NICU007 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Am reusit sa montez si eu jucaria. S-a potrivit perfect. Montajul a durat aproximativ trei ore, si a fost realizat de mine, acasa, in garaj. Totul se incepe cu pozitionarea sablonului si executarea gaurii mari. Dupa aceea se pozitioneaza snorkelul impreuna cu sablonul pentru a stabili pozitia finala. Sablonul se imobilizeaza pe caroserie in acea pozitie. Se scoate snorkelul si se fac gaurile de prindere conform sablonului. Se pune Snorkelul pe pozitie si se strang suruburile. Rezultat final: Si rezultatul final vazut pe ziua: Concluzie: Snorkelul este foarte bine realizate si la un pret mai mult decat decent. Multumim @Abrudila:h5 1 ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 (editat) Re: Montaj snorkel pentru Suzuki Jimny Hop si eu! L-am montat singur, 4 ore de manopera, se aude bine si la relanti si in ture(cu filtru K&N) Editat Februarie 2, 2011 de revo Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Montaj snorkel pentru Suzuki Jimny La mine nu se simte diferenta de zgomot. La fel mi-a zis si @abrudila ca o se auda altfel, dar nimic, e la fel de silentios. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jimny66 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Montaj snorkel pentru Suzuki Jimny Imi spuneti si mie de unde se poate cumpara acest tip de snorkel si la ce pret? Pe jimnybits mi se pare ca apare un alt tip, nu asa de fain, pt. ca e mai scurt si f. scump - 165 lire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Montaj snorkel pentru Suzuki Jimny Imi spuneti si mie de unde se poate cumpara acest tip de snorkel si la ce pret? Pe jimnybits mi se pare ca apare un alt tip, nu asa de fain, pt. ca e mai scurt si f. scump - 165 lire. Incearca sa dai o cautare pe forum si vei gasi informatiile de care ai nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 (editat) Re: Montaj snorkel pentru Suzuki Jimny Si eu am montat snorkel pe Jimny meu :grin: Arata fain si se aude fain de tot (intre 3600-4200 turatii). Am platit 550 lei ptr snorkel cu transport cu tot, iar montajul l-am facut eu. Pun si vreo doua poze [ATTACH=CONFIG]147462[/ATTACH] Editat August 6, 2012 de edy_M :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate