UCAZ Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Buna seara tuturor ! Sunt nou pe acest forum si doresc sa va cer ajutorul . Caut sa-mi iau un Samurai si am gasit ceva , masina este facuta in Spania si vreau sa stiu daca sunt diferente intre ele ....si inca ceva care sunt mai recomandate motoarele cu carburator sau cele cu injectie. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Buna seara tuturor ! Sunt nou pe acest forum si doresc sa va cer ajutorul . Caut sa-mi iau un Samurai si am gasit ceva , masina este facuta in Spania si vreau sa stiu daca sunt diferente intre ele ....si inca ceva care sunt mai recomandate motoarele cu carburator sau cele cu injectie. Multumesc. :rules Daca tot esti nou pe acest forum...citeste regulamentul si mergi sa iti faci prezentarea aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=667699#post667699 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Din cate am inteles se prefera modelele japoneze... cica ar rugini mai putin decat cele spaniole dar eu am japonez si nu pot sa spun ca nu are rugina(aripi, prag)... piesele aftermarket de asemenea sunt mai variate pentru modelul japonez. Injectia este net superioara carburatorului... consum mai mic, putere considerabil mai mare, acceleratia nu fluctueaza la hopuri. 1 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Braica Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Am meu este japonez si intradevar la caroserie foarte putina rugina(nesemnificativ) si este din 1985 Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Am meu este japonez si intradevar la caroserie foarte putina rugina(nesemnificativ) si este din 1985 Salut in privimta rugini greu de facut comparati, ar trebui comparat doua masini de acaasi virsta exploatata si pastrate in aceasi conditii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Cum se face diferenta, vizual, intre cele 2? aveti exemple? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Cum se face diferenta, vizual, intre cele 2? aveti exemple? vizual nu se face, is identice. Noi in familie avem 4 buc si singura diferenta notabila intre ele este la cardane. Cele de pe Spania au cardane cu cruci mici iar cele de pe japonia au cruci mari. Si da tabla este mult mai buna pe cele japoneze 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Samurai spania vs japonia atunci....cum poti face diferenta? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Samurai spania vs japonia diferente nu prea sunt ca aspect... din cate am observat eu cele spaniole au pe capota o ridicatura asa mica ca un acoperis, iar cele japoneze au capota plata Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Samurai spania vs japonia din cate stiu si la coloana de directie este diferenta, cele spaniole capata un joc in crucea cardanica existenta pe ax volan si de aici zgomote in zona respectiva deasemenea usile la spaniole fac zgomot la inchidere diferit de cele japoneze care se inchid mai 'silentios' Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Parca tot pe forum pe aici am citit si anume ca sa sti unde este fabricata Japonia vs Spania, cica la centura de siguranta exista o eticheta si acolo este mentionata tara de provenienta. Sper sa nu gresesc. Cel putin la mine am gasit aceasta mentiune. Diferentele de nivel tehnic nu le cunosc. :grin: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Samurai spania vs japonia O diferenta o gasesti in seria de sasiu.Cele de Japonia incep cu "J" iar cele de Spania cu "V" sau "S".Ar mai fi inca o diferenta la furtunele de frina.Cele de Japonia intra perpendicular in etrier, iar cele de Spania sint alipite.Adica trece un fel de surub gaurit prin ele, perpendicular pe furtun. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCAZ Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) Re: Samurai spania vs japonia AM gasit jucaria asta ce parere aveti? Merita? Editat Ianuarie 28, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Sfatul meu,sfatul unui fost posesor de Samurai Santana,este sa stati departe...cat mai departe de cele facute in Spania. Experienta mea a fost trista vsv,de piesele de schimb. Sotia mea a accidentat masina si as fi vrut sa schimb aripa dreapta,masca,farul si semnalizatorul dar....nu am gasit.Retineti faptul ca ma aflam la acel moment in Spania/Sevilia.Am fost personal la fabrica din Linares,acolo unde s-a facut acest model si nu aveau in magazie decat aripi de stanga si pentru modelul respectiv( an 2004) numai 15% piese de schimb.Au cautat in baza de date si mi-au gasit o aripa de Santana tocmai in Germania la Hanovra,de ma costa transportul inca odata si juma aripa:ha:. Inca ceva,pentru cei ce au Suzuki Samurai facute in Spania ,nu mergeti la reprezentante Suzuki sa cautati piese pentru ca seria de caroserie nu este recunoscuta,mi s-a intamplat chiar si in Spania,m-au trimis de la reprezentanta Suzuki la un magazin de 4X4 pentru Santana.:uameni Asa ca sfatul meu este sa luati din cele care seria de caroserie incepe cu litera J !! 1 RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCAZ Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Dar piesele nu se potrivesc de pe modelul japonez? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Salutare, Piese gasesti gramada pentru samurai de ex la Gabi din Sacele. La 3850 Samuraiul acela era cam scump.Eu am dat 3300 cu tot cu inmatriculare si arata si merge impecabil. 1 KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Samurai spania vs japonia AM gasit jucaria asta ce parere aveti? Merita? [ATTACH=CONFIG]98229[/ATTACH] Nu prea merita, dupa parerea mea si sa iti spun de ce cred asta.Daca vrei sa pastrezi masina in starea ei actuala, adica de turism care sa te deserveasca si pentru plimbari in natura, offroad soft spre mediu, mai bine mai pui citiva bani si iei un Jimny.Net superior pentru cea ce am spus mai sus.Daca vrei sa o iei doar de teren si sa o modifici radical(cea ce la Jimny, mai greu) si sa o faci de chestii grele gen concursuri, atunci gasesti una mai ieftina si mai chinuita pe care sa o macelaresti. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Samurai spania vs japonia si eu zic ca e scumpa...Dar frumusica...Oricum,e scumpa.Trebuie sa specifici si pentru ce vrei masina,pe unde urmeaza sa o folosesti. Ca unii colegi iti dau sfaturi ce sa iti iei pentru concursuri!!!!Ar trebui sa ii lamuresti ca nu vrei sa iti iei un samurai frumos,inmatriculat,sa il prepari pentru concursuri.Eu ma gandesc ca vrei masina pentru plimbari ocazionale(sau de ce nu,zilnice) pe coclauri.zi--ne exact pe unde vei folosi masina.papa 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCAZ Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Samurai spania vs japonia ceva de genul asta plimbari ocazionale prin natura si ceva offroad dar soft .......Am cumparat-o am dat 3400e... Sincer acum nu stiu de unde sa incep s o inalt din cercei, sa-i pun alte cauciucuri nu stiu sunt putin dezorientat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Felicitari pentru achizitie!!! Daca masina e buna si nu are rugina si functioneaza perfect,e ok pretul.Putea fi si 3000,ca era mai ok. Acum,la urma urmei,ce mai sunt 400 euro cand iti doresti ceva!!!Sa te bucuri de ea! Pentru prima data,daca esti dezorientat,da-te putin cu ea pe unde ai de gand sa umbli,bine,acuma ,pe zapada,nu iti dai seama de nici o culoare ce poate masina! Eu zic sa nu te grabesti cu modificarile.Pentru inceput,da-te putin cu ea pe unde o sa vrei sa mergi pe viitor...Eu zic ca si fara modificari,eventual(adica obligatoriu) niste gume calumea,marimea normala,pe jantele pe care le ai,e suficient. Cercei poti sa-i pui,ca nu e rau.pe viitor sigur o sa ii pui.dar altceva nu ii face nimic deocamdata.Bafta.Papa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCAZ Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Samurai spania vs japonia Multumesc de sfaturi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviucristea Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: Samurai spania vs japonia http://www.suzukiclubuk.co.uk/forum1/viewtopic.php?f=16&t=3531 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinusx Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Samurai spania vs japonia salut !! cele spaniole nu au rugina . clima mai calda, nu ninge :jp1:jp1:jp1http://forum.club4x4.ro/images/smilies/ico%20(31).gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Samurai spania vs japonia Rugina vine la pachet cu masina indiferent ca e japoneza sau spanioloaica. Cred ca de noua era inclusa in pretul masinii. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaU Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Re: Samurai spania vs japonia detin un samurai pe carburator,de japonia. foarte putina rugina a avut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate