Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

E BAY...

kato

Postări Recomandate

mi-am facut cont pe ebay ,am primit plicul acasa si am activat contul !

am si eu o intrebare ,cum procedez mai departe si cum ?

cum este cu plata ? (acel card pay pall)

am vazut ca majoritatea nu vor sa faca tranzacti cu romania !

multumesc !!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

felicitari

paypall e un serviciu de plata on-line

e bine sa vorbesti cu vanzatorul inainte de a cumpara ceva

aia am inteles dar cum poti intra in posesia lui ,sau alte modalitati de plata !

as vrea mai multe detali ca pentru un om care nu a mai facut asemenea tranzacti !

daca trebuie sa vorbesti cu ei inainte cum licitezi ?

Link spre comentariu

e un card virtual :-P

1. pui dorinta

2. cauti si gasesti

3. vorbesti cu vanzatorul si afli transportul si modalitatea de plata- prefer cu transfer bancar

4. licitezi la pretul de vanzare - aici is mai multe posibilitati

a) licitatie unde pretul cel mai mare oferit castiga

b) licitatie cu pret fix - bulina rosie

c) licitatie cu oferta de pret - bulina albastra

5. dupa ce a expirat timpul si te trezesti castigator platesti si astepti VISUL

hai ca am scris destul

:x

Link spre comentariu

Re: E BAY...

multumesc !!

Personal, nu te sfatuiesc sa folosesti sistemul pay-pall... La pay-pall e bine la prima plata... La a doua iti cere un numar, format din 4 cifre, pe care-l obti din extrasul de cont al primei plati prin pay-pall - extrasul il obti bineinteles, de la banca unde ai cardul cu care platesti... Daca nu ai acel numar, nu poti efectua urmatoarea plata... Acel numar iti da un discount - nu mai stiu la ce valoare. Mai bine platesti on-line cu card VISA sau MasterCard.

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

multumesc !!

Personal, nu te sfatuiesc sa folosesti sistemul pay-pall... La pay-pall e bine la prima plata... La a doua iti cere un numar, format din 4 cifre, pe care-l obti din extrasul de cont al primei plati prin pay-pall - extrasul il obti bineinteles, de la banca unde ai cardul cu care platesti... Daca nu ai acel numar, nu poti efectua urmatoarea plata... Acel numar iti da un discount - nu mai stiu la ce valoare. Mai bine platesti on-line cu card VISA sau MasterCard.

si cu trimisul produselor cum fac ?astia zic ca nu trimit in romania !

Link spre comentariu

E e-bay din state? Nu toti trimit... N-ai ce face. Liciteaza doar la cei care-ti pot trimite acasa produsele.

Daca ai cont - pe orice e-bay, poti modifica in lista tara - pui RO, pentru a vedea taxele de transport. Cei care nu trimit in RO, au specificat acest aspect in lista si-n oferta.

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Vizitator fender

kato, arata-mi si mie o licitatie unde scrie ca trimite Worldwide sau EU si respectivul refuza sa trimita in Romania. Nu ca n-ar exista, dar eu n-am intalnit si vreau sa vad cu ochii mei. Eu am luat cate ceva din UK, USA, FR, DE si acum ma pregatesc sa iau ceva din Australia. Niciodata nu mi s-a intamplat sa faca careva nazuri ca-s din Romania.

Unii au lista de tari si in lista s-ar putea sa fie si Romania sau -sar putea sa nu fie. E alegerea lor.

Cand cauti ceva pe ebay, ai posibilitatea sa filtrezi a.i. sa vezi numai lista celor care trimit si in Romania.

Fiecare vanzator e liber sa-si aleaga daca si unde are chef sa expedieze bunul respectiv. La noi, pe siturile noastre de licitatii, nu-i la fel? Unii expediaza in toata tara, altii numai localitatea lor, altii livreaza personal pe o anumita arie, altii nu trimit deloc si trebuie sa te duci tu sa-ti ridici marfa.

La fel e si pe e-bay, indiferent de care e-bay.

Paypal nu e nicidecum o sperietoare. Cand vanzatorul accepta plata directa cu card, dai pe direct. Cand nu, asta e, platesti prin paypal.

Cele 4 cifre din extras se pot obtine si la telefon (pt. bancile care ofera info prin tel, cu parola si ce mai trebe), deja au invatat fetele ce-ti trebuie ...

Asta se intampla doar prima data, cand iti faci cont si introduci datele, ca sa ti se verifice adresa si cardul. E o plata de cca 1 euro catre paypal (pe care-l primesti inapoi). Si nu poti face nicio plata pana nu confirmi codul.

Cel mai greu este sa incepi. Trebuie avut mare grija sa nu incepi cu stangul. Faci 3-5 tranzactii, ai grija sa primesti evaluari pozitive si dupa aia nu se mai uita nimeni urat la tine. E mai recomandabil sa incepi cu plati prin paypal, ca asa au vanzatorii mai multa incredere. O plata, odata confirmata de paypal, e cea mai buna garantie. E treaba lu' nenea Paypal daca eu am un card fals sau am facut alta magarie, vanzatorul isi ia banii (in limita asigurata/acoperita).

Bafta la cumparaturi...

Link spre comentariu

kato, arata-mi si mie o licitatie unde scrie ca trimite Worldwide sau EU si respectivul refuza sa trimita in Romania. Nu ca n-ar exista, dar eu n-am intalnit si vreau sa vad cu ochii mei. Eu am luat cate ceva din UK, USA, FR, DE si acum ma pregatesc sa iau ceva din Australia. Niciodata nu mi s-a intamplat sa faca careva nazuri ca-s din Romania.

Unii au lista de tari si in lista s-ar putea sa fie si Romania sau -sar putea sa nu fie. E alegerea lor.

Cand cauti ceva pe ebay, ai posibilitatea sa filtrezi a.i. sa vezi numai lista celor care trimit si in Romania.

Fiecare vanzator e liber sa-si aleaga daca si unde are chef sa expedieze bunul respectiv. La noi, pe siturile noastre de licitatii, nu-i la fel? Unii expediaza in toata tara, altii numai localitatea lor, altii livreaza personal pe o anumita arie, altii nu trimit deloc si trebuie sa te duci tu sa-ti ridici marfa.

La fel e si pe e-bay, indiferent de care e-bay.

Paypal nu e nicidecum o sperietoare. Cand vanzatorul accepta plata directa cu card, dai pe direct. Cand nu, asta e, platesti prin paypal.

Cele 4 cifre din extras se pot obtine si la telefon (pt. bancile care ofera info prin tel, cu parola si ce mai trebe), deja au invatat fetele ce-ti trebuie ...

Asta se intampla doar prima data, cand iti faci cont si introduci datele, ca sa ti se verifice adresa si cardul. E o plata de cca 1 euro catre paypal (pe care-l primesti inapoi). Si nu poti face nicio plata pana nu confirmi codul.

Cel mai greu este sa incepi. Trebuie avut mare grija sa nu incepi cu stangul. Faci 3-5 tranzactii, ai grija sa primesti evaluari pozitive si dupa aia nu se mai uita nimeni urat la tine. E mai recomandabil sa incepi cu plati prin paypal, ca asa au vanzatorii mai multa incredere. O plata, odata confirmata de paypal, e cea mai buna garantie. E treaba lu' nenea Paypal daca eu am un card fals sau am facut alta magarie, vanzatorul isi ia banii (in limita asigurata/acoperita).

Bafta la cumparaturi...

asta ,eu asa am inteles !

http://cgi.ebay.de/ELEKTRISCHE-SEILWIND ... dZViewItem

Link spre comentariu

Vizitator fender

Lasa lista tarilor de acolo, ai luat legatura cu omul si ti-a spus ca nu vrea sa trimita in RO? Sau poate ti-a spus ca nu poate. Pt ca e o diferenta intre "nu pot" si "nu vreau" ....

Cei mai multi, in special shop-urile, au calea batatorita cu un anume serviciu de expeditie sau curierat si nu prea vor sa se abata de la el. Daca respectivul serviciu nu acopera si Romania, asta este, n-ai noroc. Problema, in cazul asta, este transportul unui colet mai greu de 30 kg. Asa ca depinde de posibilitatile si complicatiile pe care le intampina respectivul sa trimita coletul in RO.

Vezi ca troliul ala e chinezesc. A avut zeci sau sute de licitatii cu asa ceva pe toate siturile ebay europene. Am citit pe alte forumuri ca ar avea reputatia ca se strica la primele actionari (se blocheaza, chiar si fara sarcina).

Vei mai intalni situatii din acestea in care scrie ca livreaza in UE, are pretul de expeditie defalcat pe tari dar in lista nu apare Romania. De foarte multe ori respectivii inca n-au aflat ca RO a intrat in UE, inca n-au trimis niciodata in RO si nu stiu preturile (ca nu i-a intrebat nimeni pana atunci) sau pur si simplu alcatuiesc anunturile pe baza de template si nu si le-au modificat.

In caz ca in anunt este specificat EU sau Worlrdwide, regula e simpla

Exista pret de expeditie pentru Romania in anunt, clar si perfect definit?

1. Da => liciteaza fara grija

2. Nu => ia legatura cu vanzatorul, intreaba-l daca poate sa livreze in Romania si cat te costa (da-i orasul si codul postal).

Eu ma refeream la o licitatie la care vanzatorul sa nu vrea sa trimita in Romania pe motiv ca avem lepra, ii e frica de excrocherii sau asemenea. Dar, daca e o problema de expeditie si vrei neaparat acel lucru, poti tocmi tu o firma sa-ti aduca respectivul lucru in RO.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator fender

Topicul asta parca era despre chestiuni legate de folosirea e-bay, nu despre tot felul de rahatele care sunt de vanzare pe e-bay, oricat de frumos mirositoare ar fi ...

Mai bine faceti un topic separat daca nu cumva este deja unul si lasati-l p-asta pentru cei care mai au nelamuriri cu probleme in legatura cu e-bay.

Link spre comentariu

Topicul asta parca era despre chestiuni legate de folosirea e-bay, nu despre tot felul de rahatele care sunt de vanzare pe e-bay, oricat de frumos mirositoare ar fi ...

Mai bine faceti un topic separat daca nu cumva este deja unul si lasati-l p-asta pentru cei care mai au nelamuriri cu probleme in legatura cu e-bay.

da ai dreptate !!!

rezolvat !!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare