Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scaune prea inalte

vanatori2001

Postări Recomandate

Pozitia la volan mi se pare mult prea inalta, in sensul ca privesc pe undeva pe sub parasolar...nu ar fi chiar incomoda am condus asa 80.000 km dar sincer as vrea sa ma bucur de tot parbrizul.

Modelul meu este 1.8 in 3 usi, acum vin intrebarile:

1.Mi se pare mie sau chiar asa este, sunt prea inalte?

2.A schimbat cineva scaunele fata?

3.Se pot potrivi/adapta de la un alt coupe?

4.Vinde cineva asa ceva?

:tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Scaune prea inalte

In principiu scaunele sunt asa pentru a avea o buna vizibilitate in teren.Daca ai mai mult de 1.90 m asta te-ar cam incurca (privesti de sub parasolar) dupa cum ai spus. Eu as vedea numai avantaje la scaunele mai inalte asta daca nu vrei sa te vezi ca intr-un golf de exemplu , numai capul.

Never stop exploring
Link spre comentariu

ma gandeam la unele reglabile pe inaltime, ar fi misto sa il poti ridica, cel putin pe cel de al sofer, cand intri la tavaleala si sa-l cobori o idee cand esti in croaziera.As fi dispus sa fac o asemenea investitie mai ales ca acum a devenit o obsesie.

:oc

Link spre comentariu

scaunele inalte sunt facute pentru vizibilitate, si era bine daca le facea reglabile... si eu am problema asta pentru ca sunt inalt, si demult vreau sa le schimb. astept niste reglabile acceptabile la pret.cat despre montat normal ca se poate, le iau cu totul si le sudez.

cat despre unghiuri moarte nu stiu ce sa zic, am vizibilitate foarte buna, chiar am ramas impresionat prima data cand m-am urcat in el

Frontera A Sport 2.0

freelander 2001 td4

Link spre comentariu

Singura modalitate e sa ii schimbi scaunele cu unele care au reglaj pe verticala. de exemplu de golf 5

eu ma gandeam sa adaptez unele de opel (mai ieftine zic eu) pe vremuri am avut un opel vectra la care achizitionam unele piese de la un centru de dezmembrari de pe rahova vis-a-vis de penitenciar...ma stiu baietii aia ca pe cal breaz si beneficiez si de discount, chiar voi face o intrebare zilele astea cand ajung prin buc.va tin la curent daca rezolv ceva....in rest toate cele bune:h5

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

eu ma gandeam sa adaptez unele de opel (mai ieftine zic eu) pe vremuri am avut un opel vectra la care achizitionam unele piese de la un centru de dezmembrari de pe rahova vis-a-vis de penitenciar...ma stiu baietii aia ca pe cal breaz si beneficiez si de discount, chiar voi face o intrebare zilele astea cand ajung prin buc.va tin la curent daca rezolv ceva....in rest toate cele bune:h5

Ce ai rezolvat ?

-Stiti cumva unde gasesc un scaun reglabil pe inaltime? (original)

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

am renuntat la idee intre timp s-au strans alte prioritati legat de al meu freelander...

Nu cred ca exista originale reglabile pe inaltime dar se pot adapta de pe un alt auto...

De exemplu la dezmembrari am gasit cu 150 lei buc de opel astra si cu airbag (bine nu ai ce face cu el) reglabile pe toate directiile :grin: si aratau chiar bineee

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare