Vizitator ccc andrei Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 sal sunt fericitul posesor d terano 1 .vam urmarit disc si ma gindeam c poate imi dati un sfat .cum pot sa inalt fata fara sa rup biletele de directie :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Nissan Terrano 1 - sfaturi, recomandari, intrebari salut, Eu am ridicat fata la maxim din barile de torsiune si nu avut probleme cu directia sau stabilitatea. Singura problema a fost intarirea suspensiei si cam zdruncina la gropi fapt ce a condus la reglajele initiale. In plus cu barile stranse la maxim masina era ridicata de fata si spatele statea cazut. Acum caut niste arcuri mai lungi pentru spate si o sa incerc un alt reglaj suspensia fata. ( o sa rotesc bara in suportul din fata). EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ccc andrei Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Nissan Terrano 1 - sfaturi, recomandari, intrebari multumesc mult de sfat.am ridicato din bara numai c imi stau bieletele de directie inclnate in jos .iar cind urc ceva abrupt le indoaie si le rupe. apropo de inaltat spatele eu lam inaltat cu arcuri de fata de aro le gasesti usor .si am pus aortizoare de saviem sunt mai lungi si lasa puntea sa oscileze .asta e reteta pentru un buget mai redus:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Nissan Terrano 1 - sfaturi, recomandari, intrebari Salut, Interesanta modificare. Imi poti spune de la ce aro ai pus arcurile???( ce motorizare). Acelasi lucru vreau sa-l fac si eu. Cum arata masina dupa modificare?:jp1 Si eu sunt adeptul modificarilor low buget. O seara buna. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ccc andrei Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Nissan Terrano 1 - sfaturi, recomandari, intrebari Salut, Interesanta modificare. Imi poti spune de la ce aro ai pus arcurile???( ce motorizare). Acelasi lucru vreau sa-l fac si eu. Cum arata masina dupa modificare?:jp1 Si eu sunt adeptul modificarilor low buget. O seara buna. arcuri am pus de aro 244 de fata .si am taiat o spira .statea prea sus .revin cu poze maine seara .o seara faina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Nissan Terrano 1 - sfaturi, recomandari, intrebari Astept pozele cu mare interes. Vreau sa fac si eu modificarea asta:banana si ma bucur ca cineva ma poate sfatui:old. multumesc:tk. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 (editat) Re: Terrano I - sugestii inaltare Fata- bari torsiune Spate- taiat suport arc de pe punte si inaltat 5 cm cu platband 5mm grosime si 5 cm latime. Caroserie - 3cm din tampoane la un strungar - 10 distantiere- 6 cu gaura de 10,5 si 4 cu 12,5, diametru exterior 65mm. Cauciucuri pe 31. Editat Februarie 2, 2011 de adryan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Terrano I - sugestii inaltare salut de curand miam luat si eu un terrano 1 2,7 si vreau sal mai ridic putin,(inainte de terrano am avut un pajero de anglia ce avea pe el un chit de innaltare un set de distantiere intre caroserie si sasiu) ,eu ma gandeam sa fac la fel la terrano si sa pun distantiere de 10 cm (veau daca se poate ceva opinii inainte sa ma apuc ) :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Terrano I - sugestii inaltare Salut, Parerea mea este ca un lift de 2" (5 cm) ar trebui sa fie suficient. Adica la 5cm inca nu ar trebui sa ai de facut alte modificari - la 10 cm s-ar putea sa fii nevoit sa modifici cate ceva: - furtun frana fata/spate - conducte frana - conducta ambreiaj hidraulic - unele cabluri electrice (cablu contact de masa, lumini spate etc) - manete CV/transfer / caroserie decupata in zona - gatul de alimentare - trebuie lungit (asta si la 5cm) - mutat radiator Toate cele bune! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Terrano I - sugestii inaltare sal o intrebare am si eu : are cineva semnalizari de terrano 1 cele de langa faruri??? sau stiti cumva unde gasesc ???aaaa si trapa si daca se poate la un pretz cat mai pt oameni saraci:grin: :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Terrano I - sugestii inaltare sal o intrebare am si eu : are cineva semnalizari de terrano 1 cele de langa faruri??? sau stiti cumva unde gasesc ???aaaa si trapa si daca se poate la un pretz cat mai pt oameni saraci:grin: :tk Alea sunt lampi de pozitie. Incerca la magazinele de piese online. Eu acolo am gasit si preturile nu erau de speriat. O seara buna. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Terrano I - sugestii inaltare sant foarte nerabdator sami innalt terrano dar nu as vrea sa fac vreo grozavie asa ca daca cineva are 5 minute si a trecut deja prin asa ceva si poate sami zica ce etape tre sa parcurg :tk eumam gandit sa bag distandiere intre sasiu si caroserie (am inteles ca la 5 cm nu tre sa fac modificari la mai nimica) si mai vreau putin din barile de torsiune si sa bag ceva sub arcuri pe spate daca mai trebuie.:banana eu mi-am propus sa fac multe acuma sa vad pana unde ajun:ypu ms mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
09mm Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Terrano I - sugestii inaltare sal o intrebare am si eu : are cineva semnalizari de terrano 1 cele de langa faruri??? sau stiti cumva unde gasesc ???aaaa si trapa si daca se poate la un pretz cat mai pt oameni saraci:grin: :tk Salut ,pt trapa cred ca te pot ajuta eu .0766427978 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Terrano I - sugestii inaltare sall daca are cineva nevoie de ceva piese de terrano 1 stiu pe cineva care are 2 la dezmembrat (mai putin motoarele +cuti)in rest cam avea de toate (inafara de cemi trebuia mie binenteles adica lampi de pozitie si bulbar) daca aveti nevoie careva de ceva ajut cu cea mai mare placere :banana:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Konfucius Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Terrano I - sugestii inaltare sall daca are cineva nevoie de ceva piese de terrano 1 stiu pe cineva care are 2 la dezmembrat (mai putin motoarele +cuti)in rest cam avea de toate (inafara de cemi trebuia mie binenteles adica lampi de pozitie si bulbar) daca aveti nevoie careva de ceva ajut cu cea mai mare placere :banana:cl Poti lasa un numar de telefon al omului? ...ar fi cateva chestii de care as avea si eu nevoie. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Terrano I - sugestii inaltare sall nu am numarul de tel da til fac rost . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Terrano I - sugestii inaltare sall numarul de telefon al domnului de la dej ce are piese de terrano 1 este 0745498849.bafta sa gasesti ce te intereseaza:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Terrano I - sugestii inaltare Userii : ccc andrei paulbiro Konfucius sunt rugati sa reciteasca Regulamentul acestui forum si sa-si faca o prezentare pe topicul de mai jos, urmand ca ulterior topicul acesta sa fie redeschis. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor Va multumesc pt intelegere ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate