cozmin Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 (editat) inca nu era gata cand am facut pozele, da poimaine e GATA!!!:banana Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz cozmin, tot felul de gioarse ;):old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: :) ce ziceti de patrolul meu?? =)) MORTAL! Sa nu zici ca mai si saluti cu farul ... :grin: Are platforma tehnica de GR? S-o folosesti sanatos! Chiar misto ideea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: :) ce ziceti de patrolul meu?? Auzi da..ce zici sa treci si pe la prezentare sa te cunoastem...:rules NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cozmin Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: :) ce ziceti de patrolul meu?? :D nu e GR, e un 260 din '96, cu un trabant din 81, cu punti de Marmon din 68 , blocaj fata-spate, portale, garda la sol acum in cel mai jos punct 33cm, in cel mai inalt 50 !! (vb despre punti), in asteptarea unor roti mai mari ;) (+10cm garda!!), cred ca vre-o 1500kg . abia astept sa ies cu el :) cozmin, tot felul de gioarse ;):old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: :) ce ziceti de patrolul meu?? ...ai o ora la dispozitie...:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: :) ce ziceti de patrolul meu?? pai nu prea stiu folosi forumul, vroiam doar sa vad ce zic ceilalti de rabla mea :( Uite, aici poti sa ne spui ate ceva despre tine. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page169 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulele Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: :) ce ziceti de patrolul meu?? Foarte frumos, ai adus trabi-ul la maximul de posibilitati :ha: sa te poarte sanatos prin toate noroaiele. ai grija totusi la apa, sa nu se umfle cartonul.... Tot timpul cu fruntea sus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: :) ce ziceti de patrolul meu?? Super tare, pune ceva filme etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: :) ce ziceti de patrolul meu?? Ce bestie. Ti-am citit postul de la prezentare si astept sa mai prezinti si restul uneltelor.:tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: :) ce ziceti de patrolul meu?? Daca se simte trabi-ul jignit??? ...glumeam :br arata grozav Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate