john Postat Septembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: LJ70 pe portale Da, jante identice, 7j Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: LJ70 pe portale Da, jante identice, 7j Hmm.Foarte interesant! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: LJ70 pe portale imi plac cauciucurile, merg pe un freelander ? De unde le-ai cumparat? Cat au costat? Ms! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: LJ70 pe portale imi plac cauciucurile, merg pe un freelander ? De unde le-ai cumparat? Cat au costat? Ms! Sigur vrei Simexuri pe Freelander.....? :grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: LJ70 pe portale pai nu prea se potrivesc ?:grin: am intrebat pentru ca nu am idee si am zis sa-i pun niste crampoane mai bune sa ma cocot peste tot cu el :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: LJ70 pe portale 1) dimensiunea din poze nu va incapea pe freelander 2) daca gasesti unele care sa mearga se vor intampla urmatoarele: a) vei capia de cap toata ziua de la zgomotul gumelor pentru cele cateva minute rare de offroad b) le vei toci ingrozitor pe asfalt c) vei rupe diverse chestii pe la transmisie (imi imaginez) fiindca vei avea 'prea multa tractiune' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: LJ70 pe portale cateva rani capatate n luptele de la Iasi .... remediate operativ pentru Cupa T44 Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: LJ70 pe portale cateva rani capatate n luptele de la Iasi .... remediate operativ pentru Cupa T44 Salut treci pe uniboluri si scapi de chsti de genul acesta .Cu respect Liviu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: LJ70 pe portale unibolurile sunt in plan .... pt la anu' tot pentru la anu un 4link triangulat pe spate si un 4link cu bara panhard pe fata Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate