RETI Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 sal. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link to comment Share on other sites More sharing options...
RETI Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 salut! sal Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aro4x4_10 Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 fain roverul cand o sa creasca ARO-ul meu mare rover o sa fie...spor la munca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fender Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Pe dinafara (caroseria) corespunde peste tot cu Seria III. Nu ne-ai spus daca bordul este de plastic sau e integral din tabla vopsita. La Seria II si IIa e de tabla, la Seria III s-a introdus plasticul. Anul de fabricatie, intr-adevar, nu corespunde. Exista sansa unei erori la transcrierea actelor sau poate ca sasiul este de IIa si caroseria de III. Daca nu ai nimic impotriva, spune-ne si seria (sau transmite-mi un PM) poate reusim sa vedem de unde vine neconcordanta. Ce motor are? Eventual cat mai multe date despre el. Mi se pare mie sau si sasiul este indoit catre interior in partea stanga (a masinii)? Pesemne urmare a incidentului de care spuneai. Racapituland, am 3 intrebari: bordul, seria (optional) si motorul. Sa-l stapanesti sanatos si sa-l volanesti cu placere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RETI Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 land rover 1. sasiul este un pic deformat ...accident. 2. seria este una batuta de RAR ca urmare a altei lovituri...dar pe partea drepta, deci nu poti sa iei in considerare seria acctuala si s-o compari cu cele de LR. 3. bord de plastic. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fender Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 RAR-ul a batut o serie oarecare din catalog? Chestia asta s-a intamplat la prima inmatriculare/identificare in RO? Banuiesc ca ai toate manualele de service etc. Ramane sa identifici, incet-incet, ce tip de cutie, ambreiaj si alte acarareturi ce sunt pe masina si sa le confrunti cu catalogul de piese. Asta nu-i o problema. Insa ar fi fost frumos sa ai seria originala si sa incerci sa afli cat mai multe despre istoria exemplarului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RETI Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Re: Reti land rover serie III Hai ca mai am un pic . Criza asta ma lovit bine. imi s-o vand ..... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link to comment Share on other sites More sharing options...
RETI Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Re: Reti land rover serie III Am schimbat toate semeringurile, toti rulmentii dat jos puntiile vopsit arcurile, bucsi poliuretan, arcuri noi procomp. flanse 30mm multe nici nu le mai stiu sirul....frane noi inclusiv pompa pompa de ambreiaj. caloriferul si ventilatorul de interior... geamurile de la usi si parbrizul chederele de la parbriz...toata instalatia electrica, toate farurile si semnalele. unele conducte de frana, ...... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts