Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

S-a furat din Bucuresti un Aro 244 (masina unui coleg de pe forum) !

gorishor

Postări Recomandate

Re: S-a furat din Bucuresti un Aro 244 (masina unui coleg de pe forum) !

eu daca as fi hot nu as fura un aro sa merg cu el la furat sau la vanatoare pt asta as fura altceva

eu stiu doar atat. aro se strica des ,piesele de aro sunt scumpe si in general proprietarii de aro nu sunt foarte instariti (nu o luati personal vorbesc la modul foarte general) asa ca cererea de piese ieftine sh trebuie sa fie destul de mare

trebuie cautate anunturi cu piese de vanzare trebuie intrebati oamenii cu aro de unde isi cumpara piese si nu in ultimul rand trebuie urmarite centrele de fier vechi pt ca unele repere nu se vand ci ajung acolo .

va urez multa bafta in gasirea hotilor ce mai departe cred ca va descurcati singuri :beat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 103
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am discutat cu redactorul sef de la ziarul Romania Libera si doresc sa publice un articol legat de aceste furturi. Dane, in cursul zilei de maine sau vineri cel tarziu o sa fii contactat de catre un jurnalist de la ziar pentru mai multe detalii legate de masina(zic si eu, ca nu stiu intrebarile lor). O sa ia legatura si cu colegul Cristi tot in aceeasi privinta. Articolul o sa apara si in varianta online a ziarului.

Sper ca prin aceasta metoda sa va ajut cat de cat.

PS - Va anunt cand o sa apara articolul.

Editat de Tomitza

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Am discutat cu redactorul sef de la ziarul Romania Libera si doresc sa publice un articol legat de aceste furturi. Dane, in cursul zilei de maine sau vineri cel tarziu o sa fii contactat de catre un jurnalist de la ziar pentru mai multe detalii legate de masina(zic si eu, ca nu stiu intrebarile lor). O sa ia legatura si cu colegul Cristi tot in aceeasi privinta. Articolul o sa apara si in varianta online a ziarului.

Sper ca prin aceasta metoda sa va ajut cat de cat.

PS - Va anunt cand o sa apara articolul.

excelenta initiativa! :bravo

Va salut !

Link spre comentariu

Jurnalistul de la RL a luat legatura telefonic cu mine - multumesc pentru sprijin.

Luni ne vom intalni pentru o discutie mai ampla.

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

stau la doua strazi de tine si cunosc masina ma uit peste tot dupa ea.

in giulesti sarbi sunt mai multe centre de colectare detinute de //////////

si de aceea cred ca a fost deja facuta bucati si vanduta.trebuie sa cautam scaunele ,cauciucuri,jenti,orice plastic sau cauciuc dupa care poate fi recunoscuta.cauta sa intrebi pe la vulcanizarile de pe giulesti daca nu au de vanzare niste cauciucuri off road fara sa le spui ca ti-a fost furata masina.0723602535 daca te pot ajuta cu ceva.

Link spre comentariu

Ne-am intalnit si am povestit cu jurnalistul, a cerut si punctul de vedere al politiei...

Multam, kaza! Am "vizitat", deja, cartierul Giulesti-Sarbi. Am fost si pe la vulcanizari. Posibil ca nu la toate, dar am fost.

Si eu asta ma astept: sa apara ceva componente la vanzare.

...si ca sa nu mai scriu un alt post.

In urma cu putina vreme, am primit telefoane de la colegi de pe forum carora le multumesc foarte tare: au identificat un ARO care seamana bine-bine cu al meu. Din pacate, nu este acela.

Masina a mai fost vazuta de cateva ori pana acum si am verificat, deja, cu ajutorul altui coleg, seriile si motorizarea.

Am sa fac cateva precizari: este vorba de un ARO 244 verde cu plafonul alb, cum era si al meu, cu ceva elemente din tabla striata, cum era si al meu. Are numarul de inmatriculare B-54-WPS, daca-mi amintesc bine si isi face veacul prin Berceni - Oltenitei.

Editat de Dan CHIRIAC

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

Stai sa puna pozele Razvan. Asemanarea e uluitoare ...Cand am auzit la telefon "unde esti, cred ca am gasit Aro-ul lui Dan ..."eram undeva la Real Berceni ... Am facut pana acolo fix 2 minute ...am uitat de cumparaturi si de tot :grin:... L-am flancat de nici cu buldo nu il mai scotea de acolo ...:uameni

Aro l-a descoperit Didone undeva langa Auto Nesti in trecere fiind pe acolo. Bara de fier, praguri, tabla striata, vopsea verde, plafon alb, decupat la aripi dar cu roti mai mici, bord avansat,contact rupt ...pana mea! L-am sunat pe Dan ... dar :wink:FUCK, NU ERA ALA. Nu-i bai cascam ochii in continuare ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Iti dai seama ca pe drum imi puneam problema cu ce cutit sa-l taiem cat mai profi si ce tip de sare sa-i punem pe rana! :ha:

Acum e amuzanta situatia ...da' bine ca nu a fost acolo ca pana sa ne dea vreo explicatie l-am fi bagat in portbagaj si ne-ar fi explicat dupa aia pe indelete cum e treaba cu aroul in putza goala la vreo 20 de km de Bucuresti ...pe camp!

LE - sa ne scuze Dan si cititorii de latura tragi-comica a situatiei de azi! :wink:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Iti dai seama ca pe drum imi puneam problema cu ce cutit sa-l taiem cat mai profi si ce tip de sare sa-i punem pe rana! :ha:

Acum e amuzanta situatia ...da' bine ca nu a fost acolo ca pana sa ne dea vreo explicatie l-am fi bagat in portbagaj si ne-ar fi explicat dupa aia pe indelete cum e treaba cu aroul in putza goala la vreo 20 de km de Bucuresti ...pe camp!

LE - sa ne scuze Dan si cititorii de latura tragi-comica a situatiei de azi! :wink:

Nu sunteti sanatosi:ha::ha:

Oricum,daca se stia cu musca pe caciula,fiti siguri ca nu astepta tipul sa va ascutiti voi cutitele de curu' lui ;)

as fi vrut totusi sa vad ce fata a facut tipul;

si acuma ontopic;

La cum arata ARO-ul asta te duce cu gandul ca ar putea fi cel cautat si modificat pt a i se pierde urma,insa din pacate ...

Nu stiu de ce am sentimentul ca se va gasi totusi;urmaresc mereu thread-ul asta si de la servici mai trag 'o geana' sa vad daca nu l-a recuperat;sper ca vine ea si ziua aia;

numai bine si multa bafta!!!!AVETI NEVOIE!

P.S. Incercati cu taximetristii,soferii de pe masinile de distributie de orice;ei sunt peste tot,in plus sunt destul de uniti si fac treaba mai multa ca si Politia Romana!

Editat de ADP246

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Ce frumos ar fi fost... sa sunati la 112 si sa spuneti ca ati gasit masina si hotii langa ea cu mainile si picioarele rupte si sa va intrebati cine i-a agresat.

De cate ori apare cate un mesaj nou in aceasta discutie dau repede click asteptand vreo veste buna. Dar ma gandesc ca tre sa pice ei o data si-o data.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Da, seamana, seamana...

Bine ca nu am vazut-o eu prin trafic, pe undeva, inainte sa mi se povesteasca de catre altii...

Pe alta parte, ma gandeam aseara: bine ca nu a aparut proprietarul pe langa masina, inainte sa clarificam telefonic situatia.

Link spre comentariu

Da, seamana, seamana...

Bine ca nu am vazut-o eu prin trafic, pe undeva, inainte sa mi se povesteasca de catre altii...

Pe alta parte, ma gandeam aseara: bine ca nu a aparut proprietarul pe langa masina, inainte sa clarificam telefonic situatia.

Cred ca deja ii faceai programare la stomatolog,medic estetician(sa nu zic legist)

Oricum,cand o sa dai de masina ta,ala de o va conduce...va face orice sa nu aveti nici un fel de contact;daca e cazul,va sparge masina,numai sa scape;

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Acuma, ce sa zic? s-ar putea intampla multe...

Sunt un personaj, in general, linistit, dar nu cred ca este bine sa ma cunosti nervos. Masor 1,92 metri, cantaresc cam 115 kilograme si am facut destul de mult sport in viata.

In alta ordine de idei, se pare ca maine va apare, in Romania Libera, un articol despre ARO furate.

Link spre comentariu

a aparut si nu spune nimic, e un alt articol printre multe altele, nici macar nu aduce in discutie faptul ca politia nu face nimic ... din pct meu de vedere este o dezamagire ... pacat

sau poate asteptarile mele de la acest articol erau mult mai mari ..

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

Link spre comentariu

Da, a aparut...

Acum ce sa zic?... bine ca a aparut...

Nu pot sa nu remarc, insa, ca discutia pe care tarzy si cu mine am purtat-o cu jurnalistul a fost considerabil mai consistenta decat continutul articolului.

De asemenea, fotografii si informatii ale/depre masini am pus la dispozitie degeaba.

Speranta noastra era legata de faptul ca vor apare fotografii ale masinilor intr-un ziar de mare tiraj si poate, cineva isi va aminti ceva.

Doamne fereste! nu fac nici un proces de intentie nimanui. Or fi chestiuni care tin de politica redactionala...

Link spre comentariu

Din pacate mai mult decat sa vorbesc sa apara un articol in ziar nu am putut face ca nu eu hotarasc ce si cum sa apara in ziar. Imi pare sincer rau ca mai mult de atat nu s-a putut. Daca va mai pot ajuta cu ceva pe partea asta va rog sa-mi spune-ti.:tk

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Tu ai facut ceea ce puteai sa faci. Fii linistit! iti apreciem intentia si efortul cum se cuvine. Multumim!

Orice fel de comentariu as/am face nu iti este adresat.

Link spre comentariu

Tocmai ce am discutat cu cei de la online si i-am rugat ca pe ziarul online sa puna poze cu masinile voastre. Momentan sunt in sedinta dar se rezolva mai tarziu.

LATER - Au aparut pozele pe ziarul online - http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/reportaj/cine-ar-fura-un-aro-217710.html

Editat de Tomitza

0723358877

Link spre comentariu

Intentia lui Bogdan este laudabila, pacat de subtirimea respectivului articol. Nici ziaristii nu mai sunt ce erau odata. Totusi, tragem speranta ca odata si odata tot o sa dam de aceste masini. Chiar daca sansele sunt mici speranta moare ultima.

Link spre comentariu

Avand in vedere si luand in considerare cele petrecute: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61952-Cumpar-ARO&p=681115#post681115

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare