apostolioanradu Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Care sunt diferentele intre frontera a sport pana in 95 si frontera a sport de dupa anul acesta, inafara de motorizare, arcuri si placute frana pe spate? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Diferente frontera Ar mai fi forma bordului, mai rotunjit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Diferente frontera Ar mai fi forma bordului, mai rotunjit... nu. bordul este la fel. doar prin 98 au schimbat bordul, inainte de a schimba din modelul A in B. cred ca au schimbat culoarea din gri, in negru la bord, tapiterie.... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Diferente frontera A mea frontera sport este din 97, ianuarie si are bordul rotund, nu patratos cu butoane pe lateral! Tot bordul este diferit, inculsiv torpedoul si este negru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Diferente frontera da radu16b :br , am gresit, scuze. :grin: stiam doar ca nu au schimbat bordul imediat ce au facut modificarile enumerate de "apostolioanradu". frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Diferente frontera Eram curios daca la caroserie au mai schimbat ceva, dar din cate am mai vazut si eu, parca nu. Va multumesc mult de idei. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Diferente frontera Dar revin si eu cu o intrebare : exista frontera cu punte pe fata, sau toate sunt cu planetare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Diferente frontera Planetare au toate masinile.......probabil ca vrei sa intrebi daca au toate bascule...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Diferente frontera din cate stiu eu,din fabrica,toate sunt pe bascule(cele sport)....am vazut una pe punte chiar acum 3 zile la Lupeni intr-o parcare dar ce-i drept,era lunga. http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Diferente frontera In '97 s-a bagat bordul rotunjit la Frontera A. Nici o frontera din fabrica indiferent de model si tip nu a iesit cu punte rigida. Cred ca mai sunt diferente si la caroserie la sistemul de prindere al arcurilor (intre cele cu foi si cele cu elicoidale). 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Diferente frontera Multumesc pentru lamurire. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Diferente frontera Te mananca rau ... de pe B pe A ... Eu nu as incerca nici sa pun bordul din '97 pe '96, cu atat mai putin de pe B pe A. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Diferente frontera Nu se poate. Iti dai seama ce struto-camila o sa iasa ?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Diferente frontera Unde gasesc si eu anvelope SH pe 255/75 r15 la un pret mai apropiat de realitate? Pana acum am gast uzate la acelasi pret cu cele noi... Sau eventual, daca aveti idee, as putea pune mai mare, pe frontera sport? Daca da, de cat? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Diferente frontera nu stiu daca e bine sa vorbim aici despre anvelope, dar daca tot ai inceput... nu iti recomand mai mare de 31x10,5... o sa fie prea grele, nu o sa mai traga bine, si cred ca o sa si frece in mai multe locuri... parca, am citit pe undeva ca ar merge si 265/75/15 frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Diferente frontera fara modificari, am pus pe frontera mea anvelope: 265/75 R16... adica anvelope cu diametru exterior = 804 mm.... cam asta cred ca e maximul permis fara modificari. bafta! Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Diferente frontera am pus pe B 265/75/16 si erau la limita in cel mai mic noroi freca noroiu de aparatorile de plastic la viraje,la A cred ca merg fara probleme sunt mai decupate in jurul rotilor nu au atatea plastice,la mersul masini nu am simtit nimic,nici la consum,doar la viteza indica ceasul la fel ca gps:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Diferente frontera ai dreptate... am uitat si eu sa precizez, ca folosind anvelope 265/75R16, vitezometrul indica viteza aproape identic cu gps -ul (cu diferente maxim de 1 km/h).... Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Diferente frontera Se potrivesc planetarele/ spate de la vreun model de Frontera A pe vreun model de Frontera B? :cn ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Diferente frontera parca, am citit pe undeva ca ar merge si 265/75/15 Am eu 265/75r15 acuma pe Frontera A Sport si nu ating nicaieri, merg perfect.. exceptand consumul :grin: http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Diferente frontera Unde gasesc si eu anvelope SH pe 255/75 r15 la un pret mai apropiat de realitate? Pana acum am gast uzate la acelasi pret cu cele noi... Sau eventual, daca aveti idee, as putea pune mai mare, pe frontera sport? Daca da, de cat? Eu am 265/70/15 si nu ating delok :wink::h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Diferente frontera Cum spuneam in alt post/ alte posturi, am avut in familie Frontera Sport ( modelul cu elicoidale si discuri pe spate) incaltata cu 265/75 dar acum nu pot baga mana in foc ca merge pe toate, unele sunt mai lasate de spate/ fata, hai ca de fata o ridici repede din bari, de spate e mai greu :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate