DieselRider Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 M-ar interesa o masina cu care as putea schimba un Jeep Wrangler cu mici modificari. Vreau ceva confortabil, pentru calatorii lungi, in care sa pot dormii destul de comod in cazul in care nu gasesc cazare in apropiere (Intalnesc des astfel de situatii). Ofer la schimb Jeep Wrangler, nu are nici o luna, cumparat in 18 ianuarie 2011, scut metalic complet (Motor, cutie etc.) inaltat, geamuri fumurii toate sunt comandate din fabrica, sunt trecute in talon si omologate! Ce masina as putea sa caut, care sa se incadreze in cerintele mele, bine inteles includ si varianta sa mai dau/primesc diferenta in bani sau o Honda CBR din partea mea! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 (editat) Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Cu asa ceva..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36774-Toyota-LandCruiser-HZJ-76 Nou-nouta.... http://www.transauto.be/car/car.php?vehicle=226&lg=po Editat Februarie 3, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? trimite-mi un nr. de tel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Momentan nu sunt in tara. Lasa-mi un numar de telefon si te sun cand revin! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? 0722678711 ,astept un telefon cand poti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Nu stiu sigur cand voi ajunge dar te sun cum ajung in tara! Si revenind la topic. Ce masina as putea sa caut destul de mare si de confortabila incat sa reziste la off road usor (Drumuri de munte obiejnuite si drumuri de munte pe zapada) si sa pot dormii in ea cu un sistem de incalzire stationar montat pe masina bine inteles! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Adica Toyota aia n-ar corespunde cerintelor tale ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Subscriu ce zice Astral... Eu unu m-am indragostit de masinutele alea. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Vreau ceva cu consum pana in 13-14 maxim in oras si nu pun accentul pe forta. Acea este cam ne confortabila din cate am vazut! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Am inteles ideea....cred ca de fapt asa ceva cauti...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47538-Vand-Autocaravana-Fiat-SEA-2008-%288-700-KM-%29 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? In afara de ideea propusa de Astral mai este o optiune sa pastrezi Wranglerul si sa folosesti asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40363-cortul-de-portbagaj-...-autocortul sau 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Vreau ceva cu consum pana in 13-14 maxim in oras si nu pun accentul pe forta. Acea este cam ne confortabila din cate am vazut! Pai cu tot respectul dar este cam greu sa gasesti o masina gata de drum dar si camera de dormit. Iarasi tind sa cred ca Astral are dreptate, tu ai nevoie de o rulota. Nici o alta masina de orice natie nu-ti va putea oferii confort la somn fara ceva investitii. Exista corturi de pus pe masina, exista saltele usor de intins sau strans. Exista instalatii de incalzire si altele, dar toate au un pret, fie din punct de vedere financiar, fie din alte puncte de vedere( spatiu, deranj etc) Sunt foarte multe masini care pot fi luate in calcul. Parerea mea este ...ca daca dormi mai mult de 5 nopti pe luna in masina, fie iti iei un cort pe masina fie iti iei o rulota. Sau de ce nu ...o limuzina. Succes in continuare. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Nu! Cu acea caravana nu as putea face nici un fel de off road. Ma refer la masini mari si confortabile. Ceva de dimensiunile unui defender dar ceva mai confortabil si o cutie automata! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? cauta un Patrol Y60 cu motor de 4.2....consuma undeva la 11l in oras....ai loc sa dormi in el...super fiabil....dar alegerea iti apartine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Eu ma gandeam la un Pajero 2007. Daca rabatez bancheta din spate si intind scaunul pasagerului se doarme ca in hotel de 4 stele. Il gasesc undeva la 30.000 si cam ala e nu prea mai trebuie sa bag bani in nimic! Consum ok, spatiu destul, confortabil, capabil in teren (Nu off road extrem dar la ce il voi folosii eu e ok). Ce parere aveti? Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Eu ma gandeam la un Pajero 2007. Daca rabatez bancheta din spate si intind scaunul pasagerului se doarme ca in hotel de 4 stele. Il gasesc undeva la 30.000 si cam ala e nu prea mai trebuie sa bag bani in nimic! Consum ok, spatiu destul, confortabil, capabil in teren (Nu off road extrem dar la ce il voi folosii eu e ok). Ce parere aveti? mai bine j 100 de 4.2, e si mare si indestructibila ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? In primul rand un 4.2 cred ca imi mananca undeva la 20 in oras! Si in al doilea rand nu stiu la ce pret gasesc masina. Cred ca undeva peste 30.000 Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? daca o vrei second gasesti sub 30000 E, si consuma in oras cat mitsu de 32oo LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Salut DieselRider, Imi pare rau ca trebuie sa schimbi Wranglerul imediat dupa ce l-ai cumparat pentru ca nu corespunde in totalitate nevoilor tale. Chair ma uitam in topicul precedent deschis de tine, pana sa iei masina, si nu ai facut referire la faptul ca tu cauti o masina in care sa si poti dormi. Poti incerca la Jeep sa schimbi masina cu un Grand Cherokee de exemplu? Noul Grand Cherokee arata foarte bine chiar. Eu am un Jeep Patriot iar ca solutie de dormit in masina ar fi asta: 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Initial nu era vorba de asta dar ma cam doare spatele de la atata dormit in el. Ar fi o idee buna dar nu stiu la ce pret il pot gasii! Si legat de LandCruiser din ce an o pot gasii la 30.000? Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Initial nu era vorba de asta dar ma cam doare spatele de la atata dormit in el. Ar fi o idee buna dar nu stiu la ce pret il pot gasii! Si legat de LandCruiser din ce an o pot gasii la 30.000? Pai vezi pe al doilea link pe care l-am postat..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Nu te supara dar chiar nu vad nici un link postat de tine! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? In a doua postare de pe acest topic......la inceputul topicului..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Din ce an este? Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? In asta se poate dormi maxim de bine! v06gQ67S9vE consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate