thx Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Am facut invitatii si pentru importator si dealerul Premium. Am mai vorbit cu niste prieteni care nu au cont pe forum. Nu va impacientati daca vedeti nume necunoscute. Sunt invitatii mei posesori de LR. Cosmin ai luat cumva legatura cu Dan Arghir? Nu uita te rog. Am vorbit cu Dan si i-a suras ideea.Noi vroiam sa iesim la un munte ( Campulung ) in we 25 - 27 Martie dar se pare ca a cazut. Cum am un raspuns de la el te clacsonez. Azi i-am trimis mail cu detaliile despre iesire si l-am si sunat. Mi-ar placea sa vina si el. Editat Martie 18, 2011 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 La centrul ecvestru camerele sper sa nu fie pe langa martoage,ma lamureste cineva? Lasa Florine ca mirosurile de grajd ne mai intineresc oleaca. Eu cand simt miros de grajd imi aduc aminte de copilarie. Buna parte din pruncie mi-am petrecuto lange Braila la bunici si cunosc viata la tara. Un pic de offtopic dar ma simt deja mai bine fiindca incepe sa rasara sau sa infloreasca Marea Adunare Nationala a noastra. Editat Martie 18, 2011 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Miine 21.03.2011 dupa amiaza voi trimite lista cu rezervarile ferme facute pana acum. Dupa aceasta data locurile de cazare nu mai sunt garantate. Deci daca vreti sa participati ar cam fi al 12 ceas. P.S. cred ca suntem topicul cu cele mai multe vizualizari in 2 luni. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Pune si tu te rog aici centralizarea sa stim cine merge pana acum daca ai timp Marius. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Pune si tu te rog aici centralizarea sa stim cine merge pana acum daca ai timp Marius. Centralizarea s-a facut in primul post. Exista si un tabel Excel pe care l-am facut si urmeaza a fi completat cu toate datele. Va voi trimite cite un pm la fiecare si prin raspunsurile voastre il voi popula cu date. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Incadrati-ma si pe mine va rog. Din Prahova vin cu Largareta. Pe langa cai ar fi cel mai bine. Si un pat mare ar fi bun si ala daca este. Multumesc. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Vreau si eu o camera cu pat matrimonial. Vin cu sotia si baiatul. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Vreau si eu o camera cu pat matrimonial. Vin cu sotia si baiatul. La centrul ecvestru. Multumesc. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Ma voi prezenta si eu la intalnire, mai mult ca sigur. Inca nu este clar daca este +1, dar vom reveni cu amanunte. Ca locatie, as prefera centrul ecvestru. Multumesc frumos, R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Hai ca ne-am strins ceva masini pana acum (16). Pacat ca sunt foarte putini din tara. Am trimis acum email-ul catre pensiune cu rezervarile pana acum si am cerut detalii mai departe. Am cerut in eventualitatea in care mai apar doritori sa putem avea intietate. Aaaa am uitat sa va spun. Miercuri am intilnire la importator despre aceasta intilnire LR. Va povestesc dupa aceea. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bv21mdf Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 vreau sa imi cer scuze pt. neparticipare ,dar este primul wekend dupa postul pastelui,la noi incep nuntile,(eu sant bucatar) imi pare sincer rau!!!!!!!! freelander 2.0 Di 1998 BRASOV;/ CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Primul weekend dupa postul pastelui este cel cu 1 mai, dar te-am inteles toti. Stai linistit! In alta ordine de idei, am fost la importator la discutii. Le-am prezentat problema si i-am intrebat daca vor sa participe. Eu oricum trimisesem pe email invitatii in particular pentru niste persoane de la ei din staff si daca se poate sa colaboram in vreun fel cu atit mai bine. Vineri dupa-amiaza primesc raspunsul daca se implica sau nu. In caz ca da vineri viitoare aflam si modalitatea. Am primit factura proforma pe intreaga locatie de la Danes. Suma toala este aprox 11000 ron (cazare) din care trebuie platit avans 30%. Am vorbit cu d-na Lazar (care a fost foarte serviabila-ii multumim pe aceasta cale) si a ramas stabilit ca pana pe data de 6-8 aprilie sa ne lamurim sa platim avansul. Va tin la curent. Editat Martie 23, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Pai de ce pe toata locatia? Daca suntem pana acum 16 masini... Mi se pare mult cat au facturat. Nu cred ca e bine sa fie luata toata locatia pentru ca eu unul sunt sceptic asupra altor participanti. Sa luam cati suntem inscrisi si confirmati .... daca mai vine cineva foarte bine daca mai au locuri. Parerea mea. Cine a confirmat bine, cine nu... sau ma rog. Cine confirma pana la inceputul lui aprilie cu bani cu tot. 110 milioane mi se par foarte multi bani... la un cost mediu de 300 de lei pe cazare ar insemna 35-40 de camere si noi suntem 20 sa zic..... Ce te faci daca nu apar restul? Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 BlackLord are perfecta dreptate ! Este nitzel optimista estimarea . Stabileste un termen limita de inscriere si plata iar cei ce vor dori sa se alature mai tarziu o fac pe cont propriu in functie de locurile ramase disponibile ! Este drept ca factura proforma nu inseamna nimic ( ca obligatie ) , insa incet , incet ar cam trebui sa se hotareasca toata lumea . Amanarea pe ultimul moment ,iar apoi scuzele nu folosesc nimanui . Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boldwhich Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Asa este sustin cele spuse de colegi ar trebuii sa fixezi o data limita de inscriere discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Miine in functie de raspunsul celor de la importator voi fixa detalii, termene, etc. In principiu cei de la pensiune sunt foarte maleabili. Am hotarit indiferent ce se intimpla, pana la 6-8 aprilie platim avansul pe cite camere avem ocupate pana atunci. Revin miine cu detalii. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Gata s-a hotarit. Avem un suport din partea importatorului oficial LR/RR/Jaguar in Romania, Premium Auto SRL. Marti voi primi un email oficial in care o sa ni se specifice in ce consta acest suport. Din partea lor va participa D-l Doru Rotaru After sales manager in cadrul companiei. Ne bucuram. In alta ordine de idei saptamina viitoare fac ultimele centralizari, cei din tara veti primi un pm cu contul meu si banca, cei din Bucuresti ma sunati si ne intilnim sa string banii. As prefera cit mai repede ca vineri (peste 1 sapt) sa fac plata avansului. Avansul este 30% din valoarea cazarii, restul se achita la sediul pensiunii la sosire. Daca aveti prieteni de invitat dati-mi de stire. Ultima strigare! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Godwishu m-a sunat acum si ne roaga daca se gaseste cineva sa cedeze un apartament in locul unei camere duble, el venind cu amindoi copii mici si neavand loc intr-o camera. Daca vrea cineva sa ma anunte sa schimb in lista din primul post. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Am avut putin timp in tura de noapte si m-am gandit sa fac un poster pentru intalnirea noastra. E 4:40 a.m. si am ramas fara idei ...deci... ma opresc aici. Sper sa va placa. M-am chinuit putin la tinichigeria aia dar cred ca ne reprezinta. :wink: Originalul e format A3, aici atasez o varianta la 800 pixeli. Cred ca o sa mi-l printez si o sa mi-l pun pe luneta. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Godwishu m-a sunat acum si ne roaga daca se gaseste cineva sa cedeze un apartament in locul unei camere duble, el venind cu amindoi copii mici si neavand loc intr-o camera. Daca vrea cineva sa ma anunte sa schimb in lista din primul post. Marius din ce-am vazut eu pe wwwdracul.ro situatia apartamentelor este urmatoarea : Centrul ecvestru - 1 Apt Pensiunea - 1 Apt Hanul - 2 Apt Inscrierea pentru apartamente este urmatoarea : 3. Sky (BH)- Defender (ap pensiune) 9. thx (B)- Discovery (ap centru ecvestru) 12. bogthebat (B)- Discovery (ap han) 26. George Botoi (B)- Discovery (ap centru ecvestru) 27. sean70 (B)- Discovery (ap han) Astfel deja sunt 5 persoane inscrise pe 4 apartamente . In ceea ce ma priveste sunt de acord ca situatia lui Godwishu are intaietate si am sa-i cedez cu placere apartamentul de la pensiune . Fata si nevasta mea au fost de asemenea de acord asa ca problema lui Godwishu este rezolvata . Marius am sa te rog sa schimbi apartamentul pentru o camera cu 3 paturi la Hanul Dracula. Parca doar acolo au camere cu trei paturi . Cat despre thx si George Botoi :bb Ultimul care ramane in picioare ia apartamentul ...:n1 Cu plecaciune , Sky. Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Marius din ce-am vazut eu pe wwwdracul.ro situatia apartamentelor este urmatoarea : Centrul ecvestru - 1 Apt Pensiunea - 1 Apt Hanul - 2 Apt Inscrierea pentru apartamente este urmatoarea : 3. Sky (BH)- Defender (ap pensiune) 9. thx (B)- Discovery (ap centru ecvestru) 12. bogthebat (B)- Discovery (ap han) 26. George Botoi (B)- Discovery (ap centru ecvestru) 27. sean70 (B)- Discovery (ap han) Astfel deja sunt 5 persoane inscrise pe 4 apartamente . In ceea ce ma priveste sunt de acord ca situatia lui Godwishu are intaietate si am sa-i cedez cu placere apartamentul de la pensiune . Fata si nevasta mea au fost de asemenea de acord asa ca problema lui Godwishu este rezolvata . Marius am sa te rog sa schimbi apartamentul pentru o camera cu 3 paturi la Hanul Dracula. Parca doar acolo au camere cu trei paturi . Cat despre thx si George Botoi :bb Ultimul care ramane in picioare ia apartamentul ...:n1 Cu plecaciune , Sky. Nu ai gresit ceva Sky. Sunt 2 apartamente la centru ecvestru. Deci cam tantea-pe-mandea. Ramine asa, te trec cu camera tripla la han si ii dau apartamentul tau lui godwishu? Confirma-mi inca odata ca sa fie totul ok. Multumesc. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Am avut putin timp in tura de noapte si m-am gandit sa fac un poster pentru intalnirea noastra. E 4:40 a.m. si am ramas fara idei ...deci... ma opresc aici. Sper sa va placa. M-am chinuit putin la tinichigeria aia dar cred ca ne reprezinta. :wink: Originalul e format A3, aici atasez o varianta la 800 pixeli. Cred ca o sa mi-l printez si o sa mi-l pun pe luneta. [ATTACH=CONFIG]101956[/ATTACH] Poate cineva sa faca niste autocolante pentru usile din fata ale fiecarei masini? Fara pretentii, cit mai ieftine si usor de dezlipit apoi pentru colectie. P.S. Bineinteles contra cost. Editat Martie 27, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Marius , confirm cele spuse mai sus si primit PM Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Multumesc Sky, am facut modificarile in primul post. Colegii din Bucuresti astept telefoane luni, marti pentru preluarea avansului cash. Daca nu voi suna eu incepind cu miercuri. Am niste timp in aceasta perioada si ma pot deplasa mai usor la voi. Bineinteles aveti convocare obligatorie joi la intilnirea obisnuita din Bucuresti pentru stabilirea plimbarii de recunoastere in zona (cu ajutorul D-lui Voicu de la Offroad Club Sighisoara) in zilele de 9-10 aprilie 2011. Alte detalii miine dupa-amiaza cu noi participanti, sper. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 in acest moment nu mai posed decat un telefon Sonim Land Rover, primiti si non poesori auto ? DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate