Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Compresor clima Mitsu 2.8

mihaicostineanu

Postări Recomandate

Am decoperit zilele trecute ca masina mea, Mitsubishi Pajero 2.8, automata, 1996, volan dreapta nu are compresorul de clima ! Am gasit un compresor pe un Mitsu cu motor de 2.5, 1993, automat, volan dreapta dar nu stiu daca se potriveste la motorul meu . Ma puteti ajuta voi ? Stie cineva ceva ?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Compresor clima Mitsu 2.8

Am decoperit zilele trecute ca masina mea, Mitsubishi Pajero 2.8, automata, 1996, volan dreapta nu are compresorul de clima ! Am gasit un compresor pe un Mitsu cu motor de 2.5, 1993, automat, volan dreapta dar nu stiu daca se potriveste la motorul meu . Ma puteti ajuta voi ? Stie cineva ceva ?

:ha:

Aceeasi descoperire am facut-o si eu acum mai bine de un an cind am luat masina....Ba chiar inainte de asta mi se parea ca ac baga si ceva aer rece...

Intre timp am facut rost de 2 comresoare pt 2.8, nu stiu daca or fi la fel cu cele de pe 2.5, probabil ca da.Dupa ce reusesc sa montez unul dintre ele,anul trecu nu am reusit sa-mi fac timp, te pot ajuta cu celalalt.Atit doar ca trebuiesc date cam multe jos sa ai acces la spatiul respectiv, asa ca astept primavara.

Suportul cu rola intinzatoarte il ai montat pe motor?Ca de ala nu am nici eu decit unul, pentru mine.

Link spre comentariu

Cum dracu se face ca intii cumparati masina si dupa aia constatati ca va lipeste ceva de pe ea.Compresoarele de 2.5 si 2.8 sunt la fel ma refer la cele cu serie de Japonia.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Cum dracu se face ca intii cumparati masina si dupa aia constatati ca va lipeste ceva de pe ea.Compresoarele de 2.5 si 2.8 sunt la fel ma refer la cele cu serie de Japonia.

:old Se mai intampla frate !Daca am fi toti "priceputi" ar muri cei care vand masini de foame. Cand am cumparat-o am vazut ca este o rola care nu invarte nimic. Am intrebat vanzatorul ce reprezinta si mi-a spus ca nu stie ! Cum nu mai vazusem motorul ala in viata mea........ am muscat-o:uameni

Link spre comentariu

Simplu, era un detaliu care nu m-a interesat de la inceput....Plus de asta , compresorul de la mitsu 2.8 e destul de greu de observat, mai ales daca nu cunosti configuratia motorului, au fost aduse multe masini la care nu mergea ac, asa ca nu m-am gindit la lipsa lui intr-o prima faza...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare