calin_p Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Buna baieti! Poate nu e cel mai bun loc unde sa postez aceasta intrebare dar nu am gasit alt topic cu discutii generale si fiindca tot ma intereseaza de nissan am zis sa postez aici. Daca nu e bine me scuzati. Interbarea mea este ce ati recomanda intre un Terrano2 din 97 2,7 diesel (sau 2,4 benzina) si un Galopper 2,5 diesel din 98-99. Mi-am vandut Feroza pe care am avut-o si intentionez sa iau unul din modele mentionate. Trebuie sa spun ca masina va fi folosita atat ca si masina de servici(mers pe la padure) cat si la vanatoare. Astept raspunsurile voatstre. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Galopper este o masina daca nu ma insel facuta dupa Pajero. Acum din punct de vedere al mecanicii de pe ele consider cele 3 masini Galopper , Pajero, Terrano sunt destul de asemanatoare. Anume sasiu , punte spate rigida , punte fata independenta. Dimensiuni aproape identice , greutati aproape identice. Cred ca ar trebui sa te orientezi in functie de costul de achizitie si eventual de brendul care te atrage mai mult. daca ar fi sa alegi Terrano eu iti recomand 2,7D din prisma consumului. Dar pe langa asta masina este fiabila sa stii. Si merge foarte bine in offroad. In Italia si Spania sunt cluburi de offroad dedicate numai utilizatorilor de Terrano. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin_p Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Pretul de achizitie este aproximativ acelasi. La ce am gasit eu la nissan sunt 200 si ceva de mii de km dar foarte bine intretinuta cu carte service , iar la Galopper sunt 100 si ceva de mii de km. Chestia e ca daca o iei dupa raportu pret vechime se pare ca nissan-ul isi tine mai bine pretul si ma atrage ca e nissan. Oricum nu va fi folosita la extrem dar nici menajata in teren. O alta chestie care ma intereseaza este si sa fie suficient de confortabila pe sosea pentru un jeep , ca la Daihatsu am zis ca dilesc dupa o zi de alergat pe teren cu ea.(in offroad este extraordinara). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Galoper = copie Pajero! Motorul de Pajero 2,5 TD are ceva probleme ...(cauta pe forum si o sa gasesti ceva informatii) Iti recomand sa alegi originalul Nissan "Terrano"! Fugi de motorul benzinar de pe Terrano, cauta dieselul ... :h5 Ambele trebuie sa stii ca au un inconvenient in teren fata de celelalte - lipsa punte rigida pe fata. Insa cu cateva adaugiri si rectificari ...devine interesant. Irod are dreptate si cred ca te poate sfatui mai bine prin prisma folosirii unei astfel de masini. :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 (editat) Re: Terrano2 VS Galopper cateva filmulete cu ce face masina fara modificari: Kfs3cVvNczk jEowjyfuUeQ Editat Ianuarie 30, 2011 de Yonutz Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Ca si posesor de terrano zic asa, cumpara masina care este in mintile ei. Poti sa iei terrano si sa bagi in el 3000E ca sa il aduci la normal si la fel cu celelante. Terrano in general este fiabila si motorul de 2,7 ajunge la milionul de km. fara mari eforturi. La cel de 2,4 trebuie sa fi atent la cum se `aude` motorul. Daca nu a fost folosit in mod normal apar zgomote ciudate in functionare. Nu e de speriat mai ales ca distributia este pe lant(asta nu insemna ca nu se face...dar mult mai rar).Cu o instalatie GPL ajungi la un consum mai mult decat rezonabil(finaciar mai bine ca la diesel). La cele de 2,7 cutia de viteze este punctul slab, dar aici e loterie... Sper sa te ajute informatiile si succes in alegere! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 (editat) Re: Terrano2 VS Galopper sau Galloperul BkZYk0knprs 1ZroRgruUoA :grin: Editat Ianuarie 30, 2011 de Yonutz Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin_p Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Da filmuletele sunt ok. Asta am facut toata dimineata m-am uitat la toate nebuniile pe net. Un motiv pentru care inclin spre nissan e ca la galopper am vazut pe forum ca ar fi probleme cu piesele in sensul ca se gasec greu , dar asta nu inseamna ca nu il iau in calcul. Ma mai intereseaza si care se poate modifica mai usor si mai ieftin ca poate cine stie ma apuca nebunia. Pana acum am primit raspunsuri bune. Astept in continuare si alte pareri. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Daca stii ca te apuca nebunia ...nici unul dintre ele nu e potrivit ... :ha: Ca masina de zi cu zi in procent de peste 80% e ok. Dar daca ai "pitici pe creier" care nu stii ca nu poti sa-i stapanesti, orienteaza-te spre o masina cu punte rigida fata ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Terrano s-a produs si o perioada mai mare de timp. Cel putin teoretic numarul unitatilor din dezmembrari ar trebui sa fie mai mare. Asta in cazul distrugerii unor piese mai sensibile :grin: (ca bani). Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R20 Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper ca posesor de terrano 2.7 din 1997, 2000 si 1995, eu zic ca daca gasesti unul in mintile lui din 95,96 motorul clasic de 101 cp sa te orientezi catre el, e mult mai fiabil si costurile de intretinere mai scazute decat cele de 125 cai, sau mai ai ca si varianta ford maverick identic terrano. bafta :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mayer_maryus Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper sa ma bag si eu in zeama un pic... am un prieten care are una bucata galloper,cu care merg la peste destul de des... ce sa zic e ok ca masina dar are cateva neajunsuri (motor 2,5 diesel) -nu este prea comoda la drum lung , e cam zgomotoasa dar merge, si cel mai important viteza ei de croaziera este undeva de 100km/h a doua varianta , alt prieten care are un teranno care nu prea e in mintile ei... merge lejer cu 130 pe unde apuca , ai ia o medie de 12% gaz si e mai confortabila... asta vorbesc pt sosea , recunosc ca pt off-road vorbesc "profesorii" pe aici dar de ex eu stau in buc si ca sa ajung pe dunare fac cam 70-80km pe sosea si vreo 20-30 pe camp si prin paduri , de multe ori prefer sa imprumut terrano.... de aici se trag concluziile singure... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Galloper - piese se gasesc usor si ieftin - copie de Pajero 90 - chiulasa e cam sensibila daca o incingi fara suficient agent de racire - e mai comoda si mai eleganta decat un Pajero 90 - consum mic, intre 9% si 12% - uleiuri gasesti usor pentru ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin_p Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Nu credeam ca o sa fie asa greu sa ma decid. Pe de o parte cu care vorbesc yic de nissan ca ar fi cu probleme , altii zic de galloper ca ar fi nashpa. Oricum am inceput sa caut si in tara ca sa fie inmatirculat ,dar nu am gasit nimik concret. Daca stiti ceva anuntatißma. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R20 Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper cam ce buget ai pentru achizitie? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin_p Postat Februarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Bugetul depinde de unde o iau. Daca e din tara si inmatriculata undeva la 4500-5000 maxim. Daca e de afara mai ieftina clar . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Terrano va fi greu de gasit. Odata cumparat nu prea il vinde lumea . Am auzit pe la uni de 1.000.000 km sau ceva. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 (editat) Re: Terrano2 VS Galopper Ma bag si eu in discutie ... Masina perfecta nu exista! Toate, dar absolut toate au sustinatori si "inamici". Pana la urma exista numai masini potrivite pe gustul fiecaruia - de aceea e si greu de ales. Sfatul meu este urmatorul - incearca sa mergi cu fiecare, da o tura, vezi cum te impaci cu ea, cat de comoda iti este pozitia la volan, daca incapi in masina (nu radeti eu am problema asta de cand ma stiu ca sofer) etc. Acu' ce sa zic - Terrano II e o masina placuta, finuta chiar. Piese...nu prea au trebuit in doi ani jumate de exploatare usoara/medie. E mai greu de "bricolat" decat alte masini. Galloperul nu-l cunosc, in schimb Pajero am mai vazut, impresia mea e ca e ceva mai robusta decat T2. Terrano in varianta benzina (2.4i 124 hp) e cam gurmand, 12l/100 (afara) si 18l /100 ( oras), dar asta depinde si de talpa! Eu am avut-o o vreme la vanzare dar pana la urma m-am razgandit (deocamdata) pentru ca nimeni nu o va plati la valoarea ei (nu vorbesc de echipare ci doar de pretul masinii plus taxele pe care a trebuit sa le platesc). Parerea mea :old Editat Februarie 8, 2011 de bigdaddy ortografia, bat-o vina! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Terrano2 VS Galopper Cu riscul de ma injura Galoperistii sau Terranoistii... cu bugetul ala iti poti lua un Nissan Y60 ...si deja liga in care te pregatesti sa joci e alta! :h5 Acum depinde foarte mult si de gusturile tale ... Toate sunt masini de teren ...in care te simti mai in siguranta, mai confortabil si care iti face cu ochiul.:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lupu Lorimer Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Terrano2 VS Galopper Salut.Ce probleme au cutiile la 2,7? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius nasa Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: Terrano2 versus Galopper Terrano II nu are nici un fel de problema la cutie ......si iti spun asta ca si posesor al unei astfel de masini, de 2 ani,cu 3 prieteni posesori si ei la randul lor de Nissan Terrano de ani de zile....din 4 masini nici una nu are probleme .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius nasa Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: Terrano2 versus Galopper dar stii poveste cu "strugurii cei acrii"////// Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 (editat) Re: Terrano2 versus Galopper Galloper e Pajero Mk1, mai bine cauti un Pajero Mk2 si stii o treaba. Motorasul de 2.5 e mai puturos, dar consuma putin, cel de 2.8 , e mai puternic, consuma mai mult UN PIC dar au o problema cu racirea. Si 2.5-ul se incalzeste dar parca 2.8-uri sunt mai multe la dezmembrat :ha: Tot din ce am citit pe aici pe forum si pe altele din strainatate, am vazut ca Terrano nu are directia prea solida si nici nu le-am prea vazut cocotate pe 33-uri, dar nu sunt in masura sa zic mai multe ca nu am avut T2... Editat Aprilie 10, 2015 de Astral UMPIC.......nu exista in limba romana ! Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: Terrano2 versus Galopper Cristian ,discutia a fost initiata in 2011 , e posibil ca in cei cativa ani de cand e topicul, initiatorul sau sa se fi hotarat deja daca sa fie R20 sau Galoper. In alta ordine de idei Terrano duce fara probleme (transmisia ) 31 si 33 (vazut cu in teren/strada) si cu modificari mai serioase 35 , 37 (am vazut-citit pe net) , da directia este mai sensibila sunt 100% de acord mai ales cand masina se foloseste mixt (on-off road) necesita destula atentie. Pentru Lupu Lorimer , avem in curte doua Terrano R20, 350.000 km si 225.000 km , nu au nici o problema la cutie, schimba perfect, fara sa agate si fara sa caraie. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate