lyo Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Am livrabila din stoc dimensiunea 215/70R16 BFG AT la 550Ron, TVA inclus bucata. Daca mai esti interesat da un semn! Salutare !!!! Am o toyota Hillux Surf si momentan am pe ea anvelope de strada 265/70/15.As doti sa-i pun alte anvelope pt teren,zapada .... Ce ma sfatuiesti? Merge si alta dimensiune sau trebuie sa merg tot pe aceasta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Sfat anvelope pt Hilux ai pus intrebarea asta pe 3 topicuri diferite ma mir ca nu ti lea sters nimeni, pe unul din ele ti-am raspuns eu. :uameni Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Sfat anvelope pt Hilux ai pus intrebarea asta pe 3 topicuri diferite ma mir ca nu ti lea sters nimeni, pe unul din ele ti-am raspuns eu. :uameni Ok.multam mult .usor,usor imi intru si eu in mana ....:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Sfat anvelope pt Hilux Pretoriene, tocmai de aceea i-am creat acest topic, mutand unul din posturile lui......:h5 Iar mai jos e raspunsul de la Pretorian : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41844-anvelope-hilux&p=670437#post670437 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Sfat anvelope pt Hilux Surf Salutare, Astea sunt anvelopele cu care e incaltata a mea ...http://www.reifentiefpreis.de/Offroadreifen/15-Zoll/265-70-R15/FALKEN-265-70-R15-LA-T110_263931.php . Si de aici le-am cumparat :http://www.reifentiefpreis.de/ Livrare gratuita pe teritoriul Germaniei conditia este mai mult de 1 bucata achizitionata. Spor la cumparaturi !:h5 RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 (editat) Re: Sfat anvelope pt Hilux Surf Ce parere aveti despre anvelopele de teren rEsapate? Editat Februarie 2, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 (editat) Re: Sfat anvelope pt Hilux Surf Salutare !!!! Am o toyota Hillux Surf si momentan am pe ea anvelope de strada 265/70/15.As doti sa-i pun alte anvelope pt teren,zapada .... Ce ma sfatuiesti? Merge si alta dimensiune sau trebuie sa merg tot pe aceasta? Acum ai diametrul rotii de 75.2 cm. Daca pui dimensiunea 30x9.5R15 vei avea diametrul un pic mai mare 76.2 cm, ceea ce e bine. De la BFGoodrich pot sa-ti vand si profil AT si MT la 595 Ron, TVA inclus bucata. Ambele sunt pe stoc. Editat Februarie 2, 2011 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Sfat anvelope pt Hilux Surf Ce parere aveti despre anvelopele de teren reesapate? In primul rand ca se scrie si se pronunta cu un singur " e "..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=565237&viewfull=1#post565237 Pt detalii despre gumele resapate, acorda-ti cateva minute sa rasfoiesti pe la "Anvelope"......poti incerca si functia "Cautare".......chiar n-are rost sa se reia aici discutia despre resapate...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Sfat anvelope pt Hilux Surf Pe Hilux-ul meu pe care l-am avut am pus 33x12.5, pentru asta l-am inaltat la Alex GTC (super meserias) dar totusi in fata imi atingeau in aripi la viraje. Mentionez ca ii pusesem si distantiere de 30mm Daca vrei un suspension kit de 2, il gasesti la Roug Trax la aprox. 400 de lire. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Sfat anvelope pt Hilux Surf In primul rand ca se scrie si se pronunta cu un singur " e "..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=565237&viewfull=1#post565237 Pt detalii despre gumele resapate, acorda-ti cateva minute sa rasfoiesti pe la "Anvelope"......poti incerca si functia "Cautare".......chiar n-are rost sa se reia aici discutia despre resapate...... N-am stiut ca pe acest forum se tin cursuri de lingvistica sau morfologie....data viitoare am sa fiu mult mai atent la ce scriu.Pot folosi DEX,DOM si alte *carticele*din astea pt a nu mai gresi :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Sfat anvelope pt Hilux Surf Acum ai diametrul rotii de 75.2 cm. Daca pui dimensiunea 30x9.5R15 vei avea diametrul un pic mai mare 76.2 cm, ceea ce e bine. De la BFGoodrich pot sa-ti vand si profil AT si MT la 595 Ron, TVA inclus bucata. Ambele sunt pe stoc. Sa inteleg ca AT si MT sunt la acelasi pret.Care sunt mai indicate dintre cele 2 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Sfat anvelope pt Hilux Surf AT este indicat sa mergi vara-iarna, sosea si off-road. Daca te bagi des prin noroaie mari atunci e mai bun MT. Tu alegi. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Sfat anvelope pt Hilux Surf N-am stiut ca pe acest forum se tin cursuri de lingvistica sau morfologie....data viitoare am sa fiu mult mai atent la ce scriu.Pot folosi DEX,DOM si alte *carticele*din astea pt a nu mai gresi :wink: Data viitoare incearca sa lasi ironiile la o parte atunci cand un moderator incearca sa iti corecteze o gresala. Nu o face din rautata sau ca sa isi bata joc de tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate