tatarciucr Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Salut la toata lumea am vazut ca nu exista un thread despre Pajero Sport asa ca am deschis eu unul fiind proaspat posesor al acestei masini cu motor diesel 2.5 si poate mai sunt posesori si mai schimbam unele impresii,pareri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi Topicul celalalt, cel despre anvelope, ramane despre anvelopele pt Pajero Sport, iar pe asta nou deschis, iti pot prezenta masina ta......titlul pe care l-ai pus aici, este mult prea general si va iesi o varza.....deci, te asteptam sa-ti prezinti masina ta ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarciucr Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi am revenit cu poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi Exista un thread http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47384-Pajero-Sport-2001-motorul-de-2.5-diesel-nelamuriri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarciucr Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi am si o intrebare ce indica ceasul din poza (presiunea la ulei) si.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi ...tot presiunea la ulei dar ai 2 unitati SI. Sa il stapinesti sanatos:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi am si o intrebare ce indica ceasul din poza (presiunea la ulei) si.... In partea de sus ai indicatia in Sistemul international (masa/suprafata), adica BARI. In partea de jos e pentru popoarele care masoara in Sistem Imperial (USA, UK, etc.) S-o porti cu placere! :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarciucr Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi multumesc pt raspunsuri si pt.link ma pun sa citesc tot de pe acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 (editat) Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi Salut, Esti multumit masina ? ma bate gandul sa iau si eu una ....inca nu sunt sigur ca sotia va putea sa o conduca si sa se obisnuiasca cu gabaritul ei.Cum se conduce..usor sau e dificila ?? Am gasit-o pe asta la Constanta si arata binisor in poze ..!! http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/Capture-11.jpg Editat Februarie 13, 2011 de Astral RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi salut, ma bag eu in seama sa-ti raspund :) mi-am cumparat si eu una in decembrie, si daca nu ma grabeam atunci, cred ca o luam pe asta din CT :) asta arata foarte bine, pare ingrijita, si daca nu sunt probleme ascunse, merita sa o cumperi. acum are si un pret rezonabil, si cred ca se mai poate negocia. eu personal sunt foarte multumit de masina, avand in vedere scopul utilitar pt care am cumparat-o: spatiu interior foarte mare comparativ cu masina anterioara, garda la sol mai mare, mai robusta, consum de carburant acceptabil pt dimensiunile si motorul masinii. tinuta de drum foarte buna, stabila pe viraje chiar si in 2x4, comparativ cu masinile scurte in 3 usi, confortabila atat prin calitatea scaunelor cat si a spatiului pt pasageri, fata/spate, poti merge linistit cu familia la drumuri lungi si bagaje multe. singura "problema" la masina asta, si ma refer la cea echipata cu motorul 2.5 td, este viteza maxima constructiva, de 145 km/h, din care se recomanda sa "folosesti" doar 120 km/h pt croaziera, daca vrei sa nu ai probleme cu motorul, gen garnitura de chiulasa arsa, chiulasa fisurata, etc... asta din ce am mai citit si eu. oricum, pt drumurile din Romania, viteza asta e ok, eu am mers si cu 130-140 km/h in reprize scurte si motorul trage fara probleme. deci, daca nu esti vitezoman, este o masina foarte buna. la fel, fara sprinturi si liniute :) referitor la sotia ta, daca are probleme de adaptabilitate, si nu a mai condus masini mari, e posibil sa intampine greutati, masina asta este cam lunga si trebuie avut grija la viraje in spatii inguste, este si mai inalta plus pozitia la volan mai inalta, deci trebuie sa te adaptezi daca nu ai mai condus asa ceva, eu la inceput aveam senzatia ca ma aflu incalecat peste un bustean imens... altfel, masina se conduce foarte usor, totul este la indemana, nu e nici o diferenta fata de un alt SUV. mult succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarciucr Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi salut, ma bag eu in seama sa-ti raspund :) mi-am cumparat si eu una in decembrie, si daca nu ma grabeam atunci, cred ca o luam pe asta din CT :) asta arata foarte bine, pare ingrijita, si daca nu sunt probleme ascunse, merita sa o cumperi. acum are si un pret rezonabil, si cred ca se mai poate negocia. eu personal sunt foarte multumit de masina, avand in vedere scopul utilitar pt care am cumparat-o: spatiu interior foarte mare comparativ cu masina anterioara, garda la sol mai mare, mai robusta, consum de carburant acceptabil pt dimensiunile si motorul masinii. tinuta de drum foarte buna, stabila pe viraje chiar si in 2x4, comparativ cu masinile scurte in 3 usi, confortabila atat prin calitatea scaunelor cat si a spatiului pt pasageri, fata/spate, poti merge linistit cu familia la drumuri lungi si bagaje multe. singura "problema" la masina asta, si ma refer la cea echipata cu motorul 2.5 td, este viteza maxima constructiva, de 145 km/h, din care se recomanda sa "folosesti" doar 120 km/h pt croaziera, daca vrei sa nu ai probleme cu motorul, gen garnitura de chiulasa arsa, chiulasa fisurata, etc... asta din ce am mai citit si eu. oricum, pt drumurile din Romania, viteza asta e ok, eu am mers si cu 130-140 km/h in reprize scurte si motorul trage fara probleme. deci, daca nu esti vitezoman, este o masina foarte buna. la fel, fara sprinturi si liniute :) referitor la sotia ta, daca are probleme de adaptabilitate, si nu a mai condus masini mari, e posibil sa intampine greutati, masina asta este cam lunga si trebuie avut grija la viraje in spatii inguste, este si mai inalta plus pozitia la volan mai inalta, deci trebuie sa te adaptezi daca nu ai mai condus asa ceva, eu la inceput aveam senzatia ca ma aflu incalecat peste un bustean imens... altfel, masina se conduce foarte usor, totul este la indemana, nu e nici o diferenta fata de un alt SUV. mult succes! sustin tot ce sa scris mai sus desi eu am masina de 3 sapt.am facut vreo 3000 km deja si in oras si afara. si la mine sotia zicea la inceput ca i se pare mare dar dupa ce a condus acum nu mai are nici o problema. dc.masina aia din CT e asa cum scrie acolo si mai si negociezi putin pretul pare bun. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi Va multumesc pentru sfaturi si parerile pertinente:tk. Am vorbit cu proprietarul si mi s-a parut dupa cum vorbeste ca fiind mai 'tuciuriu' sau samsar,mi-a turnat niste povesti si mi-a spus ca partea din spate(bara) ar fi revopsita urmare a unor zgarieturi ca ar fi apartinut masina lu'cumnate-su' dar am vazut ca mai are una la vanzare (Hyundai Teracan). Oricum mai am doua saptamani si revin pentru vacanta in tara si musai....daca mai e valabila dau o fuga pana la CT.Oare o fii cineva din CT sa-l rog sa o vada?? Incerc sa deschid un topic nou pe tema asta...sa vedem . RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi Salut, ma bag si eu in discutie cu o intrebare mica: s-a pus pe pajero sport blocant spate ? si daca da..unde este butonul ?:grin: Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IS77XXX Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Discutii Pajero Sport 2.5 tdi In primul rand nu e suv doar daca folosesti denumirea americanilor pt orice 4x4 ca SUV precum landcruiser pajero etc. are sasiu separat reductor, punte rigida spate, si foarte multe elemente comune cu mitsubishi l200 motor sasiu chiar bord (modelul anterior) etc. De fapt noul model de pajero sport care s-a lansat in 2009 dar nu la noi ,arata identic frontal cu l200 are si are cam toate elementele de pe l200 .Ceva in genul pathfinder navara de la nissan. E o masina capabila si fiabila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Nu s a mai scris de mult pe aici...Ce diferenta ar fi intre tipul Intense si GLS ? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Ah , parca mai era si Instyle. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate