Vizitator Light Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 M-am gandit sa initiez un subiect despre "suveranul plaiurilor forestiere" TAF-ul. Ideea este sa postam aici pictorale "suvenir" din deplasarile noastre, ale tuturor cu ...agregatul Heavy METAL cine stie cit vor mai merge... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 frumos....cu unu de asta fac de ras un 4x4 cu multe zeci de mii de euro infipti in el....... :bb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Buna idee........ Vor mai merge TAF-urile mult si bine daca nu apare cine stie ce lege sa le interzica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Pai la asta m-am gandit si eu ... . pentru ca in "lumea civilizata" (ue) acest catar va deveni piesa de muzeu datorita reglementarilor forestiere (utilaje de procesare cu senile speciale de cauciuc "pentru distribuirea greutatii si protectia microsistemelor " ..etc) ...asa ca upload Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 am si eu o poza facuta la mine la sat :P http://up.picr.de/754960.jpg PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Producatorul TAF-ului: http://www.irum.ro/main.php?go=produse_ ... forestiere Se pot vedea si caracteristicile tehnice. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 pun si eu 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 IN DRUM SPRE SEMENIC :ha: nu e frumos ce scrie? :-P i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 in 2003 de revelion in maramures. M-a costat 50,000 lei o tura cu taful (de la volan, bineinteles :grin: ). Nu e usor sa conduci animalul. Faza tare - ca sa iei curba trebuie sa "indoi" tractorul; chestie pe care o face o pompa hidraulica. Asa ca la relanti nu ai nici o sansa se iei curba - ca sa virezi trebuie sa dai gaz :shock: A incercat si sor'mea dar nu a putut sa miste volanu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Asa ca la relanti nu ai nici o sansa se iei curba - ca sa virezi trebuie sa dai gaz daca erai la volanul unui Saviem cu directie mecanica......atunci sa fi vazut muschi pe tine :hm :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Sunt sigur ca baietii de la IRUM o sa fabrice in continuare multa vreme de acum inainte TAF-uri pentru ca in momentul de fata nu prea au concurenta in explatarile forestiere plus ca mai nou folosesc motoare ce nu mai polueaza asa rau ca inainte ...... si din cate stiu eu e foarte vanduta masinaria si peste hotare la firmele ce se ocupa cu exploatarea forestiera Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 acum le fac cu motoare Perkins de 90 cp :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Defapt, cand am facut traseul de concurs 2007, am stat de vorba cu padurarul si i-am zis ca ne-ar trebui un TAF ca trece oriunde. Si spre surprinderea noastra el ne-a contrazis: Dupa parerea sa rege e bulldozerul, apoi vine tractorul (UTB) 4x4 (in cazul in care are lama hidraulica in spate), iar TAF-ul de-abia dupa tractor... interesant! Pe de alta parte TAF-ul e muuult mai impresionant! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 buldozerul...e greu....e destul de limitat de gabarit...asta daca vb de S1500.....U650 daca n-are lama in spate se da peste cap...asa ca per general Taf-ul e cel mai bun....din astea trei eu pe el l-as alege :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Baieti Am crescut pe linga fabrica IRUM sau IUS cum se mai numea inclusiv cat am facut liceul am facut practica le ei, acum s-a nimerit ca taica are firma vecina cu cei care detin IRUM (care sunt si reprezentanti exlusivi pe Ro la Perkinson). De moarte modelului nici nu poate fi vorba au revigorat productia si 9 din 10 buc. pleaca la export .Apropo pleaca zilnic TIR-uri cu ele 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 :tr http://up.picr.de/772010.jpg PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 TAF varianta ruseasca :shock: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 toate firmele au minim cate un "TAF", inclusiv Mercedes. Acela are insa si clima. Am intalnit unul la o exploatare mai sus de Olanesti-valcea, si ce m-a amuzat era ca-l tineau de "curat" il foloseau numai cand venea seful (cu grand cherokee, V8, un burtos labagiu) in inspectie. I-am intrebat de ce nu-l baga in paine, si mi-au zis ca le e frica sa nu-l strice, ca-i sparge sefu. Tot pe Taf -urile romanesti era baza. Ramai absolut masca cand vezi ce pot face cu ele. E singura scula care m-a facut de ras, eu fiind cu ATV diesel ! LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Am mai gasit in zona Cheia din Valcea acum la sf. de saptamana..la coborare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate