deadnoise Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 eu nestiind daca voi avea masina sau nu pe data respectiva, nu mai garantez pentru +2, dar o sa fac tot posibilul sa ajung. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 eu nestiind daca voi avea masina sau nu pe data respectiva, nu mai garantez pentru +2, dar o sa fac tot posibilul sa ajung. Din Bucureti spre Sighisoara trecem prin Brasov ,deci unul dintre noi te poate sau va poate " culege " de pe drum .:h5 LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Marius Gologan 06.05.docMENIU BUFET CINA.xlsMENIU BUFET PRINZ.xlsMENIU BUFET SUEDEZ - MESE FESTIVE.xls Raspunsul lor. Hai baieti ca avem doar 3 zile de hotarit. Cine vine bine, cine nu daca apuca loc. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 eu iau o camera tripla la han... sper sa nu intervina nimic intre timp. am inteles ca trebuie confirmata in 3 zile. trebuie dat avans tot in 3 zile? Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Doar trebuie sa confirmam rezervarile in 3 zile. Avansul urmeaza ulterior ca mai e timp pana atunci. Spune-ti toti ce vreti si miine centralizez prima transa. Uitati-va si pe la meniuri sa va faceti o idee. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Daca as putea veni... Doar in August pot si fff putin; nu as rata o 'aventura' de asemenea amploare! SA va distrati bine si sa serviti un 'ceai' si in cinstea celor care ar vrea sa vina si nu pot,sau in cinstea celor care ar veni dar nu-si permit!:1 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Eu vreau 1 camera dubla la pensiune. Preferabil matrimonial... dar cum e numai una cu matrimonial nu stiu daca o apuc deci... merge si twin. Tot un drac. DECI - 1 DBL - 2 pers. Despre mancare. Mic dejun inclus deci... ok. Cina e ok asa, masa festiva mi se pare scumpa... tot o cina e si aia doar Iar pranzul..eu unul nu as vrea sa fiu legat de pranz.... poate mananc in padure, poate fac un gratar, poate nu sunt la pranz la pensiune... Parere personala. N-as vrea sa fiu legat cu mancarea. Mai bine a la carte. PS: Pensiunea si cu centrul sunt impreuna in curte, stiu asta de cand am fost acolo deci cine sta colo sau colo tot impreuna suntem. Hanul nu stiu unde e. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Succes baieti, va invidiez...in 6 mai sunt tura de zi si in 7 de noapte fara sa pot sa modific:fr2....voi fi acolo cu spiritul...asta e:sr NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Eu zic asa : Camera si mic dejun . Restul meniului si al meselor sa fie dupa bunul plac al fiecaruia . Oricum vom incerca sa stam si sa mancam toti impreuna ( doar asta este si scopul intalnirii noastre . Sa ne cunoastem si poate ne imprietenim) . Pe mine ma sperie genul de meniu : 50 grame salam , 50 grame sunca , 50 grame branza , 50 gr ...... brrrrr , mi s-a facut frig . Si daca gratarul lor este bun , poate-i dam :fr2 :fr2 :fr2 si prajim ceva pe el ! P.S. Vedeti ce faceti ca in loc sa ne inmultim tot pierdem cate unul in fiecare zi... Pana la intalnire mai este mult timp , schimbati ture cu colegii ori va dati raniti ... Gasiti si voi o solutie care sa va ajute sa veniti ! Ideea era sa fim cat de multi . Pana la urma intalnirile saptamanale din Bucuresti au mai multi participanti decat ,, INTALNIRE ANUALA" Editat Martie 16, 2011 de Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Eu vreau 1 camera dubla la pensiune. Preferabil matrimonial... dar cum e numai una cu matrimonial nu stiu daca o apuc deci... merge si twin. Tot un drac. DECI - 1 DBL - 2 pers. Despre mancare. Mic dejun inclus deci... ok. Cina e ok asa, masa festiva mi se pare scumpa... tot o cina e si aia doar Iar pranzul..eu unul nu as vrea sa fiu legat de pranz.... poate mananc in padure, poate fac un gratar, poate nu sunt la pranz la pensiune... Parere personala. N-as vrea sa fiu legat cu mancarea. Mai bine a la carte. PS: Pensiunea si cu centrul sunt impreuna in curte, stiu asta de cand am fost acolo deci cine sta colo sau colo tot impreuna suntem. Hanul nu stiu unde e. Deci pat matrimonial la pensiune (esti primul poti alege!), dar tot 1 noapte sau te-ai razgindit, ca sa stiu cum te trec? Hanul este la 3 km de pensiune pe drum forestier. Aia cu prinzul si eu m-am gindit ca nu are rost ca vom fi plecati. Daca nu ne stringem multi, masa nu este o problema pentru bucataria oricum este deschisa. Daca reusim sa ne stringem mai multi atunci este bine de stiut pentru a se pregati mai multe portii. Mai vorbim oricum de masa. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Sky spune-mi unde vrei apartamentul? MirceaMS unde vrei dubla? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Deci pat matrimonial la pensiune (esti primul poti alege!), dar tot 1 noapte sau te-ai razgindit, ca sa stiu cum te trec? Hanul este la 3 km de pensiune pe drum forestier. Aia cu prinzul si eu m-am gindit ca nu are rost ca vom fi plecati. Daca nu ne stringem multi, masa nu este o problema pentru bucataria oricum este deschisa. Daca reusim sa ne stringem mai multi atunci este bine de stiut pentru a se pregati mai multe portii. Mai vorbim oricum de masa. Pai cum plecati si voi. Adica as prefera sa merg pe langa alte masini. Pleacarea in teorie ar fi vineri dupamasa asa nu? Merg si eu cu grupul (..sau dupa el ca a mea nu merge tare 1.8i :grin: ) Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 @Marius ar trebui sa incepi o lista cu persoanele dornice de intalnire asa cum ai vazut dincolo;) 1.user,nr.pers,tip camera,localitate 2.idem 3. ... Si fiecare poate da copy si se adauga. Ar trebui sa postezi si un cont,nu lasa treaba pe ultima suta de metri ca se face lista de 20 de pers si te trezesti ca iti platesc avans si vin 10,iar tu vorbesti la pensiune de un nr. mult mai mare de camere,apoi e nasol... Cauta-ma pe mes/mail la trasnea_mai@yahoo.com daca pot ajuta cu ceva. Toate bune, Editat Martie 17, 2011 de mariusg Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 @Marius ar trebui sa incepi o lista cu persoanele dornice de intalnire asa cum ai vazut dincolo;) 1.user,nr.pers,tip camera,localitate 2.idem 3. ... Si fiecare poate da copy si se adauga. Ar trebui sa postezi si un cont,nu lasa treaba pe ultima suta de metri ca se face lista de 20 de pers si te trezesti ca iti platesc avans si vin 10,iar tu vorbesti la pensiune de un nr. mult mai mare de camere,apoi e nasol... Cauta-ma pe mes/mail la trasnea_mai@yahoo.com daca pot ajuta cu ceva. Toate bune, Voi modifica daca este necesar. Dar tu vad ca nu esti pe lista? Contul si detaliile de plata le voi transmite pe privat fiecaruia din lista. Nu sunt adeptul postarii detaliilor personale pe un forum public. Voi face exact rezervare pe numarul persoanelor inregistrate in lista pana la data transmiterii ei catre pensiune. Daca ulterior mai vrea cineva vom discuta in functie de disponibiliatile ramase la pensiune. Imi pare rau dar asta este situatia. Discutam aici de 2 luni si avem aproape 5000 de vizualizari. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Sky spune-mi unde vrei apartamentul? Din poze mi se pare ca pensiunea este mai aproape de ceea ce-mi doresc . Astfel te rog sa faci o rezervare pentru doua nopti ( vineri si sambata ) la pensiune intr-un apartament ( cum spuneam anterior suntem o familie de 3 persoane ). Cand se decide cum si cat platim te rog sa-mi dai detaliile pentru a putea trimite banii. Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Din poze mi se pare ca pensiunea este mai aproape de ceea ce-mi doresc . Astfel te rog sa faci o rezervare pentru doua nopti ( vineri si sambata ) la pensiune intr-un apartament ( cum spuneam anterior suntem o familie de 3 persoane ). Cand se decide cum si cat platim te rog sa-mi dai detaliile pentru a putea trimite banii. Pt a treia persoana chiar daca iei apartament trebuie sa platesti 40 lei pat suplimentar si 20 lei mic dejun. Am sunat eu si m-am interesat. Cred ca mai bine sunati voi si intrebati ce va intereseaza. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Eu ma inscriu la o camera dubla in centrul ecvestru nu conteaza daca e cu pat matrimonial sau cu doua paturi + 1 pat suplimentar copil. Pentru cei care nu cunosc locatia precizez ca pensiunea si centrul ecvestru sunt in aceeasi curte la 40-50 metri una de cealalta. Hanul e cam la 3km partial drum forestier. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 thx Pt a treia persoana chiar daca iei apartament trebuie sa platesti 40 lei pat suplimentar si 20 lei mic dejun. Am sunat eu si m-am interesat. Cred ca mai bine sunati voi si intrebati ce va intereseaza. Este OK ! Sunt de acord si cu acest pret ( daca nu cumva vom obtine o reducere de grup ) . Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Doresc un apartament in Centru Ecvestru . Gata s-a marcat si nu mai este cale de intoarcere. Merg eu , sotia si copchila. Editat Martie 17, 2011 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Doresc un apartament in Centru Ecvestru . Gata s-a marcat si nu mai este cale de intoarcere. Merg eu , sotia si copchila. Si eu un apartament aici;daca nu mai sunt disponibile,iau la han. 2 nopti,4 persoane: eu,sotia si doi consumatori de lapte -Mara si Alex,care atunci vor avea 3 luni si jumatate - calare pe Bator.:banana Astept detalii de plata. Editat Martie 18, 2011 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 La centrul ecvestru camerele sper sa nu fie pe langa martoage,ma lamureste cineva? Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Centrul acela este cladirea aceea lunga care se vede in pozele de pe site cu verdeata si ceva gardut de lemne in fata. Grajdurile sunt in aceiasi locatie (ca teren) insa undeva in stanga fata de locatia de cazare dar nu cred ca au deranjat pe cineva vreodata caii aceia sau poneii si oricum nu sunt "martoage" Alte detalii poti afla rapid cu Google..... unde mai pui ca au si site cei de la complex... plin cu poze si text. http://www.dracul.ro Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Grajdul pentru cai si ponei este in curtea din spatele centrului ecvestru, n-o sa te deranjeze cu nimic. Pe de alta parte "martoagele" sunt niste cai de rasa superbi, ingrijiti asa cum trebuie iar grajdul este un exemplu de curatenie. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Glumeam cu martoagele,ce sariti asa? Si masina am botezat-o Bator si ii zic martoaga si va garantez ca nu e deloc asa. Stiu ce inseamna caii de rasa,am crescut la Mangalia si herghelia de acolo avea un nume.Aproape in fiecare zi mergeam acolo. Bunicul meu s-a ales cu un cal semisalbatic la destramarea CAP-urilor pe care l-am invatat sa ma suporte in sa,cu mare greutate. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Intilnirea anuala a posesorilor de Land Rover 2011 Am facut invitatii si pentru importator si dealerul Premium. Am mai vorbit cu niste prieteni care nu au cont pe forum. Nu va impacientati daca vedeti nume necunoscute. Sunt invitatii mei posesori de LR. Cosmin ai luat cumva legatura cu Dan Arghir? Nu uita te rog. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate