Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Stie cineva ....pe undeva....vreun atelier care poate repara culisantele de cardan? Sa nu-mi spuneti ca se repara la fabrica sau magazinul de piese auto..... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 sunt niste bennere mari prin tara cu "reparatii cardane". poate stie cineva numarul de telefon ce stiu sigur este ca nr e de mobil.prefixul nu il stiu,dar nr este CARDAN adica 07**227326. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Ale dracu bannere...prin BV nu sunt.....mersi de info....caut :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Nu-i stiu, decat am vazut reclame in reviste si se lauda ca sunt priml service de cardane.. RUNE se numesc, dar pagina de net nu merge la mine. Sau Unicardan service ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 vaselina mai groasa.....doar s-o amestec cu ciment o sa caut ceva pe la noi prin zona....pacat ca au distrus idiotii astia uzina 6 Martie din Zarnesti.....acolo gaseai si meseriasi...si materiale cum trebuie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 vaselina mai groasa.....doar s-o amestec cu ciment o sa caut ceva pe la noi prin zona....pacat ca au distrus idiotii astia uzina 6 Martie din Zarnesti.....acolo gaseai si meseriasi...si materiale cum trebuie pacat ca s-au distrus multe pe la noi..... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 vaselina mai groasa.....doar s-o amestec cu ciment o sa caut ceva pe la noi prin zona....pacat ca au distrus idiotii astia uzina 6 Martie din Zarnesti.....acolo gaseai si meseriasi...si materiale cum trebuie Este o vaselina speciala de la Mobil. Albastra. O dai jos foarte greu si cu damful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Max...stiu si eu.....dar e jocul prea mare.....si numai reparat mai isi revine....oricum saraca masina....nu prea s-a intalnit cu vaselina....am bagat un tecalemitru intreg in semicaseta si la pivotul superior si planetara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 in Bucuresti exista un atelier de asa ceva in curte la Semanatoarea Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 am reparat eu cardanele de la toyota la rune.fac treaba buna.daca nu poti accesa pagina de net vezi ca isi fac reclama prin revista de teren iar sediul e in curte la semanatoarea :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 http://www.rune.ro/prod05unicardan.html descarca filmul .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 mersi Lucian...l-am vazut....daca nu gasesc ceva la noi....vin pana la ei....treaba buna sa faca :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 mersi Lucian...l-am vazut....daca nu gasesc ceva la noi....vin pana la ei....treaba buna sa faca :grin: Marius, uita-te aici: http://www.rune.ro/contact.html sa vezi in ce orase pot fi contactati! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Mihai...bag de seama ca trebe sa dau o bere.....cand te prezinti in zona???? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Sper cat mai curand... da' nu promit nimic! Sa vad cum e cu noul serviciu si cu timpul liber! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Reparatie cardan Reparatii Cardane acum si la Csgauto.ro ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Reparatie cardan Recomand cu caldura CSG Auto din Bucuresti. Mi-au facut doua cardane pt landcruiser cu tot ce trebuie, culisante nou gresabile, cruci, prelungiri si foarte important echilibrari. Recent m-au ajutat in regim de urgenta sambata dupa amiaza cu reparatie serioasa la cardanul de la minivan. Au schimbat cu totul unul din capete, cruce noua si echilibrat. Deja am facut vreo 2000 de km si merge beton. Fara zgomote, fara vibratii. Multumesc Mircea! (sper ca le-a placut baietilor palinca de la mine) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Reparatie cardan Cu placere pentru ajutor mai ales ca si functioneaza ... ha ha ha ... Palinca , buna buna , numa' ca inmoaie ralantiul dupa consum . ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate