nick67 Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 2 Portii pt mine -ce comanda majoritatea e OK. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Data viitoare voi participa si eu,acum e prea tarziu.Distractie placuta si vorba ceea "Cine nu se distreaza..... sa-i fie rusine" Distractie placuta si la mai mare!!! Si as dori si eu ,dar daca nu particip, cum pot intra in posesia lor? Ma refer la insigne Tarziu nu este! Locatia este la 5 km de Sighisoara si in zona sunt zeci de hoteluri si pensiuni! Doar ca trebuie sa cautati pe net ce vi-ar conveni ca pret si calitate si sa faceti direct rezervarile. Lista participantilor este DESCHISA pana in ultima zi!! Cat despre insigne nu s-a definitivat nimic. Ideea ne-a venit cam tarziu. Cum spunea si Marius, probabil va ramane pentru anul viitor sa ne organizam mai bine. Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Cu insignele nu este tarziu. Daca Marius e parolist , a promis ca se va ocupa de ele, va fi ok. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 26, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Cu insignele nu este tarziu. Daca Marius e parolist , a promis ca se va ocupa de ele, va fi ok. Parolist eu sunt, dar momentan stau foarte prost cu timpul. Am niste probleme de sanatate in familie si nu prea pot sa ma ocup de multe chestii. Pentru urgente aveti nr mele de tf. Sper sa se rezolve in bine cit de curind. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 [quote=mariusg;696276 3. Am vorbit cu Dl. Nicu si pentru prinzul campenesc pe care sa-l luam la el. Ne-a propus urmatorul meniu : - gustare: cas, slana, ceapa, etc - ciorba taraneasca de vita - tocanita de vita la ceaun cu mamaliga (am ales vita pentru ca este mai comuna) - tuica, bere, vin, sucuri In citeva zile ma suna sa ne spuna costul per persoana. Azi m-a sunat Dl Nicu si mi-a comunicat pretul meniului de mai sus. 30 ron/persoana fara bautura. Bineinteles i-am spus sa faca si un meniu pentru copii incluzind pui (mai usor). M-a asigurat ca gratarul v-a merge non stop iar de pus pe el ceva carne de pui, mici, etc nu v-a fi o problema. Updatez primul post cu detaliile aferente si cu programul aferent. Miine apare si meniul de cina de pensiune (ca la nunta) ca vad ca nu am audienta. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Eu m-am hotarat cu meniul (in caz ca mai conteaza). Daca se merge ca la nunta asta este :grin:. Da sa ne anunti costurile. Alex (BlackLord) Cazare: DBL matrimonial - Pensiune 2 nopti x 140 = 240 (30% achitat) Mancare: Seara 1 Denumire Pret FRIGARUI PUI 8.89 LEGUME LA CUPTOR 2.46 CIUPERCI PANE 3.82 APA MINERALA 1/2 L 1.5 PIEPT DE PUI CU MERE SI SOS BRUN 8.46 CIUPERCI PANE 3.82 SAL VARZA 1.49 APA MINERALA 1/2 L 1.5 PAINE 0.6 TOTAL 32.54 Seara 2 Denumire Pret PAPRICAS PUI CU SMINTINA 5.37 PIURE 1.22 CARTOFI LA CUPTOR 0.68 APA MINERALA 1/2 L 1.5 MIXT GRILL DE CARNE 14.96 CARTOFI PRAJITI 2.37 MURATURI ASORTATE 1.6 APA MINERALA 1/2 L 1.5 PAINE 0.6 TOTAL 29.8 PS: Meniul este pentru amandoi (eu si ea), am facut "comanda" impreuna. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Vad ca s-a spart gheata cu alegerea meniurilor.Atasez fisier cu meniul pentru 4 persoane(inclusiv Gabi Tulea si Ionut Mielu) In legatura cu pranzul campenesc,se poate modifica usor?si aici ma refer la ciorba si tocanita de carne de vita.sunt(am)persoane care nu agreaza carnea de vita.Daca nu se poate,pentru o portie de pranz campenesc renuntam la preparatele ce contin vita. Multumesc,Cina MariusM.xls Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Am spus-o si mai sus, noi mergem la ,,meniul ca la nunta". Daca au si un gratar ce sfaraie cu ceva carne pe el si putem completa meniul in caz de ,,foame cat casa" atunci m-am scos.... Daca nu ...nu. Mancam mai light. Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Ok... parerea mea: Acolo e o pensiune nu e INTERCONTINENTAL si nu cred ca au oamenii aia "pe stoc" 10 feluri de fripturi, 10 de ciorba, 10 garnituri etc etc pentru ca probabil ar ramane cu multa mancare nevanduta si de aceea era bine sa spunem fiecare ce vrea pentru ca astfel bucatarul de acolo/patronul stie exact ce ingrediente sa cumpere si ce sa faca mai mult sau mai putin incat sa nu faca tot ce are in meniu a' la carte si sa arunce jumate.... mai ales ca ocupam pensiunea 100%. Apoi e faza ca precum a fost si cu locatia unii vor vrea ceva ce s-ar putea alege "ca la nunta" iar altii nu in functie de ce-i place, ce-i suporta organismul.... Daca alegem ca la nunta o oaie pe gratar cu cartofi prajiti nu cred ca vor aplauda toti de bucurie .... mai ales nevestele (zic eu). Deci sa isi comande fiecare exact ce vrea ca si oamenii aia de la pensiune sa prepare ce trebuie nici mai mult nici mai putin si fiecare sa fie multumit si sa plateasca pentru ce a cerut. ...Zic. CAT ITI IA SA POSTEZI AICI UN MESAJ ATAT ITI IA SI SA ALEGI 2 MESE DIN MENIUL ALA.... HAI SA FACEM UN EFORT TOTUSI. Parerea mea. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 BlackLord, cu riscul de a te necaji putin vreau sa te intreb la ce nunta ai fost de v-au servit cu oaie pe gratar si carofi prajiti! In alta ordine de idei; eu vad lucrurile putin mai diferit (daca e permis). Adica daca omul are toate locurile ocupate care-i problema sa se aprovizioneze cu produsele din meniu? Daca nu le poate procura pe toate sau nu-i merita, atunci sa ne raspunda cu ,,traditionalul" NU AVEM. Astfel pana la urma poate vom gasi cu totii ceva ce sa ne si placa si sa si existe in meniu! In ceea ce ma priveste eu nu pot manca dupa gramaje si pret cum apar in post-ul tau. De ex: (PAPRICAS PUI CU SMINTINA 5.37, PIURE 1.22 , CARTOFI LA CUPTOR0.68) Cu riscul de a parea ciudat pot sa-ti spun ca e prima data cand vad asa ceva! La banii astia cat e portia ? O lingurita rasa ? EU NU VREAU SA COMAND ASA CEVA! Nu-ti fa mari griji pentru noi! Ne-om descurca cumva! Iar pranzul campenesc e PERFECT. Sigur ca la cati suntem in grup nu pot fi fericiti toti! Unii nu mananca vita, oaie, peste, porc, rata, gasca, delfin, caracatita, sau broasca testoasa. Poate cei cu probleme deosebite (sensibilitate crescuta la unele alimente) ar fi cei care sa ceara meniuri speciale. Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Daca ai fi deschis fisierul ala ai fi observat ca asa erau trecute preparatele in meniu iar eu decat am copiat coloanele din meniu nu mi-am comandat cu suta de grame ca parizeru'... Si ai fi observat ca sunt trecute si gramajele, ca in orice meniu. Si "ca la nunta" era un fel de a spune referitor la modul de alegere al meniului adica independent de dorinta/preferinta invitatilor/consumatorilor. Acelasi lucru pot spune si despre "oaie la gratar". Am dat un exemplu ...worst case scenario. Da' ma rog... nu mi-am dat seama ca trebuie fac si note de subsol pentru ceea ce scriu. Oricum s-a stabilit ca va fi un meniu ca la nunta (in sensul figurat). Deci subiectul s-a inchis din punctul meu de vedere. Editat Aprilie 28, 2011 de BlackLord Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Mie mi se pare ca ai fost ,,subtil" ca un elev de clasa a-IV. De fapt cred ca nici tu nu ai inteles bine ce ai scris acolo. In rest nu stiu ce te scuturi asa de tare... Parca era intalnire prieteneasca. Nu mi se pare corect sa ne certi de parca am primit cadou din partea ta aceasta intalnire ... Parerea ta este personala si nu trebuie sa fie ABSOLUTA sau impartasita UNANIM. Te zbati de parca esti frate cu bucatarul. Pana la urma am sa-i platesc cat cere pentru ceea ce am sa COMAND! Iar treaba unui administrator de pensiune este sa o APROVIZIONEZE.(daca isi cunoaste interesul si vrea sa castige ceva bani). Meniul ,, de nunta " cum il numesti tu este de preferat. Cei care doresc altceva sunt liberi sa-si comande. Daca nu ai ,,timp si chef de explicatii", poate ar trebui sa lasi pe altii sa explice lucrurile cu mai multa rabdare. Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Bai fratilor calmati-va ca nu o sa murim de foame si nici nu o sa ajungem la urgente cu matele sparte. Sigur s-o gasi ceva de mancare pe acolo.Nu o fi restaurant de lux insa mancare buna sigur are. Cei care mai ies cu prin paduri stiu ca acolo, in aer curat, mananci si bolovani unsi cu untura, urzici, leurda, poate ceva trufe, vreo cioara fripta(pe post de pui, daca tot e puiu' la moda). Parca intalnirea a fost setata pentru socializarea detinatorilor de LR, nu pentru certuri de genul asta. Daca servetelele ce vor fi pe masa nu o sa va placa o sa iau de rezerva cateva suluri de c__-papier in plus. Editat Aprilie 28, 2011 de nick67 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Nick si daca mancam Chio chips-uri si tot bine este... Cam asta spuneam si eu! Cat despre ,, cur-papier in plus" nu poti fi sigur niciodata ca avem destula! Asa ca pune-le bine sa avem cu noi. Am auzit ca vin vremuri si mai ca___cioase.. Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Doamne ce ma distrati !:ha: Ce Dumnezeu acum , ne certam pe mancare ?! Eu sunt convins ca Sky are deja pitita prin masina o sticla de palinca pentru impaciuire.Abia astept sa gust din renumita licoare :x. Eu personal subscriu pt meniu standard ca la " nunta " sau botez daca imi dati voie. Avantajul este ca noi nu mai dam daru' dimineata . LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Daca tot facem traseul ala, hai sa ascundem o sticla de palinca intr-un varf de deal, macar sa avem dupa ce alerga. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Daca tot facem traseul ala, hai sa ascundem o sticla de palinca intr-un varf de deal, macar sa avem dupa ce alerga. :ha::ha: Ooooops..vad ca treaba devine interesanta...daca e vorba de cautat un waypoint cu palinca, vin si eu de la 3500 km.....:grin::grin: he,he , glumeam, as veni in limba pina la Danes, dar nu pot....:cr1:cr1:cr1 Sa va dati bine pe dealurile pe care acu 20 de ani "bateam broastele " L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 thx , clar ca avem ceva pitit prin caruta (am o sticluta tare veche si am sa-ti fac cunostinta cu ea... ) Abia astept sa fim acolo. Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Sky, nu cred ca vom ajunge la o concluzie comuna. Eu sunt mai tanar...probabil vad altfel lucrurile legate de implicare. Subliniez insa faptul ca nu ma cert si departe de mine gandul asta. Doar ca nu iti impartasesc opiniile. :wink: Editat Aprilie 29, 2011 de BlackLord Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Nici o problema Alex, tocmai asta este farmecul oamenilor! Sunt atat de asemanatori si totusi foarte diferiti... Nu trebuie sa fim vesnic TOTI de acord cu TOTUL. Important este ca ne intalnim sa ne bucuram de pasiunea pe care o impartasim amandoi (in rest mai vedem...). Iar faptul ca esti mai tanar aduce cu el un avantaj imens pentru tine. Inveti mai repede ( ai mai multi neuroni ) si vei conduce vreme de mai multi ani LAND ROVER. Pentru aceste lucruri te invidiez! Sky. Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 O palinca buna si un vin de tarnave am pregatit si eu. Cu mancarea ne descurcam noi. Vorba ardeleanului: ''Ca mancarea-i fudulie, bautura-i temelie." LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 29, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Am updatat primul post cu meniul stabilit. AMR 7 zile. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Meniul este FANTASTIC!! Programul asemenea. :cort Focul de tabara va fi bucuria copiilor (si nu doar a lor). :brMarius abia astept sa :2dr Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 O palinca facuta de mine anul trecut am sa o dau la "test drink" . Nu are decat 65% alcool.Mai exista si una mica ( 5 ani ) insa mai slaba pt Doamne Domni si Domnisori. Si mai am un vin de Braila 100 % natural care imbunatateste performantele Domnilor si se mai gaseste si un demisec de " Seciu". Aoleu deja am arteziene-n gura.Abia astept sa ne vedem Vineri seara. Sa mancati gras.:h5 LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autOOve Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 hei..va salut pe toti... oare mai e loc de inca un Land Rover-ist....?? chiar si fara cazare,ca de la Brasov se ajunge destul de repede?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate