nick67 Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Tocmai am probat si pregatit camera onboard:j sau asta [video=youtube;UPiJX--mDIY] Sa ne vedem cu bine. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 hei..va salut pe toti... oare mai e loc de inca un Land Rover-ist....?? chiar si fara cazare,ca de la Brasov se ajunge destul de repede?? Locuri sunt destule! Sunt 100% sigur ca vei gasi cazare in zona (Sighisoara este la 5 km distanta). Ideea intalnirii este sa fim cat mai multi iubitori de Land Rover prezenti la intalnire! Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 hei..va salut pe toti... oare mai e loc de inca un Land Rover-ist....?? chiar si fara cazare,ca de la Brasov se ajunge destul de repede?? I-a legatura cu Marius. Ai nr de telefon in prima pagina a acestui topic sa vezi in ce masura mai gasesti locuri. Dca nu mai sunt incearca aici. http://www.hoteldenis.com/ Hotel Denis este tot in Danes la cativa km.:h5 LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Dupa o dezbatere in prealabil, domnul Zincenco (Disco 3) si cu mine vom pleca vineri in jurul orei 2. Inteleg ca majoritatea au serviciu vineri si sustin aceasta intiativa, dar pentru cei care au ziua cat de cat libera, ar fi dragut sa ne organizam si sa plecam impreuna. Doritori? PM la mine va rog, sa nu aglomeram threadul:tk R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Se aude ca vor fi ploi si frig in WE. Traseul se poate face cu cauciucuri normale si pe ploaie? Sau MT?...... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Se aude ca vor fi ploi si frig in WE. Traseul se poate face cu cauciucuri normale si pe ploaie? Sau MT?...... Nobody left behind .....avem sufe , unii au trolii dar in principiu se poate face. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 nu vreau sa fiu rautacios dar orice traseu in teren, fie el si cel mai elementar, ar cam trebui facut cu cauciucuri care nu sunt "de strada" - ca de aceea se numesc asa... Daca ploua, la orice noroi e loc de distractie. Pe de alta parte, sunt cateva masini cu MT-uri, sufe, trolii, scripeti si sunt ready and willing sa recupereze. Poate nu este cazul dar, cine vine cu gume de strada ar fi bine sa aiba o sufa + ocheti la el in caz de necesitate si de asemenea sa-si identifice punctul de tractare de pe bara (nu radeti ca au fost cazuri ... :)). Mergem pe sistemul "better safe than sorry", nu? Ne vedem vineri, R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Pana acum 3 luni m-am plimbat prin paduri cu gumele originale, nu cu MT. Daca ne gandim bine cred ca de la toti adunam vreo 5-6 trolii si 20-30 ocheti, sufe,etc. Nu este un traseu de netrecut chiar si cu roti de oras. See all of you Friday :) VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Eu intentionez sa plec vineri in jur de ora 12:00-13:00 din Bucuresti. Mi-ar placea sa merg cu gasca dar as vrea sa ajung acolo pe lumina si ma gandesc si la aglomeratie ...munte, plecat acasa in week-end, navetisti din Prahova... Oricum astept sa vad si ce se hotaraste la intalnirea de joi. N-am sa pot sa apar joi pentru ca lucrez tura2 :grin:. Legat de cauciucuri. Eu am M+S, ieri mi le-am cumparat. Mi-ar fi placut sa am MT dar la 90% din timp pe asfalt nu se justificau. Daca aveam si eu Defender alta era povestea :lr :dr2. Daca o sa fie ok drumul merg pe traseu ..daca nu.. gasim o masina si ne ocupam de poze :wink:. Adica mai bine in parcare decat s-ajung tractat. Pierdere de energie si timp. Imi recunosc limitele masinii Editat Mai 3, 2011 de BlackLord Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Eu intentionez sa plec vineri in jur de ora 12:00-13:00 din Bucuresti. Mi-ar placea sa merg cu gasca dar as vrea sa ajung acolo pe lumina si ma gandesc si la aglomeratie ...munte, plecat acasa in week-end, navetisti din Prahova... Oricum astept sa vad si ce se hotaraste la intalnirea de joi. N-am sa pot sa apar joi pentru ca lucrez tura2 :grin:. Legat de cauciucuri. Eu am M+S, ieri mi le-am cumparat. Mi-ar fi placut sa am MT dar la 90% din timp pe asfalt nu se justificau. Daca aveam si eu Defender alta era povestea :lr :dr2. Daca o sa fie ok drumul merg pe traseu ..daca nu.. gasim o masina si ne ocupam de poze :wink:. Adica mai bine in parcare decat s-ajung tractat. Pierdere de energie si timp. Imi recunosc limitele masinii Eu cred ca vrei s-o lasi mostenire la nepoti.:grin: LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 @BlackLord: Nici eu nu vreau sa ma dau aiurea, si eu mi-am pus tot AT M+S, dar nu cred ca traseul e de "standard". Eu am inteles ca totusi e o plimbare. Eu vin cu 2 copii....:h5 Editat Mai 4, 2011 de bogthebat Am gresit topicul "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Peste 2 zile pe vremea asta deja petrecem.... Au sosit si insignele (Multumim Pitonul ca s-a ocupat de treaba asta). Doritorii 3 lei/buc. Miine le aduc si la intilnirea din Bucuresti. Nu va faceti probleme de drum. Totul se rezolva. P.S. Am uitat ce era mai important. Masa barbeque de sambata va fi achitata de Premium Auto - importator LR in Romania. Editat Mai 4, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Marius, daca se poate vreau si eu trei insigne. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Peste 2 zile pe vremea asta deja petrecem.... Au sosit si insignele (Multumim Pitonul ca s-a ocupat de treaba asta). Doritorii 3 lei/buc. Miine le aduc si la intilnirea din Bucuresti. Nu va faceti probleme de drum. Totul se rezolva. P.S. Am uitat ce era mai important. Masa barbeque de sambata va fi achitata de Premium Auto - importator LR in Romania. Sa traiasca , sa mai dea .......sar'mana boierilor ! Am desfacut cutia cu bunatati de la Timisoara ( Multumesc Mihai -@axxamd - super marfa , super livrare ). Acum le sortez si ambalez pt fiecare in pungi . Ne vedem diseara la intalnire. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 maine in jurul orei 15.30 - 16.00 voi fi in parcare la Metro Baneasa pt plecare spre Sighisoara. Dca se mai cupleaza careva da-ti PM. Drumuri bune ! LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 pentru cei ce vor sa plece mai devreme, domnul Zincenco si cu mine ne vom intalni la ora 14 in Piata Victoriei, langa gura de metrou dinspre Aviatori. Daca mai sunt doritori, putem pleca in grup. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Am incercat Tricoaiele: Faine! MULTUMIM!! "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Drum bun tuturor! La 9.00 am plecaaaaaaat!!! :dr1 :lr :ypu Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Si eeeeeeeeeeeeeeu la 10,00 !!! "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Sa nu beti toata palinca !!!!!!!:h5 LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Restul tricourilor le aduc eu ca o sa astept pana is gata si dupa aia plec din TM. Sa mai tineti palinca si pentru intarziati. Apropo-pensiunea e departe de han? in sensul ca am putea sa o luam pe camp ca ala nu e drum public si nu ne ia militia daca mergem stramb. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Restul tricourilor le aduc eu ca o sa astept pana is gata si dupa aia plec din TM. Sa mai tineti palinca si pentru intarziati. Apropo-pensiunea e departe de han? in sensul ca am putea sa o luam pe camp ca ala nu e drum public si nu ne ia militia daca mergem stramb. se merge pe sosea cam 500- 1000 m dupa care pe drum de tara. Distanta dintre han si pensiune este cam de max 3 km. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Salutari din Sighisoara!!! Am ajuns astazi pe la 16. Vremea OK. Soare cu putin vant. Oricum muuult diferita fata de Bucuresti. Singura faza nasoala este in cazul meu cu dormitul. Canapeaua extensibila din apartament este legata cu sarma!! Nu care cumva sa doarma cineva pe ea. Ptiuu "DRACE". Am fost servit cu 2 saltele puse una peste alta si peste podea la o suma oarecare, dar sarma ramane la locul ei.Nu din respect pentru cei cu pensiunea ci pentru ca nu am cleste la mine!!! Pentru cei care nu au inteles nimic pana aici: Eu, sotia, Radu 3 ani, Sofia 1 si 1/2 ani si un pat matrimonial intr-un mare apartament. Va asteptam. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Eu plec la 13 din Baneasa. Imi pare rau ca n-am stickerele pe masina... n-am putut ajunge ieri la intalnire. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 maine in jurul orei 15.30 - 16.00 voi fi in parcare la Metro Baneasa pt plecare spre Sighisoara. Dca se mai cupleaza careva da-ti PM. Drumuri bune ! Si noi vom fi in parcare la Metro(2 masini) in intervalul 15:30-16:00. Ne vedem acolo!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate