AdrianZUZ Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: LJ70 pe portale In realitate nu este chiar asa ... poate diferentialul de volvo este mai central amplasat ... n'or fi chiar 7-8cm dar ceva deranj este. Nu intamplator proiectele similare (LJ/volvo) folosesc OME sau ceva mai lung decat stock ... nici ei nu sunt nebuni sa inalte suplimentar masina. Fata de puntea fata de y60 sigur este mai central diferentialul de volvo ... deci mai inalt in zona de impact cu baia cu .... 7-8 cm Ideal - puntea fata dusa un pic in fata motorului, sasiul in partea din spate "ciufulit" ... in asa fel vei putea cobora sandramaua intre roti. Ideal - leaga intai puntile de saiu cu tendoane, fara arcuri si amortizoare coboara masina pe punti si vezi unde si cand atinge ... aia e pozitia/lungimea noilor bump stopere. Succes FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: LJ70 pe portale .... la cite tre sa pun pe ea constat ca e prea scurta .... Scurta, dar vioaie!:old FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: LJ70 pe portale si al 3 lea motiv .... sa vad cum o s a arate vitara mea RGHINOfug incaltata cu punti de toyo .... Asta e chiar un motiv foarte bun ... daca mai pui la Vitara o cutie si un reductor de Sami cu rapoarte potrivite si ceva 33-uri, s-ar putea sa ai o masina mai eficienta decat Toyo. Bafta multa! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: LJ70 pe portale box;671641']Asta e chiar un motiv foarte bun ... daca mai pui la Vitara o cutie si un reductor de Sami cu rapoarte potrivite si ceva 33-uri' date=' s-ar putea sa ai o masina mai eficienta decat Toyo. Bafta multa![/quote'] asa e .... ii pun un motor, o cutie si ceva punti si scot o masina beton .... pastrez doar sigla de pe bot si volanul Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: LJ70 pe portale Salut, Sunt nou in ale off roadului dar cred ca ne-am putea ajuta reciproc. Asta vara am cumparat si eu niste portale pe care acum le am complet desfacute. Voi face o reconditionare totala care ma costa min. 700 euro (am furnizori de piese din suedia). Astea am vrut sa le pun pe Toyota Hzj 73, motor 4.2 cu kit turbo, cu suspensie Ori Struts. Am renuntat la asta pentru ca m-am apucat de alt proiect si anume Range Rover din 1975, 3.5 litri, v8 benzina, care acum are 3,5 metri lungime si mai merge taiat. Am cumparat-o cu punti portal pe ea si e mai usoara decat HZJ73, are sasiu nou galvanizat, ce a mai ramas e din aluminiu si am schimbat tot. Acum am doua seturi de punti, unele total reconditionate si altele in curs de reconditionare(sunt complet desfacute si barbierite). La prima proba am avut deja 3 probleme, s-a rupt bara de directie, s-a rupt prinderea la vipera si am dereglat carburatoarele (dobitocul de mine aveam un kil-ogram de apa in benzina iar eu vroiam sa le reglez). Acum am rezolvat-o cu carburatoarele, mai am cu restul. Sa stii ca e belea la portale cu directia deoarece prinderea capetelor de bara este f. apropiata de punte,respectiv nu exista un brat al fortei suficient iar la mine servodirectia originala a masinii nu face fața. Am uitat sa spun, eu am Bogere 35/14.5/16, ceea ce e o problema. Voi da mai multe amanunte dar din pacate sunt plecat si nu am cum sa pun poze.De maine sunt acasa si pot da si alte amanunte si la telefon. Acum astept o propunere de directie de la PSC(cam scumpi da sunt buni). Aviz pentru cei ce vor portale Volvo, sa puna la socoteala ce bani mai baga in revizia lor (tot ce e de cauciuc e putred, iar un semering costa 75 euro si daca nu curge acum curge sigur maine), nu le livreaza toti cu bara de directie,ce fac cu frana de mana ,ce fac cu conversia franelor pe disc, cu directia,cu jantele. http://forum.club4x4.ro/images/smilies/111.gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: LJ70 pe portale Am revenit citind ca vrei sa-i pui pe fata un gigglepin. Mie mi-a venit de la maicasa unul acum 2 saptamani si am obtinut o reducere de 10%(nu uita de solenoizi Albreht). Eu am fost la ei acasa, sunt la dracu in carti, unde nici taxi nu gasesti. Am luat unul de 2x6,8 cai cu 60% viteza mai mare decat normal(o rezolva aia acolo). Va trebui sa mai cumperi si un compresor separat, daca nu ai pe masina. Apropo ce ai facut cu comanda pentru blocanți, eu am pus niste robineti de volvo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: LJ70 pe portale Sint interesat de subiect. Chiar batai de gind am sa fac aceiasi chestie, un upgrade la Toyota pe punti de volvo. Cite kg au fiecare punte?:tk Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: LJ70 pe portale gigglepin am si eu tot de 6.8 hp x 2 si merge beton nu trebuie neaparat compresor de aer daca nu vrei free-spool-ul - poti sa mergi pe buton si la scoaterea plasmei ca si la troliere RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: LJ70 pe portale Sint interesat de subiect. Chiar batai de gind am sa fac aceiasi chestie, un upgrade la Toyota pe punti de volvo. Cite kg au fiecare punte?:tk vreo 170 fata, 150 spate Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: LJ70 pe portale O alta problema la portale ar mai fi urmatoarea ele au cca. 175cm latime din cate imi amintesc, ceea ce inseamna ca va trebui mare atentie la jante. In cazul celor originale de Volvo ET-ul este pozitiv, franele ramanand cele originale, pe saboti, iar frana de mana adaptata pe cardan. Trebuie mare atentie la incrucisarea de punti. La Toyota HZJ 73 latimea Sasiului la exterior e de 104. Vrei sa flexeze mult, vei avea latimea puntii cu tot cu roti 210-215,vrei mai putin vei flexa proportional. Eu am pe Range latimea de 213, un mare inconvenient. in cazul in care se face conversia la frane pe disc exista posibilitatile urmatoare. 1.Pastrate aceleasi discuri si aceeasi etrieri, pe spate punandu-se inca un rand de etrieri spate. 2.cumparat kituri de la OMT, de planetare finale, eventual cu frane Weelwood, da te rupe. 3.Mers pe varianta 1 cu etrierii si puse jante de Sprinter(date alte 6 Gauri), sau mers pe discuri de sprinter, etrieri de sprinter. Cat despre adaptarea planetarelor finale originale pentru discuri, se poate face cu un strungar foarte bun, ținand cont ca rulmentii conici aflati pe ele nu pot fi scosi intregi. Inconvenientul franelor pe tambur este ca in momentul udării ferodourilor, frana e afectata. Daca mai are cineva alte idei, să fie binevenit ca pe mine m-au imbatranit, dar m-au facut fericit, iar de restu poezie. Indolencia en el trabajo es natural-cum spun cubanezii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: LJ70 pe portale asa cum am mai zis, anul asta o sa ma dau cu suspensia stoc , fara nicio alta inaltare conversia franei pe disc e ceva mai migaloasa da' in niciun caz nu cred ca ma latesc cu mai mult de 10 cm pentru inspiratie : http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=no&tl=en&u=http%3A%2F%2Fpirate4x4.no%2Fforum%2Fshowthread.php%3Ft%3D8200%26highlight%3Dskivebremser Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: LJ70 pe portale am reursit in sfarsit sa pun si puntea fata ..... maine facem si un testdrive .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 (editat) Re: LJ70 pe portale am mai facut un pas inainte .... am reusit conversia pe discuri ..... full bolt on deocamdata o singura roata , dar care se potriveste fara mari dureri de cap si la celelalte 3 .... probabil sambata o s o testam cu frna pe disc pe toate 4 rotile io inca nu mi dau s eama de ce conversia pe discuri lateste masina .... ma rog , io intentionez sa o latesc 8cm din modificarea jentilor Editat Martie 19, 2011 de john Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: LJ70 pe portale se lasa greu .... mai am o roata de bolton .... celelate 3 sunt gata urmeaza in ordine .... scaune, trolii, directia hidraulica, rollcage, rezervor, citeva maruntisuri si sa nceapa campionatul Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: LJ70 pe portale Se pare ca scapi si de ceva kg bune eliminand tamburii aia ... masina insa pare foarte lata . Cam cat au iesit ampatamentul si ecartamentul toyotei dupa conversie? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: LJ70 pe portale usurez masina grav de tot ..... da' le pun la loc si mai mult - ai uitat de discuri... in poza aia are 220 cm latime .... nu o sa arate asa , o sa aiba latimea standard a puntii de volvo + 8cm din modificarea jantelor cat d espre ampatament , posibil sa fie ceva mai mare decit ala standard de lj70 , inca nu l am masurat Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: LJ70 pe portale VICTORIEEEE !!!!! am invins ..... :banana:banana:banana:banana:banana:banana:banana Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 (editat) Re: LJ70 pe portale primele teste cu frana .... si un pic de joaca Editat Martie 29, 2011 de Astral Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: LJ70 pe portale primele teste cu frana .... si un pic de joaca advarul ca trebuie ceva silicon sa pui la geamuri ca altfel o sa te traga curentul pe langa chedere :ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: LJ70 pe portale Buna seara ! In partea cu joaca, care-i treaba cu incrucisarea aia de punti ca si inexistenta ? Ca nu-mi imaginez ca acesta a fost rezultatul dorit... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: LJ70 pe portale aia e ce poate cu suspensia stoc si cu fundul gol am vrut sa vedem mai degraba cum sta la nclinari... ma declar mai mult decit multumit Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: LJ70 pe portale pina la urma sunt portale cu blocante....flexul se poate sa fie mai fragil... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: LJ70 pe portale Zuper frane! Da de vrei sa modifici jantele? FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: LJ70 pe portale modificarea jentilor o sa ma ajute la nclinari plus ca mi mai trrbe ceva spatiu n exteriorul jantelor pentru bedlockuri Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: LJ70 pe portale inca un filmulet in care se vede cit e de "grea" pe puntea spate Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate