul post. Acum urmeaza planificarea bugetului de cheltuieli si impartirea pe participanti. Ar fi bine ca macar cu o luna inainte sa definitivam toate pregatirile, sa ne ramina apoi de facut numai programul intilnirii. Ce ziceti? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 De acord !! Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Cunosc bine "Motel Dracul" http://www.dracul.ro/pensiunea_dracul_danes.html. Pensiunea si centrul ecvestru sunt in aceeasi locatie, hanul la vreo 3 km. Pensiunea si centrul ecvestru ofera cumulat 46 locuri de cazare plus paturi suplimentare pentru copii pana la 14 ani. Parerea mea personala este una foarte buna. Camere curate, mancarea foarte buna, loc de joaca pentru copii, piscina, loc amenajat pentru foc de tabara si barbecue, manej cu cai si ponei (pentru cei care apreciaza asta), microferma cu struti, lame, capre. Acum cativa ani l-am cunoscut si pe patron si mi s-a parut super ok. Iubitor de natura, organizator de expeditii calare, cunoaste foarte bine zona asa ca ar putea sa ne recomande si ceva trasee prin zona. Joi sau Vineri voi fi oricum la Sighisoara si daca vreti pot sa intru pana la motel sa ma interesez daca e liber in perioada 6-8 mai, tarifele de cazare si masa si ce discount-uri de grup acorda. O sa aflu si numarul de mobil al patronului si o sa-l comunic organizatorilor. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 si eu sunt de accord cu locatia si data. sper sa am si masina facuta(sasiul) pana atunci. daca nu, ma primiti si fara masina? Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Acum am sunat la Motelul Dracul si am vorbit cu Dl. Gal Tibor. Weekendul 6-8 mai este liber! Am trimis imediat email cu cererea de oferta pentru inchirierea intregii locatii. Deci voi bagati pilele in functiune pentru discounturi. Va tin la curent cu raspunsul lor. P.S. I-am cerut si un ghid pentru trasee forestiere din zona. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Am fost si eu aici in complexul asta. Tin minte ca aveau ceva ponei foarte haiosi. Au si sala de conf. Am fost cu o lansare FIAT aici. Mi-a placut Editat Martie 14, 2011 de BlackLord Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Ghinion. Ori Dl Gal habar nu are, ori nu am vorbit cu el la telefon. Ma suna D-na Gal Agnes sa-mi spuna ca toata pensiunea nu poate fi rezervata ca deja are avansuri luate pt acel weekend. Si imi propune urmatoarea combinatie pe care v-o supun atentiei: " Buna ziua, Propun in atentia Dvs urmatorea oferta din Danes: 21 camere la Motel ( atata sunt disponibile) pt 42 pers. http://www.cazaretransilvania.ro/Danes3m.html 16-21 locuri la Han ( toate capacitatea) Daca le folositi ca tripla 21 locuri, ca dubla 16 locuri. http://www.cazaretransilvania.ro/Danes125a.html Cazare la Hotel Denis ( tot hotelul) Locuri: in 28 camere si 3 apartamente pentru 70 persoane http://www.cazaretransilvania.ro/Danes3m.html Daca acceptati trimit si oferta de pret. [url=http://www.cazaretransilvania.ro/Danes3m.html][/url]Astept decizia Dvs, Cu stima, Gal Agnes 0723-877570" Deci impartirea in trei locatii daca ajungem la acel nr. de persoane. Ce ziceti? In 2 zile trebuie sa dau un raspuns ca sa ne ofere pretul. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Familia Gal, cei cu care ai vorbit tu sunt proprietarii site-ului www.cazaretransilvania.ro deci niste intermediari. Proprietarul domeniului Dracula http://www.dracul.ro/pensiunea_dracul_danes.html compus din pensiune, han si centru ecvestru este d-nul Lazar. Pe site-ul pensiunii gasesti numerele directe de telefon inclusiv un nr de mobil. Ei dispun de 46 locuri de cazare in locatia unde se afla pensiunea si centrul ecvestru plus paturi suplimentare pentru copii sub 14 ani si 21 locuri la hanul situat la 3 km distanta. Hotel Denis http://www.hoteldenis.com are alti proprietari este situat cam la 4 km de pensiunea Dracul si 7 km de han. Ei dispun de 70 locuri de cazare din care 20 intr-o cladire separata aflata la 200m de prima. Poate ar fi mai indicat sa vorbesti direct la cele doua locatii. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Nu vad nici un inconvenient in faptul ca stam la trei locatii diferite . Oricum pentru activitatile programate impreuna ne vom intalni la cea care are CARCIUMA mai bine aprovizionata :x. Confirm de pe acum prezenta . Noi suntem trei persoane astfel incat am avea nevoie de un apartament . Cu plecaciune , Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Eu am fost la pensiunea aia Dracul, Danes.. ceva de genul. Clar pe farfurii aveau un cap negru de dragon prin urmare Ordinul Dragonului => Dracul ..acolo trebuie sa fii fost. Eu zic sa cerem acolo la patron direct oferta pentru week-endul ala cate camere are libere si astea. Adica fara intermediari. Si vedem apoi daca sunt sau nu si ce facem. Eu merg. PS: Joi la intalnirea din Bucuresti iar nu vin ca iar lucrez in tura de seara #^&*%$#$%#@#$%$ ............ Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Am vorbit la receptie la Dracul si nu au nici un avans luat pentru acel weekend. Au o rezervare de la o agentie pentru 10 camere doar pe vorbe. Am trimis email imediat cu cererea de oferta pe info@dracul.ro Sa vedem raspunsul. Cred ca trebuie sa ne miscam repede. Voi posta imediat ce am noutati. Tineti aproape. Sky te trec pe lista cu apartament. Altii la rind? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Ma bag si eu la o dubla cu nevasta. ( 1 DBL ) Da daca se poate doar 7 spre 8. Adica sambata spre duminica. (o sa vad mai n'colo daca pot ajunge mai repede) Defapt planul care e? 6-8 mai adica se merge de vineri? Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Oricum sosirea este vineri seara cam pe la 20.00-21.00. Cum pleca lumea de la serviciu. Vorbim mai incolo de caravana bucurestenilor. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Si noi suntem 3. Doi adulti si fica noastra de 9 ani. O camera cu doua locuri si un pat suplimentar pentru copil ar fi ok. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate