Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Me...Nemo...me din Suceava!

Vizitator Nemo

Postări Recomandate

Vizitator Deceneu

Re: zuki

pai de ce sa o inmatriculezi ? ai cirlig la dacie ?? o duci pe remorca pina la locul faptei !! :D

Corect! 8) Numai sa nu o calce pina la fund ca sigur n-o sa-i mai placa senzatia :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150

ce poate ea...

Uite aici o reclamă drăguţă la Dacia.

Plus că aş vrea şi eu aşa suspensii la maşină numai că doar dacă îmi găsesc model de femeie. Păcat că nu am maşina dar suspensia cred că ar fi utilă totuşi... :D

http://www.youtube.com/watch?v=WmtrHXg-OUI

Link spre comentariu

Vizitator Nemo

Re: ce poate ea...

Plus că aş vrea şi eu aşa suspensii la maşină numai că doar dacă îmi găsesc model de femeie. Păcat că nu am maşina dar suspensia cred că ar fi utilă totuşi... :D

http://www.youtube.com/watch?v=WmtrHXg-OUI

Eu n-am suspensii din alea hidraulice... dar am bodylift ocazional. Cand raman calare pe vreo movila...sau pe vreo bordura!

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
Vizitator Nemo

Reconfigurare :d

Daca are cineva nevoie de mine...

Mutat in Bucuresti, sect.3, angajat firma productie media si publicitate. Disponibil pentru orice...stiu de toate...aproape

Link spre comentariu

Vizitator Nemo

mare nevoie

@ekkakon: Chiar am multa nevoie de bafta...

Am auzit eu multe povesti despre traficul din Buc da nu ma gandeam ca e chiar asa...

M-am apucat si eu intr-o zi sa ies in amiaza mare cu masina... (avand in vedere ca nici nu stiu Bucurestiul) si am umplut portbagajul de injuraturi... Dadeau pe din'afara. :P

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare