Astral Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Din ce an este? Nu te supara.....iti bati joc de mine ??? Deschide link-ul al doilea din postul #2 al acestui topic !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Sigur se doarme bine dar la ce garda are off road pentru aia inseamna Magheru sau Sisesti. Si nu imi bat joc doar ca nu vad anul in acel link. Am vazut motorizare 6 clindrii diesel, tot ce vrei dar nu anul de fabricatie! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Acum il vezi ??? Cat despre capacitatile de off-road al acestei masini, imi dau seama cam cat te pricepi........ OK, fie ca tine, cautare fructuoasa in continuare ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 (editat) Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? @DieselRider Pana la urma de unde esti? Bucuresti, Craiova, Slatina sau Rosiorii de Vede? Te identifici cu cel din acest link ? 1. Daca da, te rog sa-ti modifici locatia de la profil. 2. Mergi la sectiunea prezentare membri si spune-ne cate ceva despre tine. 3. Alta data sa nu mai minti ...cand ziceai ca nu esti in tara postai din Craiova! :wink: Editat Februarie 5, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 (editat) Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Nu am postat din Craiova am postat din Veliko Tarnovo. Si nu inteleg ce este cu acel link. In legatura cu capacitatile de off road nu ma refeream la toyota ma refeream la autobuzul sau ce este postat in poza de mai sus!!! Editat Februarie 5, 2011 de DieselRider Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Prea multe coincidente. Esti nascut pe 13.09.1992 (asa ai completat in profil) ...la fel si pustiul din link! Ai aceeasi adresa de mail cu pustiul din poza ...alta coincidenta. Mesajul postat in care ziceai cand nu esti in tara 92.85.235.190 este un IP FIX din Craiova. Prea mare coincidenta si tehnic imposibil sa existe un IP similar in Veliko. Nu intru in amanunte ...ai timp sa te conformezi cererilor noastre pana maine 06.02.2011 18.00. In caz contrar ti se va restrictiona accesul pe acest forum. Salut Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Deci sa inceapa tiganeala: 1. Profilul l-ai modificat or tu or un alt Administrator din 8 august 1964 in 13.09.1992 2. Acel IP nu este IP meu actual, este un IP dinamic nu fix. IP dat de tine este un IP de Romtelecom Click Net care daca le verifici toate vor figura in Craiova sau Slatina (Poti verifica cu orice IP de Romtelecom). IP meu este un IP dinamic nu fix din reteaua Globul! 3. Locatia din profilul meu este ok deoarece stau in Bucuresti, zona lacul Tei mai exact! 4. Poti inchide contul, sa te speli cu el pe cap daca deja incepeti cu tiganii nu am nevoie! 5. Ca sa te convingi poti intra aici http://whatismyipaddress.com/ip/92.85.235.190 si sa vezi ca acelasi IP pe acest site figureaza in Mehedinti, deoarece fiind IP-uri dinamice in momentul inregistrarii in baza de date internationala a fost dat unei firme (In cazul din fata o firma din fosta Macedonie) si intre timp acea clasa a fost cumparata de Romtelecom si fiecare baza de date figureaza cu locatia unde a fost introdus. L-am gasit pe 5 site-uri diferite in 5 locatii diferite din 3 tari (Romania, Macedonia, Bulgaria). O seara placuta! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Nu incepe nici o tiganie ...mai ai 22 de ore sa citesti regulamentul si sa-ti faci o prezentare, asa cum are toata lumea aici (in ciuda faptului ca ai sters/deactivat deja pagina de netlog care acum cred ca se lega de identitatea ta). Cat despre cont, il poti utiliza in continuare respectand regualamentul forumului. Nici eu, alt SM si nici un administrator nu are vreun motiv sa-ti umble acolo sa-ti schimbe data de nastere. Orice reply la acest post se va solda direct cu excluderea ta de pe forum. Sa fi iubit! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? Ok poti sa inchizi contul nu este nici o problema, oricum vad cat de maturi sunt UNII administratori dupa acest forum asa ca nu mai am ce cauta pe aici si vad ca nu aveti nici un motiv. Acea pagina de Netlog dupa cum cred ca a vazut toata lumea este doar o adresa de email cautata care nu este existenta! Puteti inchide contul. O zi buna! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Cu ce sa schimb Wrangler Rubicon modificat ? A dracu coincidenta.....Contul ala de NelLOg, pe care este evident ca l-ai dezactivat dupa sesizarea lui Yonutz , desi are ID-ul "diesel_king1992", adica exact ca si adresa de mail cu care esti inregistrat pe acest forum, tu zici ca nu are nici o treaba cu tine ?!? Ok......daca tu nu ne vrei, n-o sa stam in calea fericirii tale..... LA REVEDERE !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate