Vizitator Nemo Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Asa...deci...Numele meu e Andrei Tailup Sucevean de cand ma stiu si din cand in cand prin Gura Humorului unde v-am vazut! :P :x Vreau masinutza din aia maaaaaale!!!! si sper ca vara asta sa imi iau un Suzuki Samurai, numai k se gasesc mai greu...si am nevoie de nijte sfaturi. Bine v-am gasit dragii mei si tinem legatura! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Aaaaa... si am uitat ceva. Daca cineva vrea filmari de la Bucovina OffRoad Challenge de la speciala de la Piatra Pinului sa imi spuna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Bine ai venit !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator von Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 :D salut andrei ! bun venit pe forum ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 salut :) daca vrei samurai n-o sa poti dormi in el :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 salut :) daca vrei samurai n-o sa poti dormi in el :roll: Ai dreptate!!! Dar am sa dorm sub el. :D ideea e ca nu prea gasesc. pe net majoritatea sunt neinmatriculabile, ceea ce nu-mi convine. sa nu mai amintesc de faptul ca unele persoane mi-au spus sa imi iau gandul de la el ca nu se gasesc piese. :? ce ma fac? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 piese se gasesc fara probleme, bani sa fie :roll: da fuga in west si te-ai scos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 bun si asa. decat nimic. oricum pentru inceput am sa ma multumesc cu putin... si cu mila si bunavointa altora de a-mi da sfaturi. daca nu...raman la sporturile extreme cu dacia...(nu mai am mult si raman si fara aia. ieri era sa ucid motoru! :D) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 http://autoscout24.de/Details.aspx?id=hguiibsp2ue la samurai ai 2 motorizari cu euro3 : - benzina 1298cm3 80 cp - diesel 64 cp motor de renault care-i si pe papuc cu euro 2 : - benzina 69 cp - diesel 63 cp motor peugeot TD mai vechi gasesti doar pe benzina dar la euro1 ai ceva de platit la stat bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 oooo...ms mult. totusi eu ma gandeam la unul deja in romania, mai batran., pentru tavaleala. k sincer nici nu visez la un suki asa mijto... si la banii aia! :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 No servus, capitane NEMO! Bine ai venit! Avatarul tau...hmmm...vrea sa zica ceva despre dacii? :D :D Nu de alta da' si e mai am o Dacie Break (nue 4x4 , dar la ce plimbari a vazut prin noroi, ar putea povesti multe) si un Aro10 , culmea tot motor de DACIE.... :D Nu sariti cu paru' , totul e doar o incercare de a descreti fruntile... Toate cele bune! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 n-am nimic cu cei care au dacii... si aia e a mea...fotografia se interpreteaza asa: "In orice rahat ai intra, Dacia te scoate" (sau aprope orice!) :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Salut si bine ai venit! Pentru toate exista un inceput! Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Salutare si bine ca te-ai infectat! Spor la cautat si poate o sa ne si intalnim la vreo tura :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Salutare si bine ca te-ai infectat! Spor la cautat si poate o sa ne si intalnim la vreo tura :D sa infectat ca a baut palinca dupa noi :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 :)))))) Ce mi-ati pus in palinca aia...Ati vazut? fetele daca n-au baut, au scapat! :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 De fapt, orice ar fi fost...mai vreau!!!! k buna mai era! :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 De fapt, orice ar fi fost...mai vreau!!!! k buna mai era! :)) Daca era din palinca adusa de mine...se rezolva. :lol: Dar nu raspund pentru urmari. :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Si acum ca ne-am cunoscut, am si eu niste intrebari care ma macina de ceva vreme. Nu stiam unde sa postez subiectul asta asa ca l-am scris aici ca sa nu il bag in vreun loc nepotrivit. Vreau sa imi iau masinuta, asta e clar. Eu unul sunt indragostit de Suzuki Samurai. si de aici in colo incep intrebarile. Deocamdata nu dispun de o suma prea mare de bani si m-a multumesc cu una mai veche, de pe la sfarsitul anilor 80. Nu stiu ce sa aleg, k sa nu fie nici foarte costisitoare si nici sa nu caut piese pentru ea prin toate gaurile de sarpe. Planurile pentru modificare ei sunt pe termen lung, eventual unele "self made". Eu sunt genu foarte curios, si timp pentru placerile tehnice gasesc oricand. De cand eram mic desfaceam tot ce gaseam ca sa vad ce este inauntru. Asa am facut si cu dacia in ultima perioada si am invatat multe. Dar cred ca am stricat si mai multe. Daca aveti rabdare sa imi dati vreun sfat va ascult cu drag. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Avem ceva in comun sigur: 19 ani am trait si eu in Susiava, acolo m-am nascut. Sa traiesti, bucoviniene! :D :D :D :D http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 stai linistit cu samuraiu e ca si cu trabantu :lol: ne salutam pe drum ne ajutam..intreaba ce vrei si daca putem te ajutam. doar sa pui intrebarile unde le e locul la sectiunea suzuki :wink: si da samuraiul e alegerea cem mai buna pentru un buget mic, dar cu f multe posibilitati de modificare chiar si homemade. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Avem ceva in comun sigur: 19 ani am trait si eu in Susiava, acolo m-am nascut. Sa traiesti, bucoviniene! :D :D :D :D Daca ti-e dor vreodata de casa... si vii in SV... iesim la un ceai! Fac si pe ghidul turistic daca vrei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 stai linistit cu samuraiu e ca si cu trabantu :lol: ne salutam pe drum ne ajutam..intreaba ce vrei si daca putem te ajutam. doar sa pui intrebarile unde le e locul la sectiunea suzuki :wink: si da samuraiul e alegerea cem mai buna pentru un buget mic, dar cu f multe posibilitati de modificare chiar si homemade. Ms mult de tot... mi-ai facut viata mai usoara! Si de acum pot sa dorm mai linistit! Saru'mana! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=smcgj3dumsb gata preparat pentru extrem !!! .....te ashteapta ! :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate