drxvet Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Samurai spania vs japonia Tabla este de proasta calitate pe samuraiul japonez,e subtire si rugineste repede. Nu se compara cu alte marci 4x4 japoneze ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinusx Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 (editat) Re: Samurai spania vs japonia Totusi cred ca cele spaniole sunt mai curate de rugina. Editat August 27, 2013 de Astral SUNT ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=856522&viewfull=1#post856522 1 :jp1:jp1:jp1http://forum.club4x4.ro/images/smilies/ico%20(31).gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Samurai spania vs japonia Salutam, nu stiu cate masini ati vazut sau ati avut ca sa puteti face o comparatie intre Samurai Japonia si Samurai Spania, Santana ... etc. Diferentele sunt enorme , si se regasesc incepand de la exterior pana la motor. la prima vedere seamana, dar ... Treptat am renuntat la Suzuki-urile fabricate in Spania si am ramas fidel celor de Japonia, calitatea unei masini intretinute fabricate in Asia este mult peste Spania, mult ! Zicea cineva de tabla, nu este adevarat, faptul ca Suzuki-urile sunt fabricate in Japonia pe lamelare pana-n 92-93 nu inseamna ca nu gasesti cu tabla buna. Cine vrea sa ma contrazica, o poate face, am avut pana acum 6 Suzuki, toate Samurai, patru Spania si doua Japonia. Stiti cu care am ramas , chair daca anul de fabricatie este pentru ambele 1993. Inca mai caut un Suzuki 413, punti late, injectie, cabrio, lamelare, Japonia, fara sa conteze anul. 2 Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Samurai spania vs japonia Nu vreau sa supar pe nimeni, dar sunt trei pagini de discutii inutile , daca analizati cu atentie topic-urie vechi aveati raspunsul. Mi se pare aiurea sa ne dam cu parerea "dupa fazele lunii". Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 (editat) Re: Samurai spania vs japonia Buna seara ! Noi avem Vitara (stiu, nu e Samurai, dar consider ca aceasta comparatie intre Japonia si Spania e valabila si pentru Vitara si Jimny) fabricata in Spania. Masina a avut doi propietari inaintea noastra. Cel de la care a fost achizitionata era un om in varsta care o folosea doar dimineata sa mearga sa cumpere ziarul si pentru mers la adunat ciuperci iar unde se termina asfaltul, se dadea jos din masina si o lua pe jos (asta ca sa va dati seama de cum era ingrijita). Masina a fost cumparata pe 14.12.2010 si adusa in Romania pe rotile ei in luna August 2011. Dupa doi ani masina este intacta la tabla si functioneaza la fel de bine. De cand e in tara si expusa la clima de acolo, nu a stat tot timpul sub un acoperis, ci a fost si sub intemperiile naturii. La capitolul piese nu am avut nicio problema, tot ce am cautat am gasit. Despre fiabilitatea ei in tot acest timp de cand e la noi, nu avem nimic de reprosat. Pentru mine, sincer, aceasta comparatie intre Japonia sau Spania este egala cu 0. Totul depinde de ingrijirea care ii s-a acordat/acorda utilajului. Este doar parerea mea, nu dau cu parul. Chiar sint curios cum va evolua starea tablei masinii. Editat Septembrie 7, 2013 de Teodor4x4 1 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate