Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Terrano I - sugestii inaltare

Vizitator ccc andrei

Postări Recomandate

Vizitator ccc andrei
sal sunt fericitul posesor d terano 1 .vam urmarit disc si ma gindeam c poate imi dati un sfat .cum pot sa inalt fata fara sa rup biletele de directie :old
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nissan Terrano 1 - sfaturi, recomandari, intrebari

salut,

Eu am ridicat fata la maxim din barile de torsiune si nu avut probleme cu directia sau stabilitatea. Singura problema a fost intarirea suspensiei si cam zdruncina la gropi fapt ce a condus la reglajele initiale. In plus cu barile stranse la maxim masina era ridicata de fata si spatele statea cazut. Acum caut niste arcuri mai lungi pentru spate si o sa incerc un alt reglaj suspensia fata. ( o sa rotesc bara in suportul din fata).

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Vizitator ccc andrei

multumesc mult de sfat.am ridicato din bara numai c imi stau bieletele de directie inclnate in jos .iar cind urc ceva abrupt le indoaie si le rupe. apropo de inaltat spatele eu lam inaltat cu arcuri de fata de aro le gasesti usor .si am pus aortizoare de saviem sunt mai lungi si lasa puntea sa oscileze .asta e reteta pentru un buget mai redus:br

Link spre comentariu

Salut,

Interesanta modificare. Imi poti spune de la ce aro ai pus arcurile???( ce motorizare). Acelasi lucru vreau sa-l fac si eu. Cum arata masina dupa modificare?:jp1 Si eu sunt adeptul modificarilor low buget.

O seara buna.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator ccc andrei

Salut,

Interesanta modificare. Imi poti spune de la ce aro ai pus arcurile???( ce motorizare). Acelasi lucru vreau sa-l fac si eu. Cum arata masina dupa modificare?:jp1 Si eu sunt adeptul modificarilor low buget.

O seara buna.

arcuri am pus de aro 244 de fata .si am taiat o spira .statea prea sus .revin cu poze maine seara .o seara faina

Link spre comentariu

Re: Terrano I - sugestii inaltare

Fata- bari torsiune

Spate- taiat suport arc de pe punte si inaltat 5 cm cu platband 5mm grosime si 5 cm latime.

Caroserie - 3cm din tampoane la un strungar - 10 distantiere- 6 cu gaura de 10,5 si 4 cu 12,5, diametru exterior 65mm.

Cauciucuri pe 31.

Editat de adryan
Link spre comentariu

salut de curand miam luat si eu un terrano 1 2,7 si vreau sal mai ridic putin,(inainte de terrano am avut un pajero de anglia ce avea pe el un chit de innaltare un set de distantiere intre caroserie si sasiu) ,eu ma gandeam sa fac la fel la terrano si sa pun distantiere de 10 cm (veau daca se poate ceva opinii inainte sa ma apuc ) :tk

Link spre comentariu

Salut,

Parerea mea este ca un lift de 2" (5 cm) ar trebui sa fie suficient. Adica la 5cm inca nu ar trebui sa ai de facut alte modificari - la 10 cm s-ar putea sa fii nevoit sa modifici cate ceva:

- furtun frana fata/spate

- conducte frana

- conducta ambreiaj hidraulic

- unele cabluri electrice (cablu contact de masa, lumini spate etc)

- manete CV/transfer / caroserie decupata in zona

- gatul de alimentare - trebuie lungit (asta si la 5cm)

- mutat radiator

Toate cele bune!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

sal o intrebare am si eu : are cineva semnalizari de terrano 1 cele de langa faruri??? sau stiti cumva unde gasesc ???aaaa si trapa

si daca se poate la un pretz cat mai pt oameni saraci:grin: :tk

Link spre comentariu

sal o intrebare am si eu : are cineva semnalizari de terrano 1 cele de langa faruri??? sau stiti cumva unde gasesc ???aaaa si trapa

Alea sunt lampi de pozitie. Incerca la magazinele de piese online. Eu acolo am gasit si preturile nu erau de speriat.

O seara buna.

Link spre comentariu

sant foarte nerabdator sami innalt terrano dar nu as vrea sa fac vreo grozavie asa ca daca cineva are 5 minute si a trecut deja prin asa ceva si poate sami zica ce etape tre sa parcurg :tk eumam gandit sa bag distandiere intre sasiu si caroserie (am inteles ca la 5 cm nu tre sa fac modificari la mai nimica) si mai vreau putin din barile de torsiune si sa bag ceva sub arcuri pe spate daca mai trebuie.:banana eu mi-am propus sa fac multe acuma sa vad pana unde ajun:ypu ms mult

Link spre comentariu

Salut ,pt trapa cred ca te pot ajuta eu .0766427978

Link spre comentariu

sall daca are cineva nevoie de ceva piese de terrano 1 stiu pe cineva care are 2 la dezmembrat (mai putin motoarele +cuti)in rest cam avea de toate (inafara de cemi trebuia mie binenteles adica lampi de pozitie si bulbar) daca aveti nevoie careva de ceva ajut cu cea mai mare placere :banana:cl

Link spre comentariu

sall daca are cineva nevoie de ceva piese de terrano 1 stiu pe cineva care are 2 la dezmembrat (mai putin motoarele +cuti)in rest cam avea de toate (inafara de cemi trebuia mie binenteles adica lampi de pozitie si bulbar) daca aveti nevoie careva de ceva ajut cu cea mai mare placere :banana:cl

Poti lasa un numar de telefon al omului? ...ar fi cateva chestii de care as avea si eu nevoie. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Userii :

ccc andrei

paulbiro

Konfucius

sunt rugati sa reciteasca Regulamentul acestui forum si sa-si faca o prezentare pe topicul de mai jos, urmand ca ulterior topicul acesta sa fie redeschis.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor

Va multumesc pt intelegere !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare