Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pretul corect

tatarciucr

Postări Recomandate

CAut de 2 saptamani rola portbagaj si praguri originale de aluminiu pentru un Pajero Sport model 2005.Am casit astazi dar vanzatorul a spus sa ii fac eu o oferta de pret si nu stiu ce sa ii ofer.

Va rog recomandari dc se poate am cautat sa ma orientez dupa preturile de la rubrica vanzari dar nu am gasit mai nimic concret.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pretul corect

Avand in vedere ca toti le dau jos de pe masini si vor sa scape de ele sa-si puna alte elemente de tunning mai barbare ... :ha: ...poti sa-i faci o oferta de cateva sute de RON.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Eu spre exemplu...am de vanzare praguri de model vechi cu 800 de lei.Pragurile sunt originale Mitsubishi Motors si ce e drept...pretul meu este destul de redus

Daca acele praguri sunt pe producator...200 de euro ar trebuie sa fie o suma ok

Link spre comentariu

Am observat ca tu ai o gramada de lucruri interesante de vanzare, dar te rog sa faci asta la rubrica publicitate, iar daca vrei sa faci oferte colegilor te rog s-o faci pe pm. Asta o sa fie ultimul tau mesaj publicitar care ramane nesters, cel putin la rubrica Mitsubishi.

Multumesc pentru intelegere.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Daca la inceput tu ii oferi o suma care este mai mare decat suma din capul lui, el o sa accepte si o sa spuna ca a prins fraierul.

Daca tu ii oferi o suma modica, sa zicem 5-10 lei, el o sa-ti spuna ca-ti bati joc de el. Atunci tu ii spui ca nu a fost cu rea intentie si-l intrebi valoarea reala care o vrea.

Dupa ce iti spune valoarea care o vrea, te pui la masa de negociere.

Asa se procedeaza cu tipii astia. El te asteapta pe tine sa sari cu banul cat mai mult, de aceea te-a intrebat cat ii oferi.

Link spre comentariu

Oameni buni, asta- i un topic din februarie 2011, s-ar putea sa nu mai fie de actualitate, mai bine ne-ar spune initiatorul lui daca si cum s-a rezolvat, ca ma indoiesc sincer ca inca mai negociaza... :wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Acum am vazut si tot acum am inteles si discutia de mai sus care ai avut-o cu @MARAZZATO.

Scuze @Tavi D, ca nu m-am uitat la data cand a fost deschis topicul. Am crezut ca este topic nou.

Un mare prost obicei am ca citesc fara sa ma uit la data postarilor anterioare.

Editat de mac01
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

ma bag si eu in discutie probabil degeaba dar am si eu pajero sport tot din 2005 cumparat fara praguri , dar pragurile originale nu sunt din aluminiu , sunt din teava neagra peste care vine un ornament din plastic, oricum daca bine i mi aduc aminte am dat pe ele 150 euro acum 2 ani de la un tip de la Sibiu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare