ovi4x4 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) Salut, sunt Ovidiu, si de aproape 2 ani sunt posesorul unui Ranger, 2,5TDCi, 143 CP, M5. Personal, la cei cca. 20.000 km, ma declar satisfacut de masinuta, in conditiile in care am rulat jumatate din parcurs in Bucuresti si jumatate afara. In perioada urmatoare doresc sa-i pun anvelope BFG 245/70R16 T/A S113 si vreau sa-i pun un capac la bena fara sa renunt la bara cromata. Atasez niste poze la Lacul Mocearu, pe Transalpina si la Vulcanii Noroiosi. Editat Ianuarie 25, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Ranger XLT LIMITED :W :cl !!! Masina ta e sora geamana a Mazdei BT-50.....poate arunci un ochi, la inspiratie : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39799-MAZDA-BT-50 Stiam ca gumele 245/70/16 sunt cele stock, cat ai acum pe masina ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovi4x4 Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Ranger XLT LIMITED Am citit topicul tau, dealtfel cand am luat-o, i-am tatonat mult pe cei de la Mazda. In final, a contat discount-ul mai mare oferit la Ford. Adevarat, gumele care echipeaza masina sunt Bridgestone 245/70R16 S111. Parca am vazut la Mazda ta, o poza cu suporti de pus deasupra. Eu ma tot uit la mine si nu vad unde se pot prinde. Mi-ar prinde bine o sugestie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) Re: Ranger XLT LIMITED Sunt barE de portbagaj marca Thule dedicate acestei masini. M-au costat vreo 150 euro setul. Au dezavantajul ca se prind peste chederul de cauciuc al usilor si gheara aia in timp preseaza si poate distruge chederul si cred ca pe acolo ar putea sa....ploua. La alte masini am vazut ca gheara aia se baga pe sub cheder, dar aici nu merge...... Pe de alta parte, sunt f zdravene, desi nu par : cortul statea f bine pe ele, nu s-au indoit deloc chiar si cu doua persoane inauntru. N-ai alta varianta, am studiat muuuult aspectul. Nu poti sa pui barE longitudinale ca la Navara pt ca plafonul nu are ranforsarile necesare pe dedesubt...... Editat Februarie 27, 2015 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate