kherim Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 rugineste prin Mangalia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 pacat ca rugineste... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Detalii?? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 masina este a firmei de unde am cumparat eu toyota si stiu ca are motorul defect dar nu am intrebat mai multe.cred ca o dau baietii ieftin pt ca sta de vreo cativa ani in acelasi loc iar ei pe la firma si-au tras masini noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 zippo ,vrei sa faci colectie? 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 inscrisa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 da Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 mai ai palinca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 mai ai palinca? am , ca m-am lasat de :x melente o adus un pajero decapotabil din 88 parca si cred ca merge impreunat cu asta poate iese ceva mijto cu numere pe bara :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 o sa caut nr de tel de la firma respectiva si o sa-l pun pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 zippo ,vrei sa faci colectie? 8) Nu, da' mereu ai nevoie de o piesa de schimb! :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cpaoul Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: pajero Salut. Mai stiti ceva de masina? S-a vandut cumva? Nu am mai vazut detalii si m-am gandit sa intreb. Toate bune, Paul M Pajero MK I - 2.3TD - 86 T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: pajero Mai rugineste masina aia prin Mangalia ? ... ca parca i-as repara eu motorul :)) Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate