Levo Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Dedicatie pt Max Ca i-a spus cineva ca Toyota sa nu este masina ca nu s-a dat la Dakar Ei bine, ala verde a luat locul 4 in 1985 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 altele http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Ia uitati-va ce scrie pe toyota rosie din ultima poza :twisted: :twisted: :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Ia uitati-va ce scrie pe toyota rosie din ultima poza :twisted: :twisted: :twisted: super interesant ,oare la ce se referea,avea un samurake in porbagaj? :ga :ga :ga Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Ia uitati-va ce scrie pe toyota rosie din ultima poza :twisted: :twisted: :twisted: Exact asta vroiam sa spun si eu dar mi-ai luat-o inainte. :grin: Probabil are un samurai mic in portbagaj. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Ia uitati-va ce scrie pe toyota rosie din ultima poza :twisted: :twisted: :twisted: super interesant ,oare la ce se referea,avea un samurake in porbagaj? :ga :ga :ga Futui, si tu mi-ai luat-o inainte... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Ia uitati-va ce scrie pe toyota rosie din ultima poza :twisted: :twisted: :twisted: super interesant ,oare la ce se referea,avea un samurake in porbagaj? :ga :ga :ga Futui, si tu mi-ai luat-o inainte... :grin: viata-i grea Maxule ....ce poti sa faci ,vezi si tu ca este greu !! :ga :ga Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Foarte bune pozele. Pana sa le vad nici nu stiam ca modelul asta de Toyota s-a facut si scurt. :hm Deh, ce ti-e si cu incepatorii. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Foarte bune pozele. Pana sa le vad nici nu stiam ca modelul asta de Toyota s-a facut si scurt. :hm Deh, ce ti-e si cu incepatorii. Mah... Nici eu n-am stiut. Totusi poate sa fie un PROTO pentru concurs... Nu stiu. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Aia verde e taiata. Doar ca e sudata usa din spate si pus tabla in loc de geamuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 :shock: Daca e "custom made" e super lucrarea. Ma gandesc si eu numai la sudatul sasiului, fabricarea unui cardan mai scurt, etc. . 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 e de fapt in samurai care a luat steroizi orice mic samurai isi doreste sa se faca toyota cand o fi mare..... :P Orice mic Samurai isi doreste sa primeasca niste punti TOYOTA :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Deci, eu cred ca Toyota rosie era de fapt..... gestanta... Daca mama-i Toyota,si puiu-i Samurai, adevarata problema consta in identitatea tatalui... Deci, hai sa ne dam cu parerea, cine a :fk2 Toyota?! "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 Re: Deci, eu cred ca Toyota rosie era de fapt..... gestanta... Daca mama-i Toyota,si puiu-i Samurai, adevarata problema consta in identitatea tatalui... Deci, hai sa ne dam cu parerea, cine a :fk2 Toyota?! Aaannnnddd....Ladies and Gentelmen....the answer is : NISSAN PATROL ( nu de alta...dar suna masculin si are calitati offroad ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: HJ 60 si Dakar Eu stiu ca la americani le plac asiaticele,asa ca JEEPulica Si acum,dupa atatia ani inteleg de ce kilometrajul la samuraiul meu e in mile... :grin: 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate